Αγορά τηλεόρασης

καλησπερα παιδεια.ειμαι νεο μελος κ θελω να ζητισω τν γνωμη σας στο θεμα αγορας μιας καινουργιας τν.μετα απο λιγο ψαξιμο κατελιξα αναμεσα σε 3 τν.
1.LG 32LD550
2.Samsung 32C630
3.Philips PFL5605H
Η τν ειναι για δωματιο , αποσταση θεασης 2-2,5 μετρα , κυριως για ταινιες αλλα κ συνδεση με pc για gaming.ειμαι διαθεσιμος να δοσω μεχρι και 550 euro.ακουω κ δικες σας προτασεις.ευχαριστω

Γιατί δεν κοιτάζεις και σε πιο μεγάλη αν σε παίρνει ο χώρος ? Εγώ θα σου πρότεινα την LG D550, που έχεις αναφέρει πιο πάνω αν και η Samsung C630 είναι καλύτερη, υστερεί όμως στο lag το οποίο είναι περίπου 45 ms.

Και εγω δεν σου προτεινω 32" εκτος και δεν χωραει μεγαλυτερη.

Για gaming πολυ καλες ειναι η C530 και η LD450 με μολις 15 ms lag και οι δυο.

Η πρωτη εχει και πολυ καλο media player για να βλεπεις ταινιες απο usb. H LG εχει και αυτη αρκετα καλο media player αλλα δεν παιζει ηχο DTS και θελει μετατροπη.

απο θεμα χωρου δν εχω προβλημα γτ παιζει η τν να μπει κ στον τοιχο.απλα ελεγα πως πανω απο 32'' για δωματιο παει πολυ και θα ξεφευγα κ στα λεφτα.επισης το media player δν με καιει γτ ταινειες θα παιζονται απο pc και bluray dvd.παντως ειδα τις τν που μου προτεινεται.και μονο απο εταιρεια θα ελεγα κατευθειαν Samsung απλα με προβληματιζει που ειναι 50 Hz.πλεον μετα την προταση του Michalis3 γλυκοκοιταω τν Lg.

Και ομως αυτες οι δυο ακριβως επειδη ειναι 50 Hz δηλαδη δεν εχουν περιπλοκες επεξεργασιες εικονας εχουν το μικροτερο output lag αρα ειναι οι καλυτερες για gamers.

Tα 100 Hz θα τα χρειαστεις στο τηλεοπτικο και ειδικα σε γρηγορα sport.