Καλησπέρα σε όλους, κλασσική ερώτηση κι εγώ:
Θέλω μια 55ρα, και οι λεπτομέρειες είναι οι εξής:
Απόσταση και γωνία θέασης: 3.5μ, γωνία -30ο έως +30ο αριστερά/δεξιά, +15ο ύψος. η ΤV θα μπει με βραχίονα σε τοίχο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον γύρω χώρο
Χρήση: αποκλειστικά ταινίες και σειρές (από κατεβασμένα torrent, που τώρα τα παίζω απο laptop μέσω VLC συνδεμένο με HDMI, και θέλω να τα τρέχω μέσω Plex (ή αντίστοιχο player) κατ'ευθείαν από την TV), ErtFlix και Disney +. Καθόλου παιχνίδια, καθόλου sports, καθόλου ζωντανή τηλεόραση (Mega, ANT1, Star κλπ).
Χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν:

(όπου έχει κενό, είναι επειδη οσο και να παλεψα δεν βρηκα πληροφορίες)
Τι λέτε;
Θέλω μια 55ρα, και οι λεπτομέρειες είναι οι εξής:
Απόσταση και γωνία θέασης: 3.5μ, γωνία -30ο έως +30ο αριστερά/δεξιά, +15ο ύψος. η ΤV θα μπει με βραχίονα σε τοίχο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον γύρω χώρο
Χρήση: αποκλειστικά ταινίες και σειρές (από κατεβασμένα torrent, που τώρα τα παίζω απο laptop μέσω VLC συνδεμένο με HDMI, και θέλω να τα τρέχω μέσω Plex (ή αντίστοιχο player) κατ'ευθείαν από την TV), ErtFlix και Disney +. Καθόλου παιχνίδια, καθόλου sports, καθόλου ζωντανή τηλεόραση (Mega, ANT1, Star κλπ).
Χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν:
- Να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο movie/director mode και να μπορεί να παίζει στα 24 fps χωρις judder, ΜΙΣΩ το soap opera effect. (Αυτό σημαίνει ότι χρειάζομαι 120 Hz ή 144 Ηz για να είναι ακριβές πολλαπλάσιο του 24; Έτσι έχω καταλάβει, αλλά μπορεί να λέω και βλακείες)

(όπου έχει κενό, είναι επειδη οσο και να παλεψα δεν βρηκα πληροφορίες)
Τι λέτε;