αγορά τηλεόρασης

ariss

New member
24 August 2017
3
καλησπέρα
θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση 40-43" για τηλεοπτικά κανάλια και νοβα, η απόσταση θέασης είναι το πολύ 2 μετρά
είδα στο πλαίσιο αυτήν Samsung UE40KU6000
η απόσταση θέασης είναι το πολύ 2 μετρά
έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο μέχρι 500ευρο;

Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης

Μιχάλη την είδα αυτήν που μου είπες άλλα δεν είναι καλύτερα 4κ η δεν θα μου δείχνει καλά την εικόνα

Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης

4K για κυρίως τηλεοπτικό μάλλον δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Ούτως ή άλλως, για να εκμεταλλευτείς σωστά τη μεγαλύτερη ανάλυση, χρειάζεσαι ανάλογο υλικό, συν το κατάλληλο μέγεθος τηλεόρασης για την κάθε απόσταση.

optimal-viewing-distance-television-graph-size.png

Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης

ευχαριστώ πολύ για της πληροφορίες που μου έδωσες και μάλλον θα πάρω αυτήν που μου είπες

Καλό είναι να δεις διάφορες επιλογές από κοντά και άμα γίνεται με τηλεοπτικό σήμα.

λοιπόν ακούω κι'εγω τον Μιχάλη και πάω για την Sony WD755 στις 43".
απ'οτι βλέπω υπάρχει μόνο αθηνα ,εγώ είμαι απο θεσσαλονικη μήπως θα πρέπει να φοβάμαι λίγο την μεταφορά σε αυτό το μέγεθος?

λοιπόν ακούω κι'εγω τον Μιχάλη και πάω για την Sony WD755 στις 43".
απ'οτι βλέπω υπάρχει μόνο αθηνα ,εγώ είμαι απο θεσσαλονικη μήπως θα πρέπει να φοβάμαι λίγο την μεταφορά σε αυτό το μέγεθος?
η wd750 ίδια δεν είναι?

Το φθηνότερο μοντέλο είναι η WD650, σε 40" και 48". Σε κάθε περίπτωση, η WD755 στις 49" προσφέρει το καλύτερο value for money. Όσον αφορά τη συσκευασία της, δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Μέχρι 50" χωράνε στα περισσότερα (κανονικού μεγέθους) αυτοκίνητα, (κάθετα περίπου) στις πίσω θέσεις. Αν θα γίνει παράδοση από το κατάστημα, εφόσον δεν μεταφέρουν οριζόντια τις τηλεοράσεις, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Απάντηση: Aγορά Tηλεόρασης

Sony WD750, WD755, WD757 και WD759 είναι ουσιαστικά παραλλαγές στο ίδιο μοντέλο τηλεόρασης.

Re: Απάντηση: Aγορά Tηλεόρασης

Sony WD750, WD755, WD757 και WD759 είναι ουσιαστικά παραλλαγές στο ίδιο μοντέλο τηλεόρασης.

+1

Αυτές που καταλήγουν σε 5,7,9 είναι και με δορυφορικό δεκτή DVB-S2 και ψηφιακό DVB-T2(H.265/HEVC,το αναφέρει στο εγχειρίδιο χρήσης).

Last edited: