Αγορά Τηλεόρασης

Εγώ πάλι νομίζω ότι η UT50 και στο video και στην πραγματικότητα είναι ορατά πιο ξεβαμμένη , όχι λόγω επιφανειακών ανακλάσεων (τις οποίες έχει και η 450) αλλά βαθιών ανακλάσεων πάνω στο πάνελ (κλασσικό πρόβλημα της Panasonic στις χαμηλές σειρές και όχι μόνο).

Δεν ξέρω πως οδηγείσαι σε αυτό το συμπέρασμα από το βίντεο, αυτές:

ef058c9f.jpg

δεν είναι λιγότερες βαθειές ανακλάσεις από αυτές:

8f60958f.jpg

Αλλά ας μην ασχολούμαστε άλλο με βίντεο και φωτογραφίες που λήφθησαν σε μη ελεγχόμενες συνθήκες.

Αν κάποιος βάλει μία 43Ε450 πλάι σε μια 42UT50, δεν πρόκειται να δει πιο "ξεβαμμένη" εικόνα στη δεύτερη και μιας και δεν είναι δύσκολο να βρεθούν σε εκθέσεις τα συγκεκριμένα μοντέλα, μπορεί κανείς να το τσεκάρει με σχετική ευκολία και από μόνος του...

ε και η 550 που υποτείθεται ότι έχει το σουπερ ντούπερ μαγικό φίλτρο δεν νομίζω ότι πάει πίσω.

γενικά η εικόνα με φώς πάσχει και δεν μπορεί κάποιος να έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις με λάμπες και παράθυρα ανοιχτά απέναντι από την τιβι.

Εγώ ξέρω ότι με την U10 έκλεινα το καλοκαίρι τις κουρτίνες και το μαύρο στις ταινίες την ημέρα φαινόταν παρόλα αυτά γκρι , με την 530 το μαύρο φαίνεται και την ημέρα μαύρο.

Και μιλάω για τηλεοράσεις που είχα σπίτι μου για εκατοντάδες-χιλιάδες ώρες και όχι για φωτογραφίες ούτε για θέαση επί 10 λεπτά στο media markt.

Η αναλογία σύμφωνα με αρκετά τεστ στο συγκεκριμένο τομέα είναι Real black filter-> Panasonic ST50 , Real black pro-> Panasonic VT50 , τώρα αν με το ζόρι η UT50 πρέπει να αποκτήσει και φίλτρο για τις ανακλάσεις οκ ας το δεχτούμε και αυτό.