Αγορα τηλεορασης

Giannis81

New member
22 December 2014
7
Εφτασε η ωρα να μπω κ εγω στην διαδικασια αγορας TV , ιδιως το κομματι tv με την τοση καινουρια τεχνολογια με τρομαζει.
Λοιπον ας παρουμε τα πραγματα απο τν αρχη...
Αποσταση: 2μ κ κατι
Buget: 400 - 450
Λογος: αντικατασταση παλιας λογω digea κ επειδη δν θελω να παρω αποκωδικοποιητη (η παλια ειναι grundig, 10ετιας παρακαλω, αθανατη...)
Χρηση: φυσικα ταινιες κ θελω να ειναι smart για συνδεση στο δυκτιο
Οθονη: 40'

Γενικα το προβλημα μου ειναι η τεχνογνωσια δλδ θελω μοντελο 2014 (με λυπη μου παρατηρησα απο μια μικρη ερευνα οτι πχ η samsung στην ελλαδα εχει μοντελο 2014 H6400 κλπ ενω αλλες εταιριες δν εχουν ακομα διαθεση καινουρια προιοντα στην ελληνικη αγορα) - αν ειναι πολυ φορτωμενη μ διαφορα καλουδια αξιζει; (φυσικα αυτο ανεβαζει την τιμη αλλα καποιες φορες αποδεικνύεται αχρηστο...)
ΥΓ1..Για ν μν πολυλογω ν διευκρινισω οτι δν εχω καταληξει καπου, πιο πολυ θελω γνωμες κ αποψεις απο δικες σας εμπειριες παρα συγκεκριμενες προτασεις (αν κα θα ηταν καλοδεχουμενες)
ΥΓ2..σε οσο πιο απλα ελληνικα γινετε (στα ηλεκτρονικα δηλωνω ασχετος)...:BDGBGDB55:

ας πουμε μια επιλογη φθηνη ειναι αυτη HYUNDAI 40 HYN 276 SMART...
κ μια δευτερη....Sony KDL-40W605B

Sony 40W605 ή Samsung 40H5500

Αν δεν βλέπεις σε τελείως σκοτάδι δες και την LG 42LB5800 (δεν έχει τόσο καλό μαυρο και αντίθεση όπως οι παραπάνω σε σκοτεινό περιβάλλον).

Δώσε καλύτερα κάτι παραπάνω και πήγαινε στην Samsung H5500 στις 48" ή 50".

για ποιο λογο κυκλοφορουν τοσο πολυ στην ελληνικη αγορα samsung, lg, sony σε σχεση με tv αλλων εταιριων..;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μου αρεσει η Sony 40W605. την βρισκω 420 στο νησι

για ποιο λογο κυκλοφορουν τοσο πολυ στην ελληνικη αγορα samsung, lg, sony σε σχεση με tv αλλων εταιριων..;

Αυτές οι τρεις και η Panasonic υπάρχουν ως κύριες επιλογές. Οι υπόλοιπες εταιρείες έχουν σχεδόν συμβολική παρουσία (πλην TurboX που τελευταία έχουν μεγάλη πέραση λόγω τιμών και διαφήμισης).

νομιζω πως ειναι καλη τιμη....

Απάντηση: Re: Αγορα τηλεορασης

νομιζω πως ειναι μεγαλη η 48''αρα για τν χωρο μου...

Η διάφορα στις διαστάσεις με μια 40" δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Επίσης, οι 40" είναι λίγες για θέαση ταινιών στα 2 μέτρα, αν υπολογίσεις και την απώλεια στην επιφάνεια προβολής, εξαιτίας των μαύρων μπαρών πάνω και κάτω στις περισσότερες ταινίες.

να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου, αληθεύει φήμη που άκουσα περί συσκευών <30% κάτω απο τις εγχώριες τιμές> σε μαγαζιά του "γείτονα"?

να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου, αληθεύει φήμη που άκουσα περί συσκευών <30% κάτω απο τις εγχώριες τιμές> σε μαγαζιά του "γείτονα"?

εννοεις αν ειναι οι οικ συσκευες φθηνοτερες στην τουρκια;...δν εχω ακουσει κατι τετοιο