Γεια χαρα σε ολους.
Ψαχνοντας πληροφοριες για αγορα τηλεορασης επεσα στο forum σας και πραγματικα σας βγαζω το καπελο...
Πολυ καλη δουλεια που βοηθαει εμας τους αρχαριους με το θεμα.
Ας παμε ομως στο ζουμι της υποθεσης που αφορα την αγορα.
Ποσο: Εως 550Ε
Αποσταση θεασης: 1.5 με 2 μετρα
Χρηση: Κυριως ταινιες αλλα θα ηθελα να μπορει να παιξει και κανα game ο brother αν χρειαστει
Λοιπα: 3D(δε το εχω σαν προυποθεση...αν υπαρχει εχει καλως,αν οχι δεν θα σκασω κιολας), SmartTV(ουτε αυτο το εχω σαν προυποθεση.Το pc μου ειναι γυρω στα 3 μετρα μακρυα οποτε μπορει να κουμπωσω απλα ενα hdmi ή στην τελικη να κουμπωσω κανα rasberry pi με xbmc)
Αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι το value for money...
Να αξιζει τα λεφτα της δηλαδη χωρις να χρυσοπληρωνω ενα σωρο αχρηστα πραγματα.
Αυτα.
Παμε τωρα σε αυτες που εχω δει να προτεινονται εδω ή σε αλλα site
1) LG-42LA620S ( εχω διαβασει πολυ καλα σχολια αλλα ειναι 50hz πραγματικα με οτι αυτο συνεπαγεται.Ειναι βεβαια 42 ιντσες με 3D και smart)
2)Samsung UE40EH6030
3)Samsung UE40F6100
4)Samsung UE46F5000(Παω σε αυτες τις ιντσες καθαρα λογο καλης τιμης.Ισως βεβαια να ειναι υπερβολη για την αποσταση μου)
5)Samsung UE40F6400
Samsung 42 δεν πολυεψαξα καθως διαβασα οτι η sammy δεν εχει δικα της panel στις 42 οποτε καλυτερα 40
Τι εχετε να προτεινεται?
Δεχομαι προτασεις και απο αλλες εταιριες...
Αυτα.Ευχαριστω για το χρονο σας
Ψαχνοντας πληροφοριες για αγορα τηλεορασης επεσα στο forum σας και πραγματικα σας βγαζω το καπελο...
Πολυ καλη δουλεια που βοηθαει εμας τους αρχαριους με το θεμα.
Ας παμε ομως στο ζουμι της υποθεσης που αφορα την αγορα.
Ποσο: Εως 550Ε
Αποσταση θεασης: 1.5 με 2 μετρα
Χρηση: Κυριως ταινιες αλλα θα ηθελα να μπορει να παιξει και κανα game ο brother αν χρειαστει
Λοιπα: 3D(δε το εχω σαν προυποθεση...αν υπαρχει εχει καλως,αν οχι δεν θα σκασω κιολας), SmartTV(ουτε αυτο το εχω σαν προυποθεση.Το pc μου ειναι γυρω στα 3 μετρα μακρυα οποτε μπορει να κουμπωσω απλα ενα hdmi ή στην τελικη να κουμπωσω κανα rasberry pi με xbmc)
Αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι το value for money...
Να αξιζει τα λεφτα της δηλαδη χωρις να χρυσοπληρωνω ενα σωρο αχρηστα πραγματα.
Αυτα.
Παμε τωρα σε αυτες που εχω δει να προτεινονται εδω ή σε αλλα site
1) LG-42LA620S ( εχω διαβασει πολυ καλα σχολια αλλα ειναι 50hz πραγματικα με οτι αυτο συνεπαγεται.Ειναι βεβαια 42 ιντσες με 3D και smart)
2)Samsung UE40EH6030
3)Samsung UE40F6100
4)Samsung UE46F5000(Παω σε αυτες τις ιντσες καθαρα λογο καλης τιμης.Ισως βεβαια να ειναι υπερβολη για την αποσταση μου)
5)Samsung UE40F6400
Samsung 42 δεν πολυεψαξα καθως διαβασα οτι η sammy δεν εχει δικα της panel στις 42 οποτε καλυτερα 40
Τι εχετε να προτεινεται?
Δεχομαι προτασεις και απο αλλες εταιριες...
Αυτα.Ευχαριστω για το χρονο σας
Last edited: