Aγορά Τηλεόρασης Plasma 40''- 50''

Αυτό με το μεγάλο παράθυρο-φωταγωγό που ανέφερε ο φίλος δεν ανησύχισε κανέναν?
Αν υπάρχει πολύ έντονος φυσικός φωτισμός δεν είναι κατάλληλες οι plasma, ξεκαθάρισε πρώτα αυτό και μετά μιλάμε για ίντσες.

αν κατάλαβα καλά δεν θέλει να κρύβεται αυτό - γιαυτό το λόγο και θέλει 42. λογικά η τηλεόραση θα είναι με πλατη σε αυτό.

Προχθές είχα πάει στον Κωτσοβολο στο Smart Park και μια Panasonic GT30 που είχαν έδειχνε καλύτερα από οποιαδήποτε LCD/LED ακόμη και στις συνθήκες καταστήματος.

Εντάξει μπορεί να πει κάποιος ότι είναι ακριβό μοντέλο και εδώ μιλάμε για πιο φτηνά χωρίς φίλτρο αλλά θέλω να πω ότι οι διαχωριστικές γραμμές ως προς τον φωτισμό έχουν αρχίσει να φθίνουν.

Καλησπερα σε ολους και σας ευχαριστω για την βοηθεια, πιο πολυ για το μεγεθος, που αληθεια ειναι οτι κατι παει να γινει και ψηνεται η συζυγος.
Βεβαια η μονιμη εποδως της ειναι οτι απο τις 29 ιντσες μεχρι τις 50 ειναι μεγαλη διαφορα και πως μεχρι τωρα βλεπαμε ,θα μου πεις με κυαλια, αλλα καπως τα μπαλωναμε .Θελω να πιστευω οτι στο τελος θα τα καταφερω,γιατι τα σχολια σας λειτουργουν καταλυτικα θελω να πω,αν και λεει οτι ολοι εσεις ειστε και πολυ περισσοτερο τηλεθεατες αποτι εμεις.Εννοει σε θεμα χρονου παρακολουθησης,γιατι εμεις δεν βλεπουμε παρα ελαχιστα και ειδικα ειδησεις,τοκ σοου, σηριαλ κλπ σκουπιδια ποτε.Αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα και οχι της παρουσης.
Τωρα το θεμα ειναι σε ποιο μοντελο να παιξω.Ρωτησα για την LG350 και την βρηκα στα 590 ευρω, αλλα εδω δεν εχουν σε καμμια εκθεση plasma για να τις δω να παιζουν και οτι μαθαινω για αυτες ειναι μεσω internet, αλλα διαφορετικα ειναι να βλεπεις και τι παιρνεις ,σωστα?
Αν εχετε να προτεινετε κατι διαφορετικο,θα το εκτιμουσα.Βεβαια εριξα και μια ματια στην SAMSUNG που προτεινε ο φιλος alsakari και περιμενω να μου δωσουν τιμη,γιατι λογω απογραφης .........τωρα πως μου εδωσαν για την LG απορω.
Οσον αφορα το να περιμενω λιγο μηπως και πεσουν οι τιμες?
Απο οτι βλεπω μαλλον ανηφοριζουν αντι να πεφτουν,ειδικα πριν τα Χριστουγεννα ειχαν καποια μοντελα και 50+ ευρω φτηνοτερα και την επομενη του νεου ετους τσιμπησαν προς τα πανω ,μαλλον για να φανουν φτηνοτερα στις εκπτωσεις λεω εγω.
Κατι ακομα για το στρωσιμο, θα μου δωσουν οδηγιες απο το καταστημα η γραφει στο manual?
Ευχαριστω.

Υ.Γ. Δεν ειμαι και κανενας κερβερος με το ps2 παιζουν αρκετα, ειδικα τωρα στις διακοπες,οταν ανοιξουν τα σχολεια ομως...........θα δουμε.

Αυτό με το μεγάλο παράθυρο-φωταγωγό που ανέφερε ο φίλος δεν ανησύχισε κανέναν?
Αν υπάρχει πολύ έντονος φυσικός φωτισμός δεν είναι κατάλληλες οι plasma, ξεκαθάρισε πρώτα αυτό και μετά μιλάμε για ίντσες.

Μα ανεφερα εξ αρχης οτι η τηλεοραση θα παιζει κατα κυριο λογο νυχτα και καθοτι μενω στην εξοχη δεν εχω εξωτερικο φωτισμο οπως σε αστικη περιοχη,παρα μονο οτι αναψω εγω στον περιβαλοντα χωρο.Το παραθυρο-φωταγωγος ειναι πλατη στην τηλεοραση,αλλα στο σαλονι που θα μπει ουτως η αλλως ειναι παρα πολυ φωτεινο ,αλλα ειπαμε δεν βλεπουμε τηλεοραση την ημερα ,παρα μονο τα παιδια κινουμενα σχεδια και ps2.
Ευχαριστω.

το μάτι συνηθίζει πολύ γρήγορα το μέγεθος και ζητάει και άλλο. αν κοιτάξεις το νήμα θα δείς ότι πολλοί παραπονιούνται οτι δεν πήραν μεγαλύτερη. δεν έχω βρεί κάποιο μέλος να λέει "μου προτείνατε 50άρα και με κάψατε - είναι πολύ μεγάλη - με στράβωσε". κάποια προβλήματα υπάρχουν από τις συζύγους κατά καιρούς και άλλα ξεπερνιούνται και άλλα όχι, όμως έχουν να κάνουν με την διάσταση της τηλεόρασης σαν έπιπλο στο σαλόνι και όχι με την εικόνα της.

στην αρχή ναι ίσως υπάρξει ένα σοκ - αλλά μέσα στην εβδομάδα θα την έχετε συνηθίσει.

βέβαια για να πώ την αλήθεια αν έκοβε μια ωραία θέα στη φύση θα με προβλημάτιζε και εμένα γιατί γενικά μου αρέσει η θέα από το σπίτι

το μάτι συνηθίζει πολύ γρήγορα το μέγεθος και ζητάει και άλλο. αν κοιτάξεις το νήμα θα δείς ότι πολλοί παραπονιούνται οτι δεν πήραν μεγαλύτερη. δεν έχω βρεί κάποιο μέλος να λέει "μου προτείνατε 50άρα και με κάψατε - είναι πολύ μεγάλη - με στράβωσε". κάποια προβλήματα υπάρχουν από τις συζύγους κατά καιρούς και άλλα ξεπερνιούνται και άλλα όχι, όμως έχουν να κάνουν με την διάσταση της τηλεόρασης σαν έπιπλο στο σαλόνι και όχι με την εικόνα της.

στην αρχή ναι ίσως υπάρξει ένα σοκ - αλλά μέσα στην εβδομάδα θα την έχετε συνηθίσει.

βέβαια για να πώ την αλήθεια αν έκοβε μια ωραία θέα στη φύση θα με προβλημάτιζε και εμένα γιατί γενικά μου αρέσει η θέα από το σπίτι

Πόσα ξέρεις, ακριβώς έτσι είναι ένα χρόνο μετά και ακόμη γκρινιάζει για τις 42 ίντζες, όπως κι εγώ άλλωστε για το αντίθετο ακριβώς λόγο.

τα διαβάζω κατά καιρούς - ευτυχώς δεν τα έχω μάθει γιατί η δικιά μου έχοντας μεγαλώσει σε κινηματογράφο - και δουλεύοντας εδώ και 2 χρόνια σε 26άρι μόνιτορ είναι της σχολής "δεν υπάρχει ταινία σε 50 ίντσες λέμε - μάθε μπαλίτσα παιδί μου πανάκι και από 100 και πάνω λέμεεεε" και έτσι πήρα προβόλι πριν την τηλεόραση και δεν το μετάνιωσα.

Έκανα μια διόρθωση για να βγάζει νόημα καθώς στα 4.5 μέτρα οι 42" όχι απλά δεν επαρκούν αλλά είναι σαν θυροτηλεόραση.

Προς τι η διόρθωση; ειπα οτι για 4,5 μετρα δεν επαρκουν οι 42 ίντσες