Αγορά τηλεόρασης σαλονιού ...Plasma ή μη??

DevilCry

New member
16 June 2010
9
Καλησπέρα παιδιά!Σε λίγες μέρες παντρεύομαι και θα πάρω και επίσημα την πρώτη μου "καλή" τηλεόραση!Από όσα έχω διαβάσει έχω καταλήξει σε panasonic g20 42!Το ποσό που διαθέτω είναι όπως καταλάβατε είναι γύρω στα 1300 τελικό.Η απόσταση είναι στα 3.5 μέτρα περίπου από το καναπέ και η τηλεόραση θα είναι για tv ταινίες και άμα κάτσει και κάνα pro..Άρα καταλαβαίνετε ότι θα συνδεθεί και με pc..Εδώ τώρα λιγάκι μπερδεύομαι διότι πολλοί λέτε ότι άμα χρησιμοποιούμε media center καλύτερα να αποφεύγουμε τις plasma...Τι λέτε ρε παίδες...Η G20 με έχει πείσει αλλά ψιλοφοβάμαι κιόλας με αυτά που ακούω...Καμιά σχετικά αντάξια σε lcd-led σε αυτά τα λεφτά παίζει???

Thnx;)

3.5 Μέτρα;;;50+ Σε αυτά τα χρήματα μπορείς να πάρεις την 50S20 της Panasonic.

εγω την 50S20 την πηρα στα 900. οποτε σου μενουν και 400ε να κανεις ενα δωρακι στην νεα συζυγο :Banane0: . Γενικα οι πλασμα δεν ειναι καλο να μενουν για αρκετη ωρα σε στατικες εικονες. τωρα απο εσενα εξαρτατε ποση ωρα θα εχεις το media center στην τηλεοραση. και τα παιχνιδια γενικα το προβλημα ειναι οι στατικες εικονες (χαρτης, ενεργεια κτλ). Αλλα οι πιο φρεσκιες τηλεορασεις δεν παθαινουν τοσο ευκολα ζημια. Αν και για το θεμα με τον υπολογιστη ειναι καλυτερα να σου απαντησει καποιος ειδικος απο εδω μεσα, αποψη μου ειναι οτι μεχρι να παθει ζημια θα την αντικαταστησεις :2thumb22sup: και πας σιγουρα για 50+!!

αν το κάτσει είναι αραιά και που να μη φοβηθείς την πλάσμα..τα καινούρια πάνελ αλλά και τα σχετικά πρόσφατα πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά για να τα κάψεις....
αν όμως έχεις σκοπό να το χρησιμοποιείς για πολύ ώρα με το πισι και με στατικές εικόνες και ...και ...και καλύτερα για το φόβο των ιουδαίων να μην πας προς τα εκεί..δεν είναι τυχαίο ότι στην 1η 2η σελίδα του μάνιουαλ οί πλάσμα αναφέρουν το burn in και το image retention και μάλιστα επισημαίνουν ότι ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ....
υπάρχουν μια χαρά προτάσεις και στις lcd να σε καλύψουν...μόνο μια συμβουλή αν μου επιτρέπεις ....στα μέτρα που είσαι ...ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 50ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΓΚΡΙ ΜΑΥΡΟ....
p.s φρόντισε μόνο στο πρό να βγάζεις το χάρτη με τη θέση των παικτών στο γήπεδο...αν πας για πλάσμα

πάντως σε ''κίνηση'' ιδίως θα σε ανταμείψει η πλάσμα πολυ´..

3.5 μετρα με 42" θα τυφλωθεις...

Παρε 50S20 η ανεβα λιγο και παρε την 50G20...

Δεν υπαρχει ανταξια της G20 LED LCD οσα λεφτα και να δωσει καποιος...ολες οι LCD υστερουν σε κινηση , ομοιομορφια οθονης , γωνια θεασης και το 99% υστερει και σε μαυρο-αντιθεση...

ευχαριστώ παίδες!!!!Πάω για πλασματάκι λοιπόν όπως το είχα αποφασίσει

Τώρα διαφορές τρανταχτές έχουμε από g20 σε s20 εκτός από 42 σε 50 γιατί η διαφορά τους είναι αρκετή στο χρηματικό τομέα?Πάντως για 50g20 δεν το βλέπω να ανεβαίνω τόσοοο ψηλά.

Εάν δεν μπορείς να πάρεις την 50G20 τότε πάρε την 50S20,δεν αξίζει να χάσεις σε ίντσες,εξάλου έχει αναφερθεί πάμπολες φορές ότι ο media player της Panasonic δεν είναι και ο καλύτερος.

Φίλε πήγαινε για τις 50 Παρε την 50s20 ή περίμενε να τελειώσει το μουντιάλ να πάρεις την 50g20 στα 1300 που είναι το όριό σου
Εγώ τόσο την πήρα και δεν το συζητάω είναι απόλαυση
Και media center εχω πάνω και δεν έχω δεί ακόμα τι είναι το IR
Φυσικά προσέχεις την 1η εβδομάδα αλλα θα περάσει
Πάρε την TV και εδω μέσα εχει άπειρα άρθρα για το τι πρέπει να κάνεις μετά.

Η εικόνα σε αποζημιώνει :Banane0:

πάντως πάνω που είχα πειστεί να πάρω την 50s20, νομίζω ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με την g20, οπότε καλύτερα να κατέβω σε ίντσες, δηλαδή 46g20.

Με τίποτα,ο Media player της panasonic δεν είναι πια τόσο καλός που να αξίζει να κατέβεις σε ίντσες,η εικόνα παραμένει ίδια.Για το viera cast;Έχεις τον υπολογιστή,πρακτικά δεν χρειάζεται.Μήν κατεύεις σε ίντσες για φρου φρου με τίποτα...

η s20 είχε μία θολότητα που η g20 δεν την είχε, ούτε καν η g 10. ο,τι ρύθμιση κ να έκανα δεν διορθώθηκε, τώρα δεν ξέρω αν έφταιγε τπτ άλλο, πάντως κ ο υπάλληλος ίδρωνε, ξείδρωνε, δεν κατάφερε τπτ κ αυτος.

Οι τηλεοράσεις plasma δεν είναι στρωμένες στο κατάστημα και έχουν βάλει τις βέλτιστες ρυθμίσεις για να δίχνει εντυποσιακά.Επίσης φταίει το φωτεινό περιβάλον του καταστήματος.Καμία σχέση δεν θα έχει μετά απο 200 ώρες στρωσίματος στο σαλόνι σου.

σίγουρα στο σπίτι θα είναι τελέιως διαφορετικά, απλά θεωρώ ότι την ίδια μεταχείριση θα είχαν κ οι 2. (θέλω πολύ να σε πιστέψω γιατί με συμφέρει οικονομικά ) :a0210:

Δεν έχουν την ίδια μεταχείριση,αφενός επειδή δεν γνωρίζουν οι πωλητές,αφετέρου επειδή ρυθμίζουν καλύτερα και στρώνουν αυτήν που θέλουν να πουλήσουν.

πάντως πάνω που είχα πειστεί να πάρω την 50s20, νομίζω ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με την g20, οπότε καλύτερα να κατέβω σε ίντσες, δηλαδή 46g20.

Παντως στο Saturn εκτος απο λιγες ανακλασεις παραπανω της S20 η εικονα ηταν η ιδια με την G20...