αγορα τηλεορασης.

Αποσταση θεασης?

Ποσες ωρες παιζεις PS3?

Μια καλη προταση ειναι αυτη παντως...

http://www.skroutz.gr/s/264715/Samsung-LE40C750-40.html

Μια αλλη...

http://www.skroutz.gr/s/280054/Sony-KDL-40EX710-40.html

Kαι αν εισαι φαν της "εντυπωσιακης" (μεγαλη φωτεινοτητα , φουλ οξυτητα , υπερβολικα χρωματα) εικονας...

http://www.skroutz.gr/s/267094/Philips-40PFL8605H-40.html

Αυτες εδω δηλαδη δεν ειναι καλες προτασεις?

αριστες προτασεις απλα μην τυχον και μου δημιουργησει καποιο προβλημα ως προς την θεαση το 3D,τιποτα αλλο..

Re: Απάντηση: αγορα τηλεορασης.

Καλημερα η αποσταση θεασης ειναι περιπου 2.50 με 3 μετρα και PS3 παιζω 3 το πολυ 4 ωρες και οχι καθε μερα πιο πολυ τα σαββ-κυρ..
Η philips γιατι ειναι τοσο πιο ακριβη σε σχεση με τις sumsung..? τα αξιζει τα παραπανω χρηματα..?

Καλημερα! πιστευω οτι η καλυτερη επιλογη χωρις να ξεφυγεις ειναι η 40c6500 της samsung η οποια εχει ''απιστευτο'' μαυρο εκτος των αλλων προσοντων...
(http://www.skroutz.gr/s/264893/Samsung-UE40C6500-40.html?keyphrase=40c6500)

Και η philips η 8605 που ειπε ο Yperion ειναι τρομερη επιλογη, αλλα δεν εχει τοσο εντονο μαυρο..

Καλημερα! πιστευω οτι η καλυτερη επιλογη χωρις να ξεφυγεις ειναι η 40c6500 της samsung η οποια εχει ''απιστευτο'' μαυρο εκτος των αλλων προσοντων...

Απιστευτο μαυρο εχει μονο αν πατησουμε το off στο χειριστηριο.

4f45bb7a1488b83bf715c29f28fde263.jpg

Aλλιως εχει ενα ωραιο γκριζακι οπως η τηλεοραση δεξια.

Γενικα παντως ειναι αρκετα καλη για τα δεδομενα της τεχνολογιας LCD.

Απάντηση: Re: αγορα τηλεορασης.

H Sony 40ΕΧ710 που εχει 300 ευρω κατω απο τις δυο με ισαξια εικονα με την Samsung και καλυτερη απο την Philips.

Το εντυπωσιακό μέγεθος της στις 40 ίντσες με ιδανική απόσταση θέασης τα 4 με 5 μέτρα και τα σύγχρονα χαρακτηριστικά της εγγυώνται ότι η Sony KDL-40EX710 θα σας καταπλήξει είτε βλέπετε Blu-Ray είτε βλέπετε τον αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα.

δεν θα εχω προβλημα με την αποσταση θεασης που ειναι μαξιμουμ τα 3 μετρα..?

συγνωμη για να καταλαβω για να δω 3D ταινια πρεπει να αγορασω καποιο μηχανημα..? η πατας το κουμπι που γραφει 3D και απλα βλεπεις..?
ποια η διαφορα 3D ready της sony με την sumsung που δεν ειναι ready..?

συγνωμη για να καταλαβω για να δω 3D ταινια πρεπει να αγορασω καποιο μηχανημα..? η πατας το κουμπι που γραφει 3D και απλα βλεπεις..? παντα με τα γυαλια βεβαια..!!

ευχαριστω δημητρης.

Last edited:

συγνωμη για να καταλαβω για να δω 3D ταινια πρεπει να αγορασω καποιο μηχανημα..? η πατας το κουμπι που γραφει 3D και απλα βλεπεις..?

Πρεπει να αγορασεις 3D bluray player και να βρεις και ταινια 3D. Αυτο ειναι και το πιο δυσκολο γιατι οσες κυκλοφορουν μετριουνται στα δακτυλα του ενος χεριου.

3D Ready θα πει οτι χρειαζεται εξτρα πομπο και γυαλια που κοστιζουν επιπλεον (150-200 ευρω).

Παιδιά αύριο κληρώνει. μετά από σχετικό ψάξιμο κατέληξα ότι στο μάτι μου πηγαίνει καλύτερα η samsung. είμαι ανάμεσα στα ακόλουθα μοντέλα σε 40 ίντσες c7000, c750, c6000 και b8000 (περσινή ελαφρά μεταχειρισμένη) που τα έχω βρει όλα σε λογική διαφορά τιμής (φθηνότερο με ακριβότερο 400 ευρώ). τι μου προτείνετε; υπάρχει κάτι που δεν θα με προβλημάτιζε μετά την αγορά του; βασικά κριτήρια είναι κατά σειρά tv, blueray, ps3 και 3d. παρακαλώ για μια άμεση απάντηση. ευχαριστώ.

Περίπου 3μ. υπάρχουν διαφορές μεταξύ 750 και 7000; Επίσης λίγο με έχουν τρομάξει οι αναφορές για προβλήματα. Η 750 είναι η μόνη που δεν έχω δει. Η 6000 με καλύπτει απόλυτα για προβολή ταινιών ενώ την 7000 την έχω δει σε 3D και σαν TV και μου άφησε καλή εντύπωση. την Β 8000 μου τη δίνουν 1000 ευρώ. PS3 παίζω περίπου 3-4 ώρες την εβδομάδα. κάτι ακόμα με το PS3 μπορώ να δω σε samsung tv 3d ταινίες; ευχαριστώ.:grandpa:

3 μετρα κακως ψαχνεις για 40".

Κοιτα τις 46C650/46C750 αναλογα με ποσα λεφτα θελεις να δωσεις.

Η 650 εχει ιδια και καλυτερη εικονα απο την C6000 και το ιδιο ισχυει για την C750 σε σχεση με την C7000.

H διαφορα ειναι ο σχεδιασμος και η ελαχιστα μικροτερη καταναλωση ρευματος που εχουν οι LED LCD.

Απιστευτο μαυρο εχει μονο αν πατησουμε το off στο χειριστηριο.

4f45bb7a1488b83bf715c29f28fde263.jpg

Aλλιως εχει ενα ωραιο γκριζακι οπως η τηλεοραση δεξια.

Γενικα παντως ειναι αρκετα καλη για τα δεδομενα της τεχνολογιας LCD.

Εδω θα διαφωνισω μαζι σου φιλε μου! Το μεγιστο μαυρο που μπορει να δειξει μια τηλεοραση ειναι αυτο που εχει το panel οταν ειναι σβηστη! Τι panel εχει η philips και τι panel εχει η samsung...
Αν τις εχεις δει και τις 2 θα ξερεις οτι η διαφορα ειναι μεγαλη!

Eσυ μπορεις να διαφωνεις οσο θελεις. Η φωτογραφια αλλα λεει. Οσο ειναι φωτα ανοιχτα φαινεται να ειναι μαυρο.

Οταν κλεισουν τα φωτα το μαυρο που φαινοταν να εχει μια τηλεοραση Edge LED οπως οι C6000/C7000 κτλ. ξαφνικα αποκαλυπτεται οτι ειναι ενα ωραιο γκριζακι.