Stelioskrete
AVClub Enthusiast
- 4 March 2010
- 841
Ελπίζω η ερώτηση να γίνει σχετική με το θέμα, αλλά μπορώ να σου πω ότι η τηλεόραση θα αγοραστεί για χρήση στο Ρέθυμνο.Apo kriti pou eisai file?
Μάλιστα, απ' ότι βλέπω όμως είναι για πολύ υψηλότερα budget (σε ίντσες άνω των 40") οπότε δεν τις θεωρώ υποψήφιες.Πχ. Sony BX τραγική εικόνα , το ίδιο Philips σειρά 3.
Οι Sony που αξίζουν είναι από EX720 και πάνω αλλα κυριως σειρες NX και HX.
Οι οποίες επίσης είναι αρκετά ακριβές :/Philips όσες έχουν πάνελ Sharp (σειρά 6 , 8 , 9) αλλά κυρίως 8 και 9.
...Οι γονείς μου που είναι και οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά πηγαίνοντας σε έναν Κωτσόβολο να δουν μερικά μοντέλα από κοντά εντυπωσιάστηκαν από την εικόνα της 47PFL4606H...
Γιατί το λες αυτό;Καλά, άμα την δούνε να παίζει τηλεοπτικό είναι σίγουρο πως θα αναθεωρήσουν...![]()
Οι γονείς μου που είναι και οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά πηγαίνοντας σε έναν Κωτσόβολο να δουν μερικά μοντέλα από κοντά εντυπωσιάστηκαν από την εικόνα της 47PFL4606H. Θα πάω και εγώ σήμερα μια βόλτα σε μερικά καταστήματα να δω από κοντά να έχω άποψη.
Το τι εικόνα θα έχει μία τηλεόραση στο τηλεοπτικό σήμα μπορώ να το ξέρω από τα χαρακτηριστικά της; Το λέω γιατί συνήθως αυτές που έχουν για επίδειξη στα καταστήματα παίζουν video...Την συγκεκριμένη δεν την έχω δει αλλά αν κρίνω από περυσινές Philips σειρά 5 που είχα δει και είχαν τραγική εικόνα σε τηλεοπτικό σήμα καλύτερα στα ίδια λεφτά να αγοράσουν την LG 50PV350.
Το τι εικόνα θα έχει μία τηλεόραση στο τηλεοπτικό σήμα μπορώ να το ξέρω από τα χαρακτηριστικά της; Το λέω γιατί συνήθως αυτές που έχουν για επίδειξη στα καταστήματα παίζουν video...
edit: επίσης να αναφέρω ότι ο πωλητής τους "τρόμαξε" όσον αφορά τις plasma και αυτό που λέμε "burn in".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.