Αγορά τηλεόρασης!!!

Βγαζει πολυ καλες ηλεκτρικες σκουπες , φριτεζες και πιστολακια για τα μαλλια.:2thumb22sup:

Σε τηλεορασεις αστο καλυτερα εκτος αν μιλαμε για καμια σειρα 9 (αν και αυτες εχουν τις "ιδιοτροπιες" τους).

Ξέχασε τα λαμπατέρ :Banane0:

Λαμπες Philips παντως μην αγορασετε ποτε.

Ειχα παρει κατι οικονομικες και απο τις 5-6 οι μισες μου εχουν καει και ουτε ενας χρονος δεν ξερω αν εχει περασει. Και υποτειθεται οτι λενε και 6 years lamp life πανω.

ΥΓ. Για να μην ειμαι αδικος και η 8605 δεν ειναι και ασχημη σε εικονα.

Γιάννη,αρκετά μοντέλα της philips έχουν καλή εικόνα...το θέμα είναι εάν η τιμή τους ανταποκρίνεται στην απόδοση που βλέπουμε.Και εγώ νομίζω πως όχι.

Υ.Γ. Λάμπες philips μου έχουν βγει καλές μπορώ να πω..

Α! sternchen αν πάρεις τελικά την samsung LE40C650 ή 652 ή 653 μπορείς να την συνδέσεις με δίκτυο ethernet με τον υπολογιστή σου, μέσω DLNA, και να βλέπεις ταινίες απευθείας από τον σκληρό σου δίσκο χωρίς να χρειάζεται να τις γράφεις πρώτα σε στικάκι :BDGBGDB55:
Εγώ έτσι κάνω, έχω την LE40C653 που την πήρα 549 από saturn αλλά τελειωσε η προσφορά δυστυχώς!!!
Πάντως από εικόνα είναι πολύ καλή και έχει και πολύ καλό media player και internet TV κ.λ.π.
Η Panasonic U20 δεν ηξερα ότι παίζει ταινίες από USB Stick :chinscratch:

Παιδιά μου, για τις sony τι γνώμη έχετε;
Μπήκα στο σάιτ τους και διαπίστωσα πως έκανα πολύ μεγάλο λάθος, που δεν παρακολουθούσα τα δρώμενα στο χώρο της τεχνολογίας, που σχετίζεται με τις τηλεοράσεις.
Μιλάμε ότι διαβάζω κάτι όρους και δεν καταλαβαίνω τίποτα.
Θα την κάνω την ερώτηση μου και ας με κράξετε με το δίκιο σας, :o αυτές οι νέες τηλεοράσεις έχουν σκαρτ; ή έχει καταργηθεί αυτός ο τρόπος σύνδεσης με τα dvd-player;
Εσείς βλέπετε καθόλου ντιβιντί;
Το blue ray τι είναι; :o

Έχουν scart,Blu ray είναι το dvd μεγαλύτερης χωρητικότητας που επιτρέπει την αποθήκευση HD υλικού.