Αγορα τηλεορασης

Koncha

New member
16 May 2011
4
Ειμαι καινουργιος στο foroum και επειδη πλεον η τεχνολογια της τηλεορασης εχει αλλαξει πολυ ειπα να ζητησω την γνωμη καποιων οι οποιοι εχουν κανει ηδη αγορα και γενικα το εχουν το αθλημα γιατι εγω ειμαι ασχετος

Σκεφτομαι λοιπον για αγορα 40-42' 1200-1500ευρω
Το κακο ειναι πως την θελω για λιγο απο ολα και οχι για κατι συγκεκριμενο
Δλδ για καμια ταινια για χρηση απο παιχνιδομηχανη και φυσικα για τηλεοραση

Ειμαι μεταξυ SAmsung 40d6530 και 40d8000 και 40d7000 (χωρις βεβαια να σημαινει πως αν μου πειτε καποια αλλη δεν θα το κοιταξω)
τι διαφορα εχει η 40d7000 απο την 40d8000 ( αν αναφερετε τεχνικους λογους ειναι ουσιαστικοι για καποιον που δεν ασχολειται )

Καπου διαβασα οτι η τηλεοραση τις πρωτες 100 ωρες χρειαζεται "ειδικη" μεταχειριση ( στρωσιμο το ανεφεραν καποιοι ) πως γινεται αυτο που μπορω να διαβασω ?

Ευχαριστω για τον χρονο σας

Για πόση απόσταση μιλάμε ? Στα 2,5 μέτρα καλές είναι οι 40"-42" αλλά για μεγαλύτερη ίσως θα πρέπει να επενδύσεις σε πιο μεγάλο μέγεθος. Αν δεν θα χρησιμοποιείς την τηλεόραση για περισσότερο από δύο ώρες καθημερινά για gaming και δεν σε ενδιαφέρει το 3D θα σου πρότεινα την Panasonic G30. Στρώσιμο είναι καλό να γίνεται στις plasma τις πρώτες 200 ώρες, για τις LCD δε χρειάζεται κάτι τέτοιο.

Γιατι λετε ολοι οτι ο χρονος gaming δεν πρεπει να περνα τις 2 ωρες ημερισιως ? Ποιο ειναι το προβλημα ?
Για την αποσταση δεν γνωριζω ακομη γιατι ειμαι στο ψαξιμο για σπιτι απλως θελω να ειμαι προετοιμασμενος
Τι στρωσιμο χρειαζετε μια plasma TV

1500 ευρω μολις για 40"-42" ειναι πεταμα των χρηματων σου.

Με τα λεφτα αυτα παιρνεις πολυ καλη τηλεοραση 50" η εστω 46".

Κοιτα την Sony 46EX720 και την Panasonic 50G30. Και οι δυο εχουν αρκετα μικρο output lag και ειναι καλες για gaming.

Με λιγο παραπανω lag υπαρχει και η Samsung 46C6530.

Οι πλασμα θελουν ειδικη μεταχειριση με τις στατικες εικονες ειδικα τις πρωτες 200 ωρες , επειδη τα παιχνιδια εχουν χαρτες και αλλες (Heads Up Display) στατικες εικονες θελουν προσοχη.

Υπαρχει σχετικο θεμα να διαβασεις...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=53970

Απάντηση: Re: Αγορα τηλεορασης

1500 ευρω μολις για 40"-42" ειναι πεταμα των χρηματων σου.

Με τα λεφτα αυτα παιρνεις πολυ καλη τηλεοραση 50" η εστω 46".

Κοιτα την Sony 46EX720 και την Panasonic 50G30. Και οι δυο εχουν αρκετα μικρο output lag και ειναι καλες για gaming.

Με λιγο παραπανω lag υπαρχει και η Samsung 46C6530.

Οι πλασμα θελουν ειδικη μεταχειριση με τις στατικες εικονες ειδικα τις πρωτες 200 ωρες , επειδη τα παιχνιδια εχουν χαρτες και αλλες (Heads Up Display) στατικες εικονες θελουν προσοχη.

Υπαρχει σχετικο θεμα να διαβασεις...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=53970
Απλα δηλωνω fan του yperion...