ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δηλαδη τα πανελ αλλαζουν οταν μιλαμε για ιδιο μοντελο αλλα αλλες ιντσες,δεν ειναι το ιδιο?

48" -> Samsung
50" -> AUO
55" -> Samsung
60" -> Sharp

Κυκλοφορούν και κάποιες στις 50" και 55" με πάνελ Chimei Innolux. Και άλλοι κατασκευαστές όπως η Sony έχουν διαφορετικό πάνελ ανα διάσταση.

Δες και εδώ...http://forum.setcombg.com/телевизор...lcd-oled-tv-faq-на-първа-страница-2014-a.html

(Αν έχεις Chrome πατάς δεξί πλήκτρο πάνω στην σελίδα και επιλέγεις "μετάφραση στα Ελληνικά").

48" -> Samsung
50" -> AUO
55" -> Samsung
60" -> Sharp

Κυκλοφορούν και κάποιες στις 50" και 55" με πάνελ Chimei Innolux. Και άλλοι κατασκευαστές όπως η Sony έχουν διαφορετικό πάνελ ανα διάσταση.

ποιο πάνελ είναι καλύτερο και ποιο χειρότερο?

Παιδιά,ανάμεσα στην Η6200 50´ & Η6400 48', ποια θα επιλέγατε δλδ και γιατί; Είναι στα χρήματα που θέλω να δώσω και η χρήση θα είναι οπως περιγράφει ο φίλος που άνοιξε το thread. Έψαχνα για 50' αλλα αν η διαφορά μετράει θα παω στις 48. Ευχαριστώ πολύ

Η 6200 δεν έχει γυαλιά για 3D και smart remote στην συσκευασία και είναι και λίγο υποδεέστερη σχεδιαστικά , είναι όμως και 2" μεγαλύτερη.

48-inch-16x9-vs-50-inch-16x9.png

Εγώ θα έλεγα μάλλον την 50H6200 , 2" δεν είναι πολύ αλλά ούτε και λίγο.

Νομίζω πως με κάλυψες απόλυτα! :) Για τα γυαλια μάλλον μου είναι αδιάφορο...Το remote, δεν ξερω και μαλλον θα δω ποσο σημαντικό είναι (εκτός αν θες να βοηθήσεις) και θα προτιμήσω τις 2 ίντσες παραπάνω εφόσον δεν εχει διαφορά στο panel k Hz :D Χίλια ευχαριστώ @Υperion

Για την UE50H6200 που έχει πάνελ 50D1AF0V το V σημαίνει Direct Led ή Vertical Edge Led ή Two side Edge LED? και ποιος τύπος είναι καλύτερος?

Για την UE50H6200 που έχει πάνελ 50D1AF0V το V σημαίνει Direct Led ή Vertical Edge Led ή Two side Edge LED? και ποιος τύπος είναι καλύτερος?

H συγκεκριμένη έχει πάνελ ChiMei Innolux (Α=Samsung , D=Chimei). Τα LED από ότι θυμάμαι είναι στις δύο άκρες του πάνελ (δεξιά/αριστερά). Αν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο για ψάξιμο δες και εδώ...

http://forum.setcombg.com/телевизор...lcd-oled-tv-faq-на-първа-страница-2014-a.html

Και η δικιά μου 50h6470 Samsung 50D1AF0V panel έχει..
Πολύ καλή ομοιομορφία χωρίς clouding,bleeding,banding,dse μόνο δύο κολλημένα subpixel είχε, αλλά τα ξεκόλλησα..

Και η δικιά μου 50h6470 Samsung 50D1AF0V panel έχει..
Πολύ καλή ομοιομορφία χωρίς clouding,bleeding,banding,dse μόνο δύο κολλημένα subpixel είχε, αλλά τα ξεκόλλησα..
Πως τα ξεκόλλησες;

Πως τα ξεκόλλησες;

To ένα με απαλό τρίψιμο με το νύχι καλυμμένο από πανάκι για γυαλιά και το άλλο, το εντόπισα, πήρα ένα στυλό και κάλυψα την μύτη του με το πανί,έκλεισα την tv άσκησα λίγο πίεση για ένα λεπτό, την άνοιξα αλλά ήταν πάλι εκεί, το έτριψα πάλι με το νύχι αλλά τίποτα..
Την άλλη μέρα που άνοιξα την tv για να τρέξω ένα βίντεο που υποτίθεται τα στρώνει, είχε φτιάξει από μόνο του..

Λοιπον ,στο διαστημα αυτο η τηλεοραση εχει αναπαραγει,ψηφιακο σημα digea,εχω δει 3D (Pacific Rim),video μετριας αναλυσης,κατεβασμενες ταινιες 720p (compressed) , 1080p (full) .Στο συνολο δεν μπορω να πω οτι με ενοχλησε κατι και φυσικα σε full αναλυση η εικονα ειναι εκπληκτικη και σε χρωμα και σε λεπτομερια σε κατωτερη αναλυση θα τολμισω να πω οτι βλεπω ακομα και βελτιωση σε σχεση με την οθονη στο pc η οποια ειναι full HD στις 22'' .Το Home Cinema θεριζει,επισης οταν ρυθμισουμε την ΤV να δινει ηχο σε DTS2.5 το αποτελεσμα ειναι εκπληκτικο ασχετος το τι αναπαραγουμε,digea,μουσικη,ταινια απο usb... Η απορια μου τωρα εχει να κανει με τις ρυθμισης στην εικονα.Υπαρχουν 4 προσυντονισμενες ρυθμισης,κινηματογραφικη ταινια,φυσικη εικονα,τυπικο,δυναμικο.Τα εχω αφησει οπως ηταν εκτος απο το τυπικο το οποιο και χρησιμοποιω οπως το εχω ρυθμιση γιατι νομιζω οτι εχω το καλυτερο αποτελεσμα ασχετος το τι βλεπω! Θα ηθελα καποια συμβουλη πανω στην ρυθμιση εικονας ,μιλαμε για την Samsung UE48H6400.

Λοιπον ,στο διαστημα αυτο η τηλεοραση εχει αναπαραγει,ψηφιακο σημα digea,εχω δει 3D (Pacific Rim),video μετριας αναλυσης,κατεβασμενες ταινιες 720p (compressed) , 1080p (full) .Στο συνολο δεν μπορω να πω οτι με ενοχλησε κατι και φυσικα σε full αναλυση η εικονα ειναι εκπληκτικη και σε χρωμα και σε λεπτομερια σε κατωτερη αναλυση θα τολμισω να πω οτι βλεπω ακομα και βελτιωση σε σχεση με την οθονη στο pc η οποια ειναι full HD στις 22'' .Το Home Cinema θεριζει,επισης οταν ρυθμισουμε την ΤV να δινει ηχο σε DTS2.5 το αποτελεσμα ειναι εκπληκτικο ασχετος το τι αναπαραγουμε,digea,μουσικη,ταινια απο usb... Η απορια μου τωρα εχει να κανει με τις ρυθμισης στην εικονα.Υπαρχουν 4 προσυντονισμενες ρυθμισης,κινηματογραφικη ταινια,φυσικη εικονα,τυπικο,δυναμικο.Τα εχω αφησει οπως ηταν εκτος απο το τυπικο το οποιο και χρησιμοποιω οπως το εχω ρυθμιση γιατι νομιζω οτι εχω το καλυτερο αποτελεσμα ασχετος το τι βλεπω! Θα ηθελα καποια συμβουλη πανω στην ρυθμιση εικονας ,μιλαμε για την Samsung UE48H6400.
Το καλύτερο αποτέλεσμα θα το πάρεις, αν κάνεις όσο το δυνατόν μπορείς καλύτερες ρυθμίσεις, από το κινηματογραφικό.

Το καλύτερο αποτέλεσμα θα το πάρεις, αν κάνεις όσο το δυνατόν μπορείς καλύτερες ρυθμίσεις, από το κινηματογραφικό.

Δηλαδη να επεξεργαστω τις υπαρχουσες ρυθμισης σε εκεινο το προφιλ.