Αγορά τηλεόρασης

korel038

New member
21 October 2011
7
Χαιρετώ όλους στο φόρουμ..
Ποτέ δεν πίστευα οτι η αγορά μίας τηλεόρασης θα ήταν πυρηνική βιοιατρική..μά το θεό έχω χάσει τη μπάλα...:smash: πρίν 10 χρόνια έπαιρνες μία 32αρα crt και το μόνο που κοίταγες ήταν η μάρκα με βάση το τι σου είχαν πεί φίλοι ,συνάδελφοι ,συγγενείς κτλ.. τώρα ρώτησα στην δουλειά και μου είπαν (δεν υπερβάλλω έτσι...14!ναί 14 διαφορετικά μοντέλα!) και ο καθένας ήταν βέβαιος για την δική του γνώμη...του 15ου ήταν η πιό σωστή...- μπές ρε μ.... στο avclub κάνε ένα post και τα παληκάρια θα σου πούνε με την μία..επιστήμονες λέμε οχι βλακείες... ε να μαι λοιπόν...
Έχουμε και λέμε... budget <= 850 eyropoula. 46 " και υποστήριξη mkv με greek subs. μελλοντικά μπορεί και να κοτσάρω και κάνα ps3. champions league και κάνα derbaki επιβάλεται. κοινώς να είναι viewable για ποδόσφαιρο.. έχω δεί αυτες τις 3 αλλα δέν ξέρω αν είναι όντως καλές για αυτά που θέλω..
κοιτάω το συγκεκριμένο μαγαζί γιατί και το φιλαράκι μου απο εκέι την πήρε. Άν υπάρχει κατι πιο φτηνό πέστε εννοείται!!!
http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=5970
http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=4480
http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=5977

Χίλια ευχαριστώ για το χρόνο σας παιδιά...!:singer::HTEHETH63:

Όπως θα σου πουν και οι πιο ειδικοί εδώ, ταινίες+μπάλα=plasma... Εγώ τους άκουσα και δεν μετάνοιωσα...
Αυτές που έχεις δει: 1η και 3η 50hz πανελ, οπότε για αθλητικά άκυρο. Η 2η πολύ καλή, αν και περυσινό μοντελο. Γενικά το value for money αυτές τις μέρες είναι η ST30 στις 46". Αν θες πες λίγο και απόσταση θέασης καθώς και συνθήκες φωτισμού του χώρου.

46ST30

Αγοραζεις και ενα media player με 60-100 ευρω (οπως ειπε σωστα καποιος οι ενσωματωμενοι media players ειναι φτωχοι συγγενεις μπροστα στους εξωτερικους) και εισαι king of the hill.

Πάντως εαν πράγματι είναι διαθέσιμη(που δεν το νομίζω) η 46c650 πάρτην με κλειστά τα μάτια. Είναι ότι καλύτερο ακόμα και από τις φετινές.

Απόσταση θέασης.....5-6 μέτρα.. έχει και αρκετό φωτισμό σχεδόν πάντα για αυτό και δεν είμαι υπέρ της πλάσμα..περιέργως με την crt 32 που μέχρι τώρα είχα ήταν οκ άν και όλοι λένε ότι χρειάζεται για lcd Πολλές inches..ευχαριστώ για τις απαντησεις Lads!

αν είσαι οκ με την εικόνα της crt σκέψου του σοβαρά για πλάσμα και για μια 50αρα.

πανασονικ 50st30 - 50u30 - 50c3
lg 50pv350- 50pt353

από την καλύτερη στη χειρότερη
οι τελευταίες από κάθε σειρά είναι hdready αλλά στην απόσταση αυτή δεν παίζει ρολο η εξτρα ανάλυση των full hd.
οι lg εχουν media player που παίζουν εξωτερικούς υποτιτλους (χωρίς dts ) ηχο) αλλά με 80-100 ευρω λογικά θα πάρεις ένα εξωτερικό media player με τσιπάκι sigma και είσαι αρχοντας.

σε lcd συμφωνώ για την c650 αν την βρείς. είναι τουλάχιστον 100hz

θα ρίξω μία ματιά και στις Πλάσμα... τα περί στρωσίματος ισχύουν? στρώσιμο σε cbr-ninja-gsf...και τώρα σε plasma...ήμαρτονννννν!!!:smash:

Οι πλασμα συμφωνα με την πλεοψηφια των αποψεων ειναι οτι πιο κοντινο σε CRT σε εικονα.

LED/LCD κτλ. θα σου παρει λιγο καιρο να συνηθίσεις την εικονα ειδικα σε τηλεοπτικο σημα.

Οντως η 650 αν υπαρχει καπου διαθεσιμη , αξιζει.

θα ρίξω μία ματιά και στις Πλάσμα... τα περί στρωσίματος ισχύουν? στρώσιμο σε cbr-ninja-gsf...και τώρα σε plasma...ήμαρτονννννν!!!:smash:

Παλαιότερα ίσχυε και το στρώσιμο στις plasma για να στρώσει ομοιόμορφα ο φώσφορος. Στις νέες γενιές αυτό δεν ισχύει και αρκετοί εδώ μέσα (εμού συμπεριλαμβανομένου) δεν την έστρωσαν και είναι μια χαρά.

Μόνο λίγη προσοχή στις πρώτες 200 ώρες με τα λογότυπα των καναλιών χρειάζεται

Αν βλέπεις πολύ ποδόσφαιρο και πάρεις τελικά LCD, κράτα και την CRT σου γιατί μάλλον θα απογοητευτείς!
Εγώ προχθές τον ΠΑΟΚ με τους Ιρλανδούς τον είδα στη 14άρα CRT του υπνοδωματίου, ενώ έχω 40άρα LCD FullHD.
Σίγουρα πάντως έφταιγε και το συγκεκριμένο κανάλι δε λέω!

Καλά που μου τό πες να την κρατήσω...θα την βαλω στο υπνοδωμάτιο.Πάντως στου πεθερού μου το σπίτι που έχει μία grundig full hd 40αρα και είδα ch league μία μέρα ήταν μια χαρα! viva los football!:HTEHETH63:

Μάλλον επειδή το CL δεν είναι στον ANT1!
Σύγκρινε την εικόνα αυτού του καναλιού μεταξύ LCD και CRT και θα καταλάβεις. Όπως και σε άλλα κανάλια.
Μόνο ΣΚΑΙ,ΝΕΤ και τώρα τελευταία STAR στέκονται αξιοπρεπώς.
Και μετά το MEGA.

Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης

Παλαιότερα ίσχυε και το στρώσιμο στις plasma για να στρώσει ομοιόμορφα ο φώσφορος. Στις νέες γενιές αυτό δεν ισχύει και αρκετοί εδώ μέσα (εμού συμπεριλαμβανομένου) δεν την έστρωσαν και είναι μια χαρά.

Μόνο λίγη προσοχή στις πρώτες 200 ώρες με τα λογότυπα των καναλιών χρειάζεται

Και πως αντιμετωπίζεται αυτό?

Γεια σου
συμφωνώ με τις προτάσεις των φίλων. Plasma= μονόδρομος! Και εγώ όταν ρωτούσα τα ίδια πριν 2 χρόνια τα ίδια άκουγα από όλους τους σοβαρούς TVλάτρες. Έτσι αγόρασα την Panasonic PZ85E (42 Ιντσων). Και δεν το έχω μετανιώσει ούτε λεπτό. Απλά εκπληκτική. Δεν ξέρω πιο είναι το αντίστοιχης ποιότητας σημερινό μοντέλο (η PZ85E 42 στοίχιζε τότε 1400-1500 ευρώ), αλλά στο συστήνω ανεπιφύλακτα.

Re: Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης

Και πως αντιμετωπίζεται αυτό?

Μπορείς να κάνεις zoom την εικόνα έτσι ώστε να μη φάινονται καθόλου τα λογότυπα και να αποφύγεις dynamic mode, έντονη φωτεινότητα και τα σχετικά.
Για τις πρώτες 200 ώρες πάντα.

Κρίμα και ήταν παιχνιδάρα...ναι πρέπει να φταίει και το σήμα λογικά...ρε σεις παιδιά υπάρχουν 200 hz σε lcd? αξίζει η διαφορά στα φράγκα?

τελικά δεν μπόρεσα να την αγοράσω λόγω του ότι έσκασαν 130 ευρώ κοινόχρηστα...240 ασφάλεια μηχανής....και άλλα 600 ευρώ δυστηχώς σε νοσκοκομειακά έξοδα. :( ... οπότε πάω για Χριστούγεννα με το δώρο άν πάρουμε όλοι τελικά ......Εξαντλήθηκαν όσες κοίταγα οπότε θα ρωτήσω και θα σας κουράσω και πάλι για την http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=4903 είναι όντως όσο καλή όσο φαίνεται.... (έχω απογοητευτεί με το όλο θέμα λέμε)...δουλεύουμε για να επιβιώνουμε απλά πλεόν και πρέπει να κάνουμε προσχεδιασμό μηνών για να πάρουμε απλά μία τηλεόραση...τι να πώ...
Ευχαριστώ για το χρόνο σας προκαταβολικά παιδιά...

ενα παράθυρο με διαγώνιο 116cm είναι που πετάει φώς. την έχω δει σε σπίτι φίλου. μόλις φύγεις από τον άξονα μωβμπλεαχνίζουν όλα. στα χρήματα αυτά υπάρχουν πολύ καλύτερες προτάσεις.