αγορα τηλεορασης

Spyr0s

New member
15 March 2008
2
Καλησπερα!
ψαχνω αρκετο καιρο για την αγορα μιας τηλεορασης και εχω καταληξει σε καποιες επιλογες αλλα θα ηθελα μια καλυτερη γνωμη για το θεμα.

ειμαι αναμεσα στις εξης επιλογες:
->LCD Philips 32 PFL 9632
->Philips 37 PF 9642
->SHARP AQUOS LC-32X20E FULL-HD

Σκεφτομαι περισσοτερο αυτη τη στιγμη την Philips 37 PF 9642 αλλα δεν ξερω τι ακριβως γινεται με τη διαθεσιμοτητα της, ξερετε τιποτα για το θεμα?

Επισης αν εχετε καποια αλλη προταση θα ηταν πολυ χρησιμη. Σκοπευω να διαθεσω περιπου 1000-2000e και γενικα ενδιαφερομαι για 32-37 ιντες.

Καλησπερα!
ψαχνω αρκετο καιρο για την αγορα μιας τηλεορασης και εχω καταληξει σε καποιες επιλογες αλλα θα ηθελα μια καλυτερη γνωμη για το θεμα.

ειμαι αναμεσα στις εξης επιλογες:
->LCD Philips 32 PFL 9632
->Philips 37 PF 9642
->SHARP AQUOS LC-32X20E FULL-HD

Σκεφτομαι περισσοτερο αυτη τη στιγμη την Philips 37 PF 9642 αλλα δεν ξερω τι ακριβως γινεται με τη διαθεσιμοτητα της, ξερετε τιποτα για το θεμα?

Επισης αν εχετε καποια αλλη προταση θα ηταν πολυ χρησιμη. Σκοπευω να διαθεσω περιπου 1000-2000e και γενικα ενδιαφερομαι για 32-37 ιντες.

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Αν έχεις απόσταση θέασης μεγαλύτερη από 2.5-3 μέτρα κοίτα για 37-42'', παίζουν αρκετές μέσα στο budget σου.

Που την είδες την 9642 ? Είσαι σίγουρος πως την έχει φέρει η ελληνική αντιπροσωπεία ή είναι κωδικός μοντέλου από το εξωτερικό ? Πάντως με μια πρόχειρη ματιά δεν βλέπω διαφορές από την 9632.

η 9642 βγήκε άρον άρον έξω γιατί έχει HD tuner ενώ η 9632 δεν έχει.αλλά φυσικά δεν ήρθε στην ελλάδα γιατί δεν χρειάζεται....

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Η αποσταση θεασης ειναι περιπου 3 μετρα αλλα το μεγεθος του τοιχου με περιοριζει οποτε κοιταω βασικα για 37".

Την 9642 την βρηκα σε online shop του εξωτερικου, γι αυτο δεν ηξερα αν ειναι διαθεσιμη εντος ελλαδας.

Για τη sharp ειδα μερικα πολυ ανυσηχητικα posts για το φαινομενο του banding oποτε αρχιζω να αλλαζω γνωμη και γι αυτη.
(δεν εμειναν και πολλες επιλογες μαλλον... :smile: )

Καμια καλη προταση για 37αρες ??

δες επίσης και την Toshiba 40ZF355 που έχει λεπτό πλαίσιο μήπως χωράει αλλιώς την Toshiba 37Z3030

Η 37άρα 9732 είναι λίγο τσιμπημένη τιμολογιακά αλλά είναι πολύ καλή επιλογή. Σε τιμή χώμα υπάρχει και η πλάσμα 37PX80 της Panasonic που είναι ότι πρέπει αν δεν σε ενδιαφέρει η σύνδεση με παιχνιδομηχανές και PC.

Η 37άρα 9732 είναι λίγο τσιμπημένη τιμολογιακά αλλά είναι πολύ καλή επιλογή. Σε τιμή χώμα υπάρχει και η πλάσμα 37PX80 της Panasonic που είναι ότι πρέπει αν δεν σε ενδιαφέρει η σύνδεση με παιχνιδομηχανές και PC.

+1

Aλλιως κοιτα και Toshiba 37R3500PG.

Η ηλεκτρονικη αθηνων εχει προσφορα ενα μοντελο της LG 46' FULL HD μονο 1200 ευρω, δεν ξερω κατα ποσο αξιζει αλλα σιγουρα η ιντσες με την τιμη ειναι δελεαρ ... ριξτης μια ματια.