καλησπέρα ειμαι στο ψάξιμο για tv έχω βάλει στο μάτι Samsung UE48J6200AWXXH 48'' και Sony KDL-43W755C η απόσταση είναι 2,5 μέτρα και δεν μπορώ να καταλήξω τι μέγεθος θα ήταν καλύτερο ι κύρια χρήσει θα είναι ταινίες εκείνο που με προβληματιζει με την sony εαν και ειμαι fun είναι εαν o usb player παίζει ταινίες με dts ήχο external subs επίσης διάβασα ότι δεν έχει DLNA υπάρχουν άλλοι τρόποι για αναπαραγωγή ταινιών έκτος από το usb? το δεύτερο είναι ότι η sony είναι 24 p true cinema εχω ακουσει οτι ειναι οτι πρεπει για ταινιες δεν ξερω εαν ι samsung εχει κατι αναλογο
Στις Sony Bravia, με πλατφόρμα Android TV 5.1.1 Lollipop, εκτός από τον "εργοστασιακό" media player που υποστηρίζει dts με εξωτερικούς υποτιτλους , μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν από το Google Play Store της tv και άλλους media players όπως VLC,MX Player,Archos player και φυσικά το KODI.
Για παρακολούθηση streaming περιεχομένου Kodi με τα κατάλληλα πρόσθετα (add-ons) μπορείς να παρακολουθήσεις ότι περιεχόμενο μπορείς να φανταστείς,από παιδικά,ταινίες,σειρές,αγώνες,για ενήλικες κτλ.
Επίσης μπορείς να εγκαταστήσεις και εφαρμογές που δεν βρίσκονται στο Google Play Store για Android TV ,όπως το Popcorntime .apk ,το Showbox .apk για ταινίες,σειρές.
Φυσικά υποστηρίζει IPTV .
Στην απόσταση που είσαι στα 2,5μ για περιεχόμενο ανάλυσης 1920x1080 FHD η μεγαλύτερη που μπορείς να βάλεις είναι 65" FHD για κάδρο ταινίας 16:9,για 21:9 και 3" μεγαλύτερη.