ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

barberix

New member
9 January 2015
20
ΞΑΝΘΗ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΝΓΡΑΦΗ ΜΟΥ.
ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ,ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΗΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ! ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΔΥΟ ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ LG ,H ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ,ΙΝΤΣΕΣ, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ...Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ! LG,SAMSUNG ΙΣΩΣ ΚΑΙ SONY ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΖΩ.SMART TV KAI 3D ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ.ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ Herz ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Herz,VA PANEL Η IPS PANEL ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...
ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.
ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ 600Ε ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΑ 800Ε. ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 47-48 ΙΝΤΣΕΣ ΕΩΣ 50 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 55 ΑΝ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.ΚΡΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ,ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΕ(ΓΥΑΛΙΑ ,ΕΞΥΠΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ).ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΘΕΑΣΗΣ 2,5 ΜΕ 3 ΜΕΤΡΑ,ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ DIGEA KAI ΤΑΙΝΙΕΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ [h=1]Samsung Set Home Cinema 5.1 HT-H5550[/h] ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ POST ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΧΩΡΙΣΤΕΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ :-) ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ:
48''
LG 47LB671V 47''

LG 47LB731V 47''

SAMSUNG UE48H6400 48''

50''
LG 50LB671V 50''

SAMSUNG UE50H6400 50''

SONY KDL-50W815 50''

Last edited:
Τώρα που θα αρχίσουν οι προσφορές θα βρείς σίγουρα κάποια 55" στο budget σου. Γνώμη μου είναι για αυτά που ζητάς να πάρεις μια Samsung 55H64ΧΧ ή κάποια Η65ΧΧ ή H66XX (τα νούμερα ΧΧ δεν παίζουν ρόλο, ίδιες είναι )

ΤΣΕΚΑΡΩ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.ΔΗΛΑΔΗ Η SAMSUNG ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΙΝΤΣΕΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.?

ΤΣΕΚΑΡΩ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.ΔΗΛΑΔΗ Η SAMSUNG ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΙΝΤΣΕΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.?
Καλημέρα.
Αρχικά προσπάθησες να γράφεις με μικρά γιατί έτσι είναι σαν να μας φωνάζεις.
Το όσο πιο μεγάλη μπορείς να πάρεις για το χώρο που θα τη βάλεις ( στα φυσιολογικά πάντα όρια ) ναι είναι πάντα το καλύτερο, για να έχεις κυρίως πιο κινηματογραφική αίσθηση αλλά και στα games για να τα ζεις περισσότερο και για άλλους λόγους.
Η Samsung δεν είναι η καλύτερη αλλά μία από τις καλύτερες και εξαρτάται πάντα από το τι ακριβώς θέλει ο καθένας....

Καλημέρα.
Αρχικά προσπάθησες να γράφεις με μικρά γιατί έτσι είναι σαν να μας φωνάζεις.
Το όσο πιο μεγάλη μπορείς να πάρεις για το χώρο που θα τη βάλεις ( στα φυσιολογικά πάντα όρια ) ναι είναι πάντα το καλύτερο, για να έχεις κυρίως πιο κινηματογραφική αίσθηση αλλά και στα games για να τα ζεις περισσότερο και για άλλους λόγους.
Η Samsung δεν είναι η καλύτερη αλλά μία από τις καλύτερες και εξαρτάται πάντα από το τι ακριβώς θέλει ο καθένας....

Ευχαριστω.Η αληθεια ειναι οτι η χρηση της τηλεορασης θα ειναι βασικα τα επιγεια καναλια και καμια ταινια σε συνδηασμο με το home cinema,βεβαια μπορει στο μελον να υπαρξει και συνδρομιτικο πακετο αλλα αυτο νομιζω δεν αλλαζει κατι.Το gaming δεν με ενδιαφερει τοσο οποτε το lag δεν με απασχολει.Σε οτι αφορα την ποιοτητα της εικονας με το επιγειο σημα ειναι ενα σοβαρο κρητιριο για μενα και εξισου η αποδοση στην θεαση ταινιας μεσω blue ray και εκει ερχονται οι ιντσες που θα κανουν την διαφορα νομιζω.Το eshop αυτη την στιγμη εχει τις καλυτερες τιμες στα μοντελα που με ενδιαφερουν με βαση οτι εχω διαβασει σε διαφορα reviews.Σημερα στο crazy εβγαλε αυτην http://www.e-shop.gr/philips-55pfh5509-88-55-led-smart-tv-full-hd-wifi-p-PER.156976
Σε σχεση με την samsung στις 55 τι λεει η συγκριση;

Last edited:
Ευχαριστω.Η αληθεια ειναι οτι η χρηση της τηλεορασης θα ειναι βασικα τα επιγεια καναλια και καμια ταινια σε συνδηασμο με το home cinema,βεβαια μπορει στο μελον να υπαρξει και συνδρομιτικο πακετο αλλα αυτο νομιζω δεν αλλαζει κατι.Το gaming δεν με ενδιαφερει τοσο οποτε το lag δεν με απασχολει.Σε οτι αφορα την ποιοτητα της εικονας με το επιγειο σημα ειναι ενα σοβαρο κρητιριο για μενα και εξισου η αποδοση στην θεαση ταινιας μεσω blue ray και εκει ερχονται οι ιντσες που θα κανουν την διαφορα νομιζω.Το eshop αυτη την στιγμη εχει τις καλυτερες τιμες στα μοντελα που με ενδιαφερουν με βαση οτι εχω διαβασει σε διαφορα reviews.Σημερα στο crazy εβγαλε αυτην http://www.e-shop.gr/philips-55pfh5509-88-55-led-smart-tv-full-hd-wifi-p-PER.156976
Σε σχεση με την samsung στις 55 τι λεει η συγκριση;
Η samsung στη σειρά 6... είναι από τις πολύ καλές και τίμιες επιλογές, αλλά για αυτά που ενδιαφέρεσαι ( τηλεοπτικό κυρίως από ότι λες ) καλύτερα δες τη σονυ 805. Επίσης αν δε σε ενδιαφέρει το 3D και καλύπτεσαι με τις 50 ίντσες δες και την 705, είναι ίδιες κατά τα άλλα ακριβώς και εξαιρετικές επιλογές και οι δύο. Εξίσου καλή στο σύνολο της όπως σου είπα και η σάμυ στη σειρά 6.... και συγκριτικά με αυτή που λες παραπάνω ( τη Philips ), είναι σαν να συγκρίνεις το ρόδι με το βόδι. Το ρόδι είναι η samsung μάντεψε ποια είναι το βόδι. Σόρυ για το χοντροκομμένο της σύγκρισης αλλά το μόνο κοινό στοιχείο που έχουν αυτές οι δύο συσκευές είναι πως και οι δύο ονομάζονται τηλεοράσεις. Δυστυχώς η σημερινή Philips ειδικά στα φθηνά μοντέλα της , καμία σχέση δεν έχει με τις τηλεοράσεις που έβγαζε μερικά χρόνια πριν. Αυτό γιατί ΔΕΝ είναι πλέον Philips αλλά κινέζικη εταιρεία που την αγόρασε.

καλή χρονιά με υγεία, επισης νέο μέλος στο forum, και επειδή σκέφτομαι την αγορά νέας τηλεόρασης θα ήθελα τη γνώμη σας αν πρέπει να προτιμήσω 3D ή ULTRA HD γιατί αποτι βλέπω πέρα απο ενα μοντέλο της philips (PHILIPS 40PUS6809 40'' ULTRA HD 3D SMART TV WIFI) το οποιο δεν με καλύπτει απο αυτα που προσφέρει λόγο cpu και ιντσων, δεν βρήκα κάποια άλλη που να το συνδυάζει σε λογικό buget
εχει κάποιος κάτι να μου προτείνει τι απο τα δύο να προτιμλησω 3D ή ULTRA HD?

Ευχαριστώ

Η αληθεια ειναι αυτο μου λενε ολοι και αυτο διαβαζω στα reviews,sony-samsung και η lg ακολουθει κυριολεκτικα ακολουθει.Δεν ηξερα οτι η philips ειναι τοσο κατωτερη και ευχαριστω.Θα το σκεφτω το θεμα αναμεσα σε αυτες τις 2 εταιριες ,θα ζυγισω λιγο το κοστος και τις ιντσες και θα αποφασισω,λενε οτι η sony εχει πολυ ποιο ρεαλιστικη εικονα και καλυτερα χρωματα σαν τηλεοραση,αλλα απ οτι καταλαβα και η samsung δεν υστερη και πολυ.Σε οτι αφορα τα περελκομενα που ερχονται μαζι με την τηλεοραση η samsung υπερτερη και αυτο γιατι ενδιαφερθηκα και για τις 2 τηλεορασης οπως επισης και για την lg και η απαντηση που πειρα ηταν οτι η lg και η Samsung εχουν μαζι τα αντiστoιχα εξυπνα χειριστηρια ενω η sony οχι SONY στο μοντελο KDL-50W815 50'' που ειναι αντιστιχο στο LG 50LB670V 50'' και οποιοδηποτε H6400 της samsung 48''- 50'' - και 55'' .ποιο ειναι κατα την αποψη σας με βαση την τιμη/αποδοση.Χρηση επιγειο ψηφιακο σημα και blu ray-1080p video .

καλή χρονιά με υγεία, επισης νέο μέλος στο forum, και επειδή σκέφτομαι την αγορά νέας τηλεόρασης θα ήθελα τη γνώμη σας αν πρέπει να προτιμήσω 3D ή ULTRA HD γιατί αποτι βλέπω πέρα απο ενα μοντέλο της philips (PHILIPS 40PUS6809 40'' ULTRA HD 3D SMART TV WIFI) το οποιο δεν με καλύπτει απο αυτα που προσφέρει λόγο cpu και ιντσων, δεν βρήκα κάποια άλλη που να το συνδυάζει σε λογικό buget
εχει κάποιος κάτι να μου προτείνει τι απο τα δύο να προτιμλησω 3D ή ULTRA HD?

Ευχαριστώ

Απόσταση θέασης , χρήση και λεφτά που θέλεις να δώσεις?

Άλλο μέλος που αγόρασε την 40PUS6809 την έβαλε σε αγγελία για πούλημα την επόμενη ημέρα (τυχαίο?) , καλύτερα δες κάποια τηλεόραση μεγαλύτερη και χωρίς 4K και κρίνε με βάση την εικόνα και όχι ανούσια χαρακτηριστικά (το 4K αυτή την στιγμή δεν σου χρησιμεύει σε τίποτα ειδικά σε 40").

Η αληθεια ειναι αυτο μου λενε ολοι και αυτο διαβαζω στα reviews,sony-samsung και η lg ακολουθει κυριολεκτικα ακολουθει.Δεν ηξερα οτι η philips ειναι τοσο κατωτερη και ευχαριστω.Θα το σκεφτω το θεμα αναμεσα σε αυτες τις 2 εταιριες ,θα ζυγισω λιγο το κοστος και τις ιντσες και θα αποφασισω,λενε οτι η sony εχει πολυ ποιο ρεαλιστικη εικονα και καλυτερα χρωματα σαν τηλεοραση,αλλα απ οτι καταλαβα και η samsung δεν υστερη και πολυ.Σε οτι αφορα τα περελκομενα που ερχονται μαζι με την τηλεοραση η samsung υπερτερη και αυτο γιατι ενδιαφερθηκα και για τις 2 τηλεορασης οπως επισης και για την lg και η απαντηση που πειρα ηταν οτι η lg και η Samsung εχουν μαζι τα αντiστoιχα εξυπνα χειριστηρια ενω η sony οχι SONY στο μοντελο KDL-50W815 50'' που ειναι αντιστιχο στο LG 50LB670V 50'' και οποιοδηποτε H6400 της samsung 48''- 50'' - και 55'' .ποιο ειναι κατα την αποψη σας με βαση την τιμη/αποδοση.Χρηση επιγειο ψηφιακο σημα και blu ray-1080p video .
Για τη χρήση που θες : Χρηση επιγειο ψηφιακο σημα και blu ray-1080p video θα σου πρότεινα κατά σειρά :
- 50W815 ή 805 επί της ουσίας ίδιες ακριβώς είναι
- H6400
- LB670 σαν έσχατη λύση....
Σημειωτέων ότι η ουσιαστική διαφορά που υπάρχει στα μοντέλα της σονυ και σάμυ του 2014, δεν είναι με τίποτα, κατά την άποψη μου , ότι η σονυ έχει πιο ρεαλιστική εικόνα και χρώματα, αυτά είναι πιο πολύ και θέμα ρυθμίσεων.Η δαφορά είναι ο τρόπος που αποδίδει η σόνυ το τηλεοπτικό που από τους περισσότερους είναι πιο αρεστό και αποδεκτό από ότι της σαμυ.
[/U][/B]

Απόσταση θέασης , χρήση και λεφτά που θέλεις να δώσεις?

Άλλο μέλος που αγόρασε την 40PUS6809 την έβαλε σε αγγελία για πούλημα την επόμενη ημέρα (τυχαίο?) , καλύτερα δες κάποια τηλεόραση μεγαλύτερη και χωρίς 4K και κρίνε με βάση την εικόνα και όχι ανούσια χαρακτηριστικά (το 4K αυτή την στιγμή δεν σου χρησιμεύει σε τίποτα ειδικά σε 40").

Το 4Κ το σκεφτομουν και εγω αλλα δωρο αδωρο ουσιαστικα,μονο κανα βιντεακι στο youtube και κανα blue ray και αυτο με up scale καθοτι δεν υπαρχει ακομα blue ray 4 Κ σε παραγωγη.Στις 50''-55'' και πανω απ οτι καταλαβα θα αξιζε το 4 Κ ,ανουσιο στις 40'' καλυτερα αλλη επιλογη καλης full hd tv,συμφωνω σε αυτο.Εχουν αγορασει 4Κ δυο φιλοι μου,στις 49'' κιολας και δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα σε οτι αφορα το επιγειο και το δορυφορικο,ενδεικτικα το μοντελο που πειραν LG TV 49'' 49UB830V.Οχι οτι ειναι χαλια,αλλα δεν εχει και κατι που να πεις ,φοβερο! Και οι 4Κ στα σημεια πωλησης συνηθος παιζουν βιντεο απο στικακι σε αναλυση 4Κ, οχι επιγειο σημα ή HD.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για τη χρήση που θες : Χρηση επιγειο ψηφιακο σημα και blu ray-1080p video θα σου πρότεινα κατά σειρά :
- 50W815 ή 805 επί της ουσίας ίδιες ακριβώς είναι
- H6400
- LB670 σαν έσχατη λύση....
Σημειωτέων ότι η ουσιαστική διαφορά που υπάρχει στα μοντέλα της σονυ και σάμυ του 2014, δεν είναι με τίποτα, κατά την άποψη μου , ότι η σονυ έχει πιο ρεαλιστική εικόνα και χρώματα, αυτά είναι πιο πολύ και θέμα ρυθμίσεων.Η δαφορά είναι ο τρόπος που αποδίδει η σόνυ το τηλεοπτικό που από τους περισσότερους είναι πιο αρεστό και αποδεκτό από ότι της σαμυ.
[/U][/B]

Εξ αρχης αυτες ηταν οι επιλογες,κολουσα λιγο στο θεμα της αποδοσης τον συγκεκριμενων μοντελων αλλα κατατοπιστικα αρκετα.Τωρα στη ζυγαρια μπενει τι λεφτα θα δοσω τελικα αν θα θυσιασω ιντσες χαριν οικονομιας. Αποκλειω lg και παω για μια απο τις sony ή samy με την δευτερη να ερχετε στις 48'' σε παρα πολυ καλη τιμη των 640Ε.Απο 48 στις 50 το κωστος αυξανετε πολυ και ανουσια στα 800Ε,αφου με 80 Ε παταπανω περνεις 55''!!!Στην sony η κατασταση ειναι ποιο απλη ταριφα κοντα στο 800Ε για 50''.

Εχουν αγορασει 4Κ δυο φιλοι μου,στις 49'' κιολας και δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα σε οτι αφορα το επιγειο και το δορυφορικο,ενδεικτικα το μοντελο που πειραν LG TV 49'' 49UB830V.Οχι οτι ειναι χαλια,αλλα δεν εχει και κατι που να πεις ,φοβερο! Και οι 4Κ στα σημεια πωλησης συνηθος παιζουν βιντεο απο στικακι σε αναλυση 4Κ, οχι επιγειο σημα ή HD.

Η σειρά H6xxx της Samsung και η W8xx της Sony έχουν πολύ καλύτερη εικόνα από την συγκεκριμένη , και μόνο που είναι 50 Hz πραγματική ανανέωση δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτε άλλο.

την philips 40PUS6809 την ανέφερα ενδεικτικά γιατί δεν βρήκα κάποια άλλη που να συνδυάζει 4Κ και 3D.
Κάτι σε samsung ψάχνω απλά επειδή δεν μπορώ να αποφασίσω που πρέπει να στραφώ σε 3Δ η 4Κ με το σκεπτικό της τεχνολογίας που θα έχει μεγαλύτερη απήχηση.
δεν μπορώ να πώ οτι είμαι φαν του 3δ και κυρίως το θέλω για διπλό παιχνίδι σε πλήρη οθόνη με το playstation
ας μην ξεχνάμε οτι δεν αγοράζουμε τηλεόραση κάθε χρόνο (εγώ τουλάχιστον).

Η σειρά H6xxx της Samsung και η W8xx της Sony έχουν πολύ καλύτερη εικόνα από την συγκεκριμένη , και μόνο που είναι 50 Hz πραγματική ανανέωση δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτε άλλο.

Δεδομενου οτι η σειρα Η6ΧΧΧ ειναι αξιολογη η επιλογη στις 48´´ με 630 Ε ειναι καλη ? Οι ιντσες παιζουν ρολο αλλα και τα λεφτα επισης και η αποσταση θεασης οχι στα 3 αλλα 2,5 μετρα τελικα.Επισης ενας φιλος μολις αγορασε την Η6200 στις 48´´ ,καποιο σχολιο? Εγω λεω να παω για την Η6400 στις 48´´.

Η6200 και 6400 σε εικόνα κατα 99% ίδιες είναι (αν μιλάμε για την ίδια διαγώνιο γιατί μετά αλλάζουν και τα πάνελ που μπορεί να είναι Samsung , AUO , Sharp ανάλογα το μέγεθος). Η 6200 είναι 3D ready (πρεπει να αγοράσεις γυαλιά) και δεν έχει smart remote στην συσκευασία. Επίσης διαφέρει λίγο στον σχεδιασμό.

Η6200 και 6400 σε εικόνα κατα 99% ίδιες είναι (αν μιλάμε για την ίδια διαγώνιο γιατί μετά αλλάζουν και τα πάνελ που μπορεί να είναι Samsung , AUO , Sharp ανάλογα το μέγεθος). Η 6200 είναι 3D ready (πρεπει να αγοράσεις γυαλιά) και δεν έχει smart remote στην συσκευασία. Επίσης διαφέρει λίγο στον σχεδιασμό.

yperion εχω αυτο το air mouse

http://www.ebay.co.uk/itm/Rii-mini-i25-Air-Mouse-2-4G-Wireless-Keyboard-IR-Remote-Combo-for-Android-TV-Box-/380890517731?pt=UK_Computing_ComputerComponents_KeyboardsMice&hash=item58aed810e3

που το δουλευω στο "mini neo x7"..γνωριζεις αν ειναι συμβατο με την 6200?

Για να είναι συμβατό πρέπει να συνδέεται με bluetooth ή με υπέρυθρες (με USB Wireless Receiver). Οπότε κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι.

αυτο εχει usb receiver ετσι το δουλευω...αλλα δε ξερω κ εγω αν θα "παιζει" στη tv ..μηπως ξερεις καποιο οικονομικο που να κανει σιγουρα?το ψαχνω γιατι ειμαι αναμεσα στις 6400 κ 6200 στις 50" κ κοιταω αν αξιζει η διαφορα τιμης τους.γυαλια κανα 35αρι βρισκεις νομιζω οποτε μενει το τηλεκοντρολ αφου σε εικονα ειναι σχεδον ιδιες σωστα?

Δηλαδη τα πανελ αλλαζουν οταν μιλαμε για ιδιο μοντελο αλλα αλλες ιντσες,δεν ειναι το ιδιο?