Αγορα τηλεορασης Samsung 46" A756 απο eshop και εγγυηση.

Κώστα καλές θεάσεις κι από μένα και μπράβο για την σοφή επιλογή της 46άρας :a0210:

Αφού έγινε η αγορά, ξέχνα τα περί βλάβης και κοίτα να την χαρείς όσο γίνεται ειδικά τώρα στην αρχή. Ξεκίνα ας πούμε να παίζεις με τις ρυθμίσεις μέχρι να την φέρεις στα μέτρα σου ;)

Μια και είμαι και εγώ "μεσα" στη συζήτηση... να σε συγχαρώ και εγώ Κώστα για την αγορά της νέας σου τηλεόρασης!-bye-

Καλορίζικη:ADFADF1:όποτε μπορεις γράψε και εντυπώσεις-παρατηρησεις..ειναι υποψήφια και για μενα σ'αυτη την τιμη μαζι με την 47LH5000...

Ευχαριστώ jimnyjump.-bye-
Επειδή πνίγομαι αυτές τις μέρες θα κοιτάξω μήπως προλάβω αύριο το μεσημέρι να γράψω δυο γραμμές. Θα το άφηνα για αργότερα αλλά η προσφορά θα λήξει όπου να´ναι οπότε θα το επισπεύσω!
Θα προσπαθήσω να ανεβάσω και καμία φωτό!
Για την ώρα ένα πράγμα έχω να πω...
Με έκανε να ξεχάσω τελείως την 14άρα trinitron που αντικατέστησε...:eek:

χεχε! Καληνυχτίζω άπαντες!-bye-

Aπό 14 σε 46..! Αυτό θα πει αναβάθμιση!!! :2thumb22sup:

Υ.Γ Μα καλά ούτε λίγο δε σου λείπει η 14αρα trinitron??!!:chinscratch: Εγώ δε σε πιστεύω. :D

Ευχαριστώ jimnyjump.-bye-
Επειδή πνίγομαι αυτές τις μέρες θα κοιτάξω μήπως προλάβω αύριο το μεσημέρι να γράψω δυο γραμμές. Θα το άφηνα για αργότερα αλλά η προσφορά θα λήξει όπου να´ναι οπότε θα το επισπεύσω!
Θα προσπαθήσω να ανεβάσω και καμία φωτό!
Για την ώρα ένα πράγμα έχω να πω...
Με έκανε να ξεχάσω τελείως την 14άρα trinitron που αντικατέστησε...:eek:

χεχε! Καληνυχτίζω άπαντες!-bye-
εεε!:ears:το μεσημεράκι πέρασε ε!:Banane0:

Συγνώμη για την καθυστέρηση!:o
Κυριολεκτικά πνίγομαι :frown:
Ορίστε μερικές φωτογραφίες της 46Α756 που έβγαλα για όποιον ενδιαφέρεται. Θα σας συμβούλευα πριν αποφασίστε να δώσετε ένα ποσό της τάξεως των 1000ευρώ για μια συσκευή να την δείτε και από κοντά σε κάποιο κατάστημα αφού σοβαρά συμπεράσματα απο φωτογραφίες δεν μπορούν να βγουν! Το Saturn την έχει σε έκθεση δίπλα σε γνωστά και δημοφιλή μοντέλα οπότε θα μπορέσετε να κάνετε και τις συγκρίσεις σας!!!

Προσωπικές εντυπώσεις:
Το SD τελικά μου φαίνεται αρκετά καλό (ίσως να συνήθισε και το μάτι μου) ενώ το HD δεν το χορταίνω (αν και νομίζω ότι όλες οι TV στο HD καλές πρέπει να είναι). Δύο φιλαράκια που ήρθαν εχθές να δούμε ταινία έκατσαν να δούμε και δεύτερη στο καπάκι (θετικό σημάδι) ενώ και ο ήχος με καλύπτει απόλυτα. Είμαι ενθουσιασμένος αλλά ίσως και να είμαι υπερβολικός αφού πιό πάνω αναφέρω τι "εργαλείο" αντικατέστησε η Sammy!

http://picasaweb.google.gr/wonderchild21/46A756#

Το άλμπουμ περιέχει φωτογραφίες απο αναλογικά κανάλια, απο τα ψηφιακά της ΕΡΤ, 2 σκοτεινές για έλεγχο ανομοιογένειας του backlight και μερικές HD. Είναι λίγο πρόχειρες γιατί τις έβγαλα βιαστικά.

Χαιρετώ!!!!

Ευχαριστούμε Insriron:SFGSFGSF:ο,τι νεότερο εχεις ενημερωσε οταν μπορεις..(για χρηση pc κυρίως,αν κανει σπασιματα κλπ)

Re: Απάντηση: Re: Αγορα τηλεορασης Samsung 46" A756 απο eshop και εγγυηση.

Καλημέρα Χρήστο!-bye-

Φίλε jimnyJump σχετικά με την σύνδεση της A756 με pc δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα. Ολα δουλεύουν ρολόι. Lag σε παιχνίδια δεν έχω παρατηρήσει αλλά σε περίπτωση που κάποιος είναι "ευαισθητος" στο θέμα του lag και το αντιλαμβάνεται εντονότερα απο τον κοινό gamer υπάρχει το game mode που το μειώνει ακόμα περισσότερο οπότε κανένα πρόβλημα! :a0210:
Η κίνηση στο 24p είναι απροβλημάτιστη χωρίς το παραμικρό juddering (ίσως είναι το μόνο θέμα στο οποίο το μάτι μου είναι ευαίσθητο και πραγματικά δεν παρατήρησα το παραμικρό σπάσιμο) και φυσικά να προσθέσω ότι υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με σκληρό δίσκο μέσω usb θύρας (μόνο fat32 όμως ενώ η b650 αναγνωρίζει και NTFS) με δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων ήχου (mp3), εικόνας και video (divx, η B650 μπορεί να αναπαράγει μέσω σκληρού και .mkv). Οσον αφορά τις λοιπές δυνατότητες να αναφέρω απλά ότι το εγχειρίδιο είναι σαν τούβλο και δεν με βλέπω να το διαβάζω σύντομα.:chinscratch:

Βρήκα μερικές ρυθμίσεις απο μια καλιμπραρισμένη A756 και τις παραθέτω:

Mode: Movie
Backlight: 3
Contrast: 88
Brightness: 46
Sharpness: 0
Colour: 50
Tint: 50/50

Black Adjust: Off
Dynamic Contrast: Off

Gamma: +2

Red 34 0 9
Green 39 49 0
Bue 1 8 44
Yellow 47 49 0
Cyan 38 50 50
Magenta 29 0 46

White Balance:
R-offs 25
G-offs 25
B-offs 24
R-gain 22
G-gain 25
B-gain 22

Colour tone: Warm1
Size: Just Scan
Digital NR: Off
HDMI Black Level: Low (For 16-235 output, normal for RBG 0-255)
100hz Motion Plus: Off (Can be set to 'Low' for non film based material)
Blue Only Mode: Off

113780d1237747986-samsung-le-a75-series-7-settings-calibration-thread-greyscale.jpg

113781d1237747998-samsung-le-a75-series-7-settings-calibration-thread-colourspace.jpg

Και δύο κολακευτικότατα reviews

1.LE46A756@TrustedReviews
2.[email protected]