Αγορά Τηλεόρασης

SaluSnikoS

New member
27 August 2011
4
Καλως σας βρηκα κ γω με τν σειρα μ. Ειπα να απεφθυνθω στους εμπειρους γιατι δν εχω τν καταληλη γνωση περι του θεματος...

Διαβαζοντας διαφορα αλλα posts κ reviews πιο πολυ με βαλανε σε σκεψεις παρα κατασταλαξα σε καποια τηλεοραση...Αν μπορειτε να με διευκολεινετε plz do...

1ον κ κυριοτερον: Το χρηματικο οριο ειναι γυρω στα 850εουρος.

2ον: η αποσταση θεασης περι τα 2.50-3 μετρα.

3ον: Χρηση απ'ολα! :2thumb22sup: Για Μεγκα Αντενα κτλ κτλ μεσω κεραιας(οχι πολυ ομως, κανα 10% της χρησης θα ειναι αυτο), κυριως για gaming μεσω PC(HDMI) και για ταινιες(μεσω pc παλι)... οι περισσοτερες ripαρισμενες 1080p(.mkv). Αλλα και αυτουσιες BlueRay(δν θα παιζουν απο blueray player ομως) παλι απ'το PC...

4ον: Δν με πολυενδιαφερει το 3D(καλοδεχουμενο βεβαια) αλλα, ουτως η αλλως διαβασα καπου εδω μεσα οτι στις 40" το 3D ειναι ανεκδοτο...

5ον: Ημουν κ γω απ'αυτους π "σνομπαραν" τις PLASMA μεχρι π διαβασα καποια πραματα εδω κ τινω να αλλαξω γνωμη... Το μονο π πραγματικα με ενδιαφερει σε μια τηλεοραση ειναι να μην εχω προβλημα στην ποιοτητα στην κοντινη αποσταση(1,50 μετρο περιπου) και να μην "σπαει"(οπως τα μονιτορ στο PC οταν τo VSync ειναι Off ας πουμε)...

Τελος, ειχα σταμπαρει τν LG LW5500 γυρω στα 865ευρω... αλλα δν ξερω αν αυτα π θελω τα βρησκω κ σε αλλη TV φθυνοτερα ή σε μεγαλήτερη διασταση...

Ευχαριστω... Νικος.

Αν δεν παίζεις πολλές ώρες καθημερινά κοιτάζεις για 50" plasma. Διαφορετικά 46"-47" LCD με το χαμηλότερο δυνατό lag. Αν πετύχεις καμμιά Sony HX800, σε προσφορά γύρω στα 900 ευρώ είναι καλή περίπτωση. Με κάποιες παραχωρήσεις στην ποιότητα της εικόνας και εφόσον θα έχει κύρια χρήση το gaming, μπορείς να δεις και την Samsung D5500.

Δν ειναι gaming η κυρια χρηση, πιο πολυ για ταινιες(σορυ αν δν το διευκρινισα σωστα πριν... αυτο π παρατηρησα να προτεινεις ειναι μονο 46" κ βαλε.... 42" για τοση αποσταση δν συνησταται????

την ειχα δει κ γω τν Σονυ αλλα κανει 1000++... δν μπορω να δωσω τοσα.... τν samsung τωρα τν βλεπω πρωτη φορα... κ φαινεται αρκετα καλη. αλλα πρεπει να δω εικονα...Θα παω στο Μουλτιραμα να δω τι παιζει....

Αφου σε ενδιαφερει το gaming μακρυα απο LW5500 καθως εχει lag γυρω στα 135 ms.

Υπεριον, επαιξα σημερα στο Πλαισιο το ασσασινς 3D στην συγκεκριμενη κ δν παρατειρησα κατι... (οχι πως ειμαι εξπερ σ'αυτα)....

Αυτο ειναι το αντιστοιχο Αγγλικο μοντελο , μετρημενο lag 130 ms...

http://www.hdtvtest.co.uk/news/lg-47lw550t-42lw550t-201107081247.htm

Και στο νημα της LW4500 υπαρχει μελος που μετρησε παρομοιο lag.

Πανω απο 30 ms μια τηλεοραση θεωρειται αργη για gaming , πανω απο 100 ms ειναι τραγικα τα πραγματα.

Το Assasins Creed αν επαιξες αυτο δεν ειναι παιχνιδι για χρηγορες αντιδρασεις. Δοκιμασε κανα racing η κανα call of duty την επομενη φορα.

Καλησπέρα,
Σκέφτομαι να αγοράσω αυτή την τηλεόραση LG 37LK450 γιατί την έβγαλε σε προσφορά τα Multirama (399Ε) και νομίζω είναι ευκαιρία.
Θέλω να μου πείτε εντυπώσεις όποιος την έχει, κριτικές κλπ.
- Θα παρακολουθώ στα 2-3 μέτρα απόσταση,
- προς το παρόν, βλέπω μόνο αναλογικά κανάλια,
- Έχω ps3 (θα υπάρχει πρόβλημα πιστεύετε με τα 50hz ρυθμό;)
αξίζει τα λεφτά της;

Ετσι και αλλιως σε οποιαδηποτε τηλεοραση ενεργοποιησεις το game mode στα 50 Hz θα παει η ανανεωση οθονης αλλιως στα 100/200 Hz κτλ. θα αυξηθει το output lag.

Τα 100 Hz βοηθανε στα γρηγορα σπορ οπως ποδοσφαιρο.

Κοιτα εδω και θα βρεις σχετικα νηματα...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=36567