Αγορα τηλεορασης στα 500 περιπου

trash88

New member
18 December 2013
10
Γεια χαρα σε ολους.
Ψαχνοντας πληροφοριες για αγορα τηλεορασης επεσα στο forum σας και πραγματικα σας βγαζω το καπελο...
Πολυ καλη δουλεια που βοηθαει εμας τους αρχαριους με το θεμα.

Ας παμε ομως στο ζουμι της υποθεσης που αφορα την αγορα.

Ποσο: Εως 550Ε
Αποσταση θεασης: 1.5 με 2 μετρα
Χρηση: Κυριως ταινιες αλλα θα ηθελα να μπορει να παιξει και κανα game ο brother αν χρειαστει
Λοιπα: 3D(δε το εχω σαν προυποθεση...αν υπαρχει εχει καλως,αν οχι δεν θα σκασω κιολας), SmartTV(ουτε αυτο το εχω σαν προυποθεση.Το pc μου ειναι γυρω στα 3 μετρα μακρυα οποτε μπορει να κουμπωσω απλα ενα hdmi ή στην τελικη να κουμπωσω κανα rasberry pi με xbmc)

Αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι το value for money...
Να αξιζει τα λεφτα της δηλαδη χωρις να χρυσοπληρωνω ενα σωρο αχρηστα πραγματα.
Αυτα.

Παμε τωρα σε αυτες που εχω δει να προτεινονται εδω ή σε αλλα site

1) LG-42LA620S ( εχω διαβασει πολυ καλα σχολια αλλα ειναι 50hz πραγματικα με οτι αυτο συνεπαγεται.Ειναι βεβαια 42 ιντσες με 3D και smart)
2)Samsung UE40EH6030
3)Samsung UE40F6100
4)Samsung UE46F5000(Παω σε αυτες τις ιντσες καθαρα λογο καλης τιμης.Ισως βεβαια να ειναι υπερβολη για την αποσταση μου)
5)Samsung UE40F6400

Samsung 42 δεν πολυεψαξα καθως διαβασα οτι η sammy δεν εχει δικα της panel στις 42 οποτε καλυτερα 40

Τι εχετε να προτεινεται?
Δεχομαι προτασεις και απο αλλες εταιριες...

Αυτα.Ευχαριστω για το χρονο σας

Last edited:
Καλωσόρισες. Μάλλον η 46" F5000 είναι η καλύτερη λύση, αν δε βλέπεις αθλητικά. Αλλιώς ανεβάζεις το budget ή περιμένεις καμιά προσφορά για την F6100 στο ίδιο μέγεθος.

Re: Απάντηση: Αγορα τηλεορασης στα 500 περιπου

Καλωσόρισες. Μάλλον η 46" F5000 είναι η καλύτερη λύση, αν δε βλέπεις αθλητικά. Αλλιώς ανεβάζεις το budget ή περιμένεις καμιά προσφορά για την F6100 στο ίδιο μέγεθος.

Πιστευεις οτι για την αποσταση που την θελω ειναι απαραιτητες οι 46"?
Πιστευω οτι θα ειναι too much,απλα λογο καλης τιμης της F5000 σκεφτηκα αυτες της ιντσες...
Πραγματικα hz ποσα εχει?Ξερουμε?

http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Sony-KDL-42W650AB-LED-TV-42.htm καλή εικόνα, super στα games 50hz όπως και η F5000. http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-UE46F5000A,99452,430513,941427.html?langId=-18 Είναι πολύ φθηνή για να την αγνοήσεις αν βλέπεις ταινίες σε 1080p αλλά για αθλητικά και τηλεοπτικό είναι μεγάλη για την απόσταση

Η αληθεια ειναι βλεπω αρκετο τηλεοπτικο κατα τη διαρκεια της ημερας, αρα οπως καταλαβαινω καλυτερα να αποφυγω τις 46"

H sony που παραθετεις θεωρειται καλυτερη απτην la620s?

Στα δύο μέτρα μια χαρά θα είσαι με 46"-47". Σε λίγες μέρες θα τη συνηθίσεις. ;)

Τα 50hz ειναι προβλημα μονο για τα αθλητικα ή και για ταινιες στα 1080,games και 3d?

Υπαρχουν στην τιμη που θελω τηλεορασης με 100hz?Για 42" μιλαω γιατι στις 46" μαλλον θα περασουμε πολυ το οικονομικο οριο.

Τελικα ειμαι αναμεσα στις:
1)Sony-KDL-42W650
2)LG-42LA620S
3)Samsung-UE46F5000

Αυριο θα παω απο plaisio και kotsovolo να τις δω απο κοντα!
Ελπιζω να καταφερω να διαλεξω :-)

Από τις τρεις καλύτερη είναι η W650 σαν εικόνα , η LA620 σαν smart tv και η F5000 σαν μέγεθος.

Για αυτο εχω μπερδευτει...

Μια ερωτηση της τελευταιας στγμης...
Να με προβληματισει οτι η sony εχει dvb-t και οχι dvb-t2?

Καλή θέαση! Πες μας τι πήρες και τις πρώτες εντυπώσεις σου.