Αγορά τηλεόρασης

klamia71

AVClub Addicted Member
5 November 2007
2,471
Αγορά τηλεόρασης έως 2500 ευρώ..60με 65 ιντσες. Θα προτιμούσα sony λόγω android. Αλλά ποια;

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το webos της lg φαίνεται γρήγορο και εύχρηστο, τής samsung ακούγεται ότι είναι πολυ καλό, αντιθέτως το Android της Sony μάλλον ειναι ο τελευταίος λόγος για να παρεις σονυ.

Ούτε σε Samsung ούτε σε lg μπορείς να κάνεις αυτά που κάνεις στο android. Βλπ Kodi, terrarium, κτλ. Ένας φίλος ψάχνει. Εγώ Sony έχω κ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μια χαρά πάει το android και μάλιστα η Σόνυ της πέρασε και το Oreo και ας είναι ,3 χρόνων μοντέλο.
Samsung προσωπικά με τίποτα. Πολύ artificial εικόνα. Έτσι όπως το βλέπω εγώ το δίλημμα για μένα είναι oled η LCD. ...

Αυτό λεω οτι πρωτα έρχεται η εικονα γιατι με την εικόνα θα μείνεις κάποια χρόνια παρεα ενω το καθε ανδροιδ σήμερα ειναι του χρονου μπορεί να ειναι ξεπερασμένο.

Εφόσον διαθέτεις αυτό το budget, περίμενε για OLED. Η 65" LG C7V ήταν σε προσφορά προσφάτως, στα 2150 ευρώ, οπότε ίσως εμφανιστεί μελλοντικά κάποια παρόμοια ευκαιρία.

(Εν τω μεταξύ, η LG B7V είναι στα 2500 ευρώ από το Public, όταν προστεθεί στο καλάθι)

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης

Αυτό λεω οτι πρωτα έρχεται η εικονα γιατι με την εικόνα θα μείνεις κάποια χρόνια παρεα ενω το καθε ανδροιδ σήμερα ειναι του χρονου μπορεί να ειναι ξεπερασμένο.
Ναι...η εικόνα παντά πρώτα... Αλλά θα πρέπει η εικόνα μιας που δεν έχει android ναι είναι τοοοσο καλύτερη που με κάνει να παρακαμψω την έλλειψη android.

Εφόσον διαθέτεις αυτό το budget, περίμενε για OLED. Η 65" LG C7V ήταν σε προσφορά προσφάτως, στα 2150 ευρώ, οπότε ίσως εμφανιστεί μελλοντικά κάποια παρόμοια ευκαιρία.

(Εν τω μεταξύ, η LG B7V είναι στα 2500 ευρώ από το Public, όταν προστεθεί στο καλάθι)
Καλή;;

Καλύτερη από κάθε LCD... Όμως, εφόσον υπήρξε πρόσφατα η προαναφερθείσα προσφορά, φαίνεται "ακριβή" τώρα. :flipout:

η εικόνα είναι απλά σε άλλο επίπεδο + του οτι δεν επηρεάζεται από την γωνία θέασης.

Θεωρούμε λοιπόν την B7v σαν την καλύτερη επιλογή ανεξάρτητου λειτουργικού την καλύτερη σε αυτο το ταβάνι χρημάτων;;