αγορα τηλεορασης

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη

Ενδιαφέρεται για αγορά τηλεόρασης ο πατέρας μου ηλικίας 65.

Απαιτήσεις ελάχιστες καθότι δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τα της τεχνολογίας. Υπάρξει δορυφορική Nova και σύντομα ΟΤΕ τηλεόραση, και επίσης σύνδεση μέσω hdmi με φορητό για παρακολούθηση αγώνων με video streaming.

Διάσταση 32 μέχρι 40.

Στην ερώτηση. Ποια η άποψή σας για τις ζην arielli που έχει προσφορά το eshop στο crazy Sunday's? Αξίζουν τα λίγα λεφτά τους? Να το προχωρήσω ή θα τα κλαίω?

Φαντάζομαι ότι θέλετε να βλέπετε αυτό για το όποίο πληρώνετε 300-400 ευρώ το χρόνο..
Δεν κατάλαβα αν το ΟΤΕtv θα αντικαταστήσει τη Νόβα ή αν θα υπάρχουν και τα 2 αλλά σε κάθε περίπτωση κάθε χρόνο ξοδεύετε αρκετά χρήματα για το υλικό και καλό είναι να πάρετε μια μεγάλη fullhd τηλεόραση

καλησπερα και παλι ειχα πολλες μερες κολλησει με την samsung UE55JU7000 αλλα με πεισατε ( σε αλλα τοπικ ) οτι ακομα ειναι νωρις και ακριβες και ισως περιμενω αργοτερα για καποια oled..

επειδη τωρα μπαινω στο νεο σπιτι τελικα σκεφτομαι μια τηλεοραση να ειναι full hd 55' και 3D..

και ειδα καποια μοντελα απο τα παραπανω τοπικ

SAMSUNG UE55F6400 και την SAMSUNG UE55H6500 θελω την μεγιστη εικονα για otetv/nova αγωνες και fullhd movies και σειρες απο plex/xbmc απο το htpc..

αξιζει να προβω σε αγορα καποιας απο αυτες αν και παλιοτερα μοντελα?

δηλαδη σαν χαρακτηριστικα στανταρ πρεπει να ειναι : 55' , smart tv , wifi , 3D , FullHD

Ευχαριστω και σορρυ αν σας κουρασα.

Απάντηση: Re: αγορα τηλεορασης

ε παιδες τι λετε ?

εγω παντως που εχω την UE55JU7000 εδω και ενα μηνα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και μονο στο τηλεοπτικο δε βλεπω διαφορα προς το καλυτερο με την παλια 40αρα FullHD που πλεον την εχω στο υπνοδοματιο.σε ΗD υλικο και 4Κ που εχω δει η εικονα ειναι απιστευτη πιστεψε με!!

Re: Απάντηση: Re: αγορα τηλεορασης

εγω παντως που εχω την UE55JU7000 εδω και ενα μηνα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και μονο στο τηλεοπτικο δε βλεπω διαφορα προς το καλυτερο με την παλια 40αρα FullHD που πλεον την εχω στο υπνοδοματιο.σε ΗD υλικο και 4Κ που εχω δει η εικονα ειναι απιστευτη πιστεψε με!!

αχχ το φανταζομαι.. και με ψηνεις...βασανιζω το μυαλο μου την αλφαδιαζω τοσες μερες..

δεν αντέχω άλλο στο ψάξιμο..

τι λέτε για αυτες?

Samsung-UE55H6500 και Samsung-UE55F6400

ποια αξίζει για τα παραπάνω που ανεφερα?

μαλλον θα παρω την Samsung UE55H6400 για την ωρα.. :o ελπιζω να αξιζει απλα με ανχωνει οτι ειναι περσινη.. αν και σκεφτομαι να περιμενω μπας και πεσει τα χριστουγεννα αλλα δυσκολο..