αγορά τηλεόρασης usb full, 100Hz

martzi

New member
8 April 2011
9
καλησπέρα σε όλους.. θα ήθελα τη βοήθειά σας. θα ήθελα να αγοράσω μία τηλεόραση η οποία : να έχει μέγιστο μήκος 95cm, να παίζει usb ταινίες (avi και srt) και τέλος να είναι 100Hz. πήγα μία βόλτα σήμερα σε τρία καταστήματα και μου άρεσε η Sony KDL-40EX500 40 (την οποία είχαν μόνο σα μοντέλο έκθεσης, αλλά ευτυχώς την βρήκα στο Skroutz). να σας ενημερώσω πως θα ήθελα να διαθέσω μέχρι 700 . βέβαια με λίγα χρήματα παραπάνω ίσως μπορώ να πάρω LED, αλλά δεν γνωρίζω αν θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και τι πρέπει να προτιμήσω με τα κριτήρια που έχω...... η γνώμη σας???? σας ευχαριστώ πολύ..

Δε μπορώ να βρω κάτι καλύτερο από την Panasonic E30 και την LG LV5500 με το μέγιστο πλάτος που θέτεις. Δεν υπάρχει εναλλακτική θέση για την τοποθέτηση της τηλεόρασης ?

δυστυχώς όχι!!! είναι έπιπλο και ήδη είναι πολύ στενά!!! Την Sony την απορρίπτεις??? Αυτές είναι καινούργιες??? γιατί μου είπαν πως η sony είναι μοντέλο 02-2010...

Η Sony EX500 είναι περσινή σε σχέση με αυτές που σου έχω προτείνει και από ότι βλέπω έχει πλάτος 92 cm. Δεν είναι άσχημη πάντως και ίσα που χωράει. :guitarist:

σε ευχαριστώ.. μάλλον είναι καλύτερο να πάρω μία φετινή και μάλιστα LED!! η panasonic είναι καλή στις ΤV??? μου είπαν και για μία Samsung LE 37D 550.. απλώς ήθελα την Sony γιατί την γνωρίζω σαν εταιρεία... δεν γνωρίζω για τις άλλες μάρκες..

Καλά, το ότι είναι led lcd δε σημαίνει απαραιτήτως καλύτερη ποιότητα εικόνας. Απλά φέτος δεν έχουν κυκλοφορήσει καλές ccfl lcd και οι περισσότερες καλές lcd είναι και 3D. Οι δύο που σου έχω γράψει είναι αρκετά καλές λύσεις, αλλά παρ' όλα αυτά σου προτείνω να τις δεις αν μπορείς και εσύ από κοντά.