Aγορά Τηλεόρασης Plasma 40''- 50''

Οι ενσωματωμένοι players της Panasonic είναι χειρότεροι και των LG.
Κάποια μοντέλα, π.χ. U30 δεν έχουν καν θύρα USB.
Σ'αυτό το θέμα ή παιρνεις Panny και εξωτερικό player ή πας για Samsung.

Ειχα εποικοινωνια με φιλο μου που ειδε και LG και Samsung απο κοντα και μου ειπε οτι η samsung εχει πιο καλο μαυρο.Η lg εχει λιγο πιο ζωντανα χρωματα.

Το ότι είναι πιο ακριβή σε κάποια καταστήματα δε σημαίνει απολύτως τίποτα.
Άποψή μου αν έχεις ήδη media player εξωτερικό πάρε την 530 μια που η συγκεκριμένη δε τρέχει ταινίες από USB σε αντίθεση με την 450.
Διαφορές HD Ready με FullHD θα καταλάβεις μόνο αν βλέπεις από πολύ κοντά.

Μedia player δε διαθετω αυτη τη στιγμη δυστυχως αλλα δε θα το χρειαστω νομιζω γιατι η ταινιες θα πεζουν μεσo του pc.Υπαρχουν και καποιες lg full hd αλλα plasma και lg δε μου παει :BXVZCBXZ6: σε panasonic ανεβενει η τιμη τουλαχιστον 200+ ευρω σε 50 ιντσες παντα μιλαω.Οποτε μαλλον θα συμβιβαστω σε samsung ελπιζω να μη το μετανιωσω καποια στιγμη,το καλο η κακο οπως το παρει κανεις ειναι οτι η ταινιες που βλεπω ειναι απο downloading οποτε σε hd δυσκολα θα βρω κατι ωστε να καταλαβω μεγαλες διαφορες.

Last edited:
Και εγω βάζελος είμαι, αλλα σε περασα για ολυμπιακο με αυτο που εγραψες.

χαχαχαχαχα όντως θα μπορούσε να το χε πει και ο Τάκης Τσουκαλάς αυτό... (plasma=panasonic) :)

Παιδια καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.
Θα ηθελα και εγω την γνωμη σας γιατι ειμαι ψιλοασχετος με τις τηλεορασεις ετσι οπως τρεχει η τεχνολογια σημερα
Σκεφτομαι να αγορασω την εξης PANASONIC TXP42U30 την οποια βρηκα στα 406 ευρω, μιας και τα οικονομικα παιζουν πρωτευοντα ρολο, σε αντιθεση με τα θελω μου και την αποσταση θεασης που ειναι στα 4,5 μετρα .Θελω να σας πω εκ των προτερων οτι για μεγαλυτερο μεγεθος εχω την αντιθεση της συζυγου γιατι θα της κοψει τη θεα μιας και η θεση της τηλεορασης ειναι μπροστα απο ενα μεγαλο παραθυρο-φωταγωγο με οντως πολυ ωραια θεα.Βεβαια αν μου δωσετε επι πλεον κινητρα θα το παλεψω ............αλλα και τα οικονομικα πρεπει να ειναι εφικτα οποτε?
Ο σκοπος ειναι θεαση ταινιων βραδινες ωρες και καμμια δυο ωρες καθημερινα ps2 των παιδιων.
Θα ηθελα να μου εξηγησετε αν ειναι εφικτο τι σημαινει στρωσιμο της plasma που διαβασα παραπανω και γενικα τι χρειαζεται να κανω για να εχω τα δυνατον καλλιτερα αποτελεσματα.
Επισης τι παιζει με την διαρκεια ζωης των plasma, πεθαινουν νωριτερα?
Υπ οψιν οτι η τηλεοραση που εχω ειναι μια SONY 29 ιντσων του 1993 χαχαχαχα μιλαμε για τηλεορασοπληκτο ετσι? Αλλα γενικα στο σπιτι μου δεν βλεπουμε τηλεοραση παρα μονο κανα ματς,καμμια ταινια και τα παιδια κινουμενα σχεδια και τωρα που μας χαρισαν ενα ps2 μεταχειρισμενο τι θα γινουμε? Η συμφωνια ειναι για 1-2 ωρες το πολυ,και το τηρουνε.
Ξεχασα να σας πω οτι κατεβαζω ιντερνετικα ταινιες τις οποιες βλεπω στο λαπτοπ και με ζοριζει αυτο το χειμωνα γιατι, το καλοκαιρι στη βεραντα ειναι διαφορετικα.Ετσι ωριμασαν οι συνθηκες νομιζω να παρω μια νεα τηλεοραση.
Μενω στο Ρεθυμνο, εξοχη και θεα φοβερη.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Ξεχασα να σας πω οτι εδω που μενω το τηλεοπτικο σημα ειναι ΧΑΛΙΑ και μονο αν γινει ψηφιακο εχουμε ελπιδα
Ευχαριστω

λοιπόν φιλαράκι,εγω που είμαι στα 3,5 μέτρα και σκέφτομαι να πάρω 50" πλάσμα.Φθηνές και καλές είναι απο οτι εχω ψάξει: LG PV-350 και SAMSUNG PS51D530 περίπου στα 550.Εγω θα πάω για την sammy.Αν πάρεις 42" θα το μετανοιώσεις αργότερα.Πάτα πόδι!Για το στρώσιμο έχει είδικο thread.αλλά σαν κανόνας αν βαριέσαι να διαβάζεις,κράτα ρυθμίσεις<50% και να μην αφήνεις να φαίνονται τα λογότυπα των καναλιών για τις πρώτες 200 ώρες.

Με 3,5 μέτρα η 50" ίσως να είναι και μικρή, ειδικά σε ταινίες με μαύρες μπάρες πάνω και κάτω, πόσο μάλλον στα 4,5 μέτρα... :smile:

Όπως έχει πει ο φίλος πιο πάνω υπάρχουν 50" με 550 ευρώ. Αν δε μπορείς να δώσεις τόσα, καλύτερα να το αναβάλεις για λίγο καιρό. Η 42" για την απόσταση θέασής σου είναι πολύ μικρή.

Ο σκοπος ειναι θεαση ταινιων βραδινες ωρες και καμμια δυο ωρες καθημερινα ps2 των παιδιων.
Θα ηθελα να μου εξηγησετε αν ειναι εφικτο τι σημαινει στρωσιμο της plasma που διαβασα παραπανω και γενικα τι χρειαζεται να κανω για να εχω τα δυνατον καλλιτερα αποτελεσματα.
Επισης τι παιζει με την διαρκεια ζωης των plasma, πεθαινουν νωριτερα?
Υπ οψιν οτι η τηλεοραση που εχω ειναι μια SONY 29 ιντσων του 1993 χαχαχαχα μιλαμε για τηλεορασοπληκτο ετσι? Αλλα γενικα στο σπιτι μου δεν βλεπουμε τηλεοραση παρα μονο κανα ματς,καμμια ταινια και τα παιδια κινουμενα σχεδια και τωρα που μας χαρισαν ενα ps2 μεταχειρισμενο τι θα γινουμε? Η συμφωνια ειναι για 1-2 ωρες το πολυ,και το τηρουνε.
.

Ασε τα παιδάκια να παίξουν λίγες ώρες παραπάνω PS2 βρε αδερφέ. Μη τα πιέζεις :)
Έκτιμώ πως για τα 4,5 μέτρα που θες, οι 42" ίσως να μην επαρκούν. Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.skroutz.gr/c/12/television/f/5374/50-και-άνω.html?keyphrase=50"

Last edited:
Ασε τα παιδάκια να παίξουν λίγες ώρες παραπάνω PS2 βρε αδερφέ. Μη τα πιέζεις :)
Έκτιμώ πως για τα 4,5 μέτρα που θες, οι 142" ίσως να μην επαρκούν. Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.skroutz.gr/c/12/television/f/5374/50-και-άνω.html?keyphrase=50"

Έκανα μια διόρθωση για να βγάζει νόημα καθώς στα 4.5 μέτρα οι 42" όχι απλά δεν επαρκούν αλλά είναι σαν θυροτηλεόραση.