αγορα τηλεορασης

payback

New member
16 November 2012
64
καλησπέρα ειμαι στο ψάξιμο για tv έχω βάλει στο μάτι Samsung UE48J6200AWXXH 48'' και Sony KDL-43W755C η απόσταση είναι 2,5 μέτρα και δεν μπορώ να καταλήξω τι μέγεθος θα ήταν καλύτερο ι κύρια χρήσει θα είναι ταινίες εκείνο που με προβληματιζει με την sony εαν και ειμαι fun είναι εαν o usb player παίζει ταινίες με dts ήχο external subs επίσης διάβασα ότι δεν έχει DLNA υπάρχουν άλλοι τρόποι για αναπαραγωγή ταινιών έκτος από το usb? το δεύτερο είναι ότι η sony είναι 24 p true cinema εχω ακουσει οτι ειναι οτι πρεπει για ταινιες δεν ξερω εαν ι samsung εχει κατι αναλογο

καλησπέρα ειμαι στο ψάξιμο για tv έχω βάλει στο μάτι Samsung UE48J6200AWXXH 48'' και Sony KDL-43W755C η απόσταση είναι 2,5 μέτρα και δεν μπορώ να καταλήξω τι μέγεθος θα ήταν καλύτερο ι κύρια χρήσει θα είναι ταινίες εκείνο που με προβληματιζει με την sony εαν και ειμαι fun είναι εαν o usb player παίζει ταινίες με dts ήχο external subs επίσης διάβασα ότι δεν έχει DLNA υπάρχουν άλλοι τρόποι για αναπαραγωγή ταινιών έκτος από το usb? το δεύτερο είναι ότι η sony είναι 24 p true cinema εχω ακουσει οτι ειναι οτι πρεπει για ταινιες δεν ξερω εαν ι samsung εχει κατι αναλογο

Στις Sony Bravia, με πλατφόρμα Android TV 5.1.1 Lollipop, εκτός από τον "εργοστασιακό" media player που υποστηρίζει dts με εξωτερικούς υποτιτλους , μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν από το Google Play Store της tv και άλλους media players όπως VLC,MX Player,Archos player και φυσικά το KODI.

Για παρακολούθηση streaming περιεχομένου Kodi με τα κατάλληλα πρόσθετα (add-ons) μπορείς να παρακολουθήσεις ότι περιεχόμενο μπορείς να φανταστείς,από παιδικά,ταινίες,σειρές,αγώνες,για ενήλικες κτλ.

Επίσης μπορείς να εγκαταστήσεις και εφαρμογές που δεν βρίσκονται στο Google Play Store για Android TV ,όπως το Popcorntime .apk ,το Showbox .apk για ταινίες,σειρές.

Φυσικά υποστηρίζει IPTV .

Στην απόσταση που είσαι στα 2,5μ για περιεχόμενο ανάλυσης 1920x1080 FHD η μεγαλύτερη που μπορείς να βάλεις είναι 65" FHD για κάδρο ταινίας 16:9,για 21:9 και 3" μεγαλύτερη.

ευχαριστώ παρα πολυ θα παω να τις δω και απο κοντα αλλα 48 μου φαινεται υπερβολικά μεγαλη αλλα εαν παρω 48 θα παω στην Samsung UE48J6200 γιατι για sony στις 48 βγαίνω εκτος budget

Last edited:
Re: Απάντηση: αγορα τηλεορασης

Καλύτερα 48" τουλάχιστον, ειδικά για ταινίες στα 2.5 μέτρα.
απο ερωτησει που εκανα στην samsung

Κατανοώντας απόλυτα το αίτημά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για μια απόσταση 2 μέτρων προτείνουμε τηλεόραση μέχρι 32 ιντσών

Re: Απάντηση: αγορα τηλεορασης

απο ερωτησει που εκανα στην samsung

Κατανοώντας απόλυτα το αίτημά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για μια απόσταση 2 μέτρων προτείνουμε τηλεόραση μέχρι 32 ιντσών

Στη Samsung Hellas?

Μήπως δεν έκανες ένα απλο ερωτημα του τύπου " θελω μια TV για το σαλόνι μου, βλέπω απο τα 2,5μ τι διάσταση προτείνει η εταιρία" Αλλα κάτι πιο πολύπλοκο? Μου κάνει εντύπωση που ξεκινάει με "κατανοωντας απόλυτα το αίτημα σας"

Σε κάθε περιπτωση, καμία εταιρία δεν προτεινει 32" για 2,5μ

το ερώτημα ήταν τι μέγεθος tv προτείνετε για απόσταση 2 μέτρων και έμενα μου εκανε εντυπώση καθώς θα μπορούσαν να προτείνουν 40 50 που είναι και πιο ακριβές

Σε κάθε περιπτωση, καμία εταιρία δεν προτεινει 32" για 2,5μ η samsung παντως το προτεινει

Ξέρω ότι είναι δύσκολο τωρα που πήρες απάντηση απο τη Samsung - με την οποία προφανώς συμφωνείς - να μας πιστέψεις, αλλά είσαι θύμα ενός λάθους φίλε μου.
ΚΑΜΙΑ εταιρία δεν προτείνει έως 32" για τα 2.5μ. Δεν ξέρω που έπεσες καλοκαιριάτικα αλλά ένα email δεν είναι δικαιολογία. Οπου και να ψάξεις στο internet θα βρείς την απάντηση

Ξέρω ότι είναι δύσκολο τωρα που πήρες απάντηση απο τη Samsung - με την οποία προφανώς συμφωνείς - να μας πιστέψεις, αλλά είσαι θύμα ενός λάθους φίλε μου.
ΚΑΜΙΑ εταιρία δεν προτείνει έως 32" για τα 2.5μ. Δεν ξέρω που έπεσες καλοκαιριάτικα αλλά ένα email δεν είναι δικαιολογία. Οπου και να ψάξεις στο internet θα βρείς την απάντηση

θα ρωτήσω και άλλους για την απόσταση και θα τις δω από κοντά άλλα 43 χωρίς να έχω κατάληξη μου φαίνεται καλα αλλα πάνω απο 48 με τίποτα οτι και να μου πουν

μήπως μπέρδεψαν τα μέτρα με τα πόδια και εννοούσαν έως 32 για τα 2.5 πόδια (περίπου 75 εκατοστά δηλαδή) ? κάνε μια βόλτα στα καταστήματα και δες 42- 50 - 55 αλλά και 32 από την απόσταση θέασης που θα έχεις.

το 24p true cinema τις sony βοηθάει στις ταινιες ? ι samsung εχει κατι ανάλογο? εαν ξερεις

όλες πλέον οι τηλεοράσεις έχουν δυνατότητα αναπαραγωγής 24p που όπως λές και εσύ είναι για τις ταινίες. Οι τηλεοράσεις με 100hz έχουν αλγορίθμους παρεμβολής καρέ που βοηθούν στην μείωση του judder των 24p. Σε κάποιους αρέσει να βλέπουν με τον αλγόριθμο ενεργοποιημένο και σε κάποιους όχι.

όλες πλέον οι τηλεοράσεις έχουν δυνατότητα αναπαραγωγής 24p που όπως λές και εσύ είναι για τις ταινίες. Οι τηλεοράσεις με 100hz έχουν αλγορίθμους παρεμβολής καρέ που βοηθούν στην μείωση του judder των 24p. Σε κάποιους αρέσει να βλέπουν με τον αλγόριθμο ενεργοποιημένο και σε κάποιους όχι.

ευχαριστω

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μήπως μπέρδεψαν τα μέτρα με τα πόδια και εννοούσαν έως 32 για τα 2.5 πόδια (περίπου 75 εκατοστά δηλαδή) ? κάνε μια βόλτα στα καταστήματα και δες 42- 50 - 55 αλλά και 32 από την απόσταση θέασης που θα έχεις.

οχι γράφει μετρα

Πάρε εσύ μια τηλεόραση με σωστή κίνηση και αν σε ενοχλεί το soap opera effect, θα κλείσεις τα έξτρα hz απο το μενού.
Καλύτερο απο το να μην τα έχεις.

Πάρε εσύ μια τηλεόραση με σωστή κίνηση και αν σε ενοχλεί το soap opera effect, θα κλείσεις τα έξτρα hz απο το μενού.
Καλύτερο απο το να μην τα έχεις.

σε αυτό συμφωνώ. οτι και να πάρεις κοίτα να έχει 100hz. καλύτερα να το έχεις σαν επιλογή και να το έχεις κλειστό παρά να μην το έχεις καθόλου.