Αγορα της LG 42LM640S

andreasaligr

Established Member
15 May 2012
100
παιδια μετα απο αρκετο ψαξιμο σκεφτομαι να αγορασω την συγκεκριμενη tv στις 42''.ειναι στα 710ευρω απο σκρουτζ.η αποσταση θεασης ειναι 2 κ κατι μετρα οποτε με καλυπτει πιστευω απο αποψη ιντσων.το ερωτημα ειναι αν το εχει δουλεψει κανεις το μοντελο αυτο για να δουμε αν αξιζει.τα διαθεσιμα χρηματα ειναι μεχρι 750 ευρω γι αυτο διαλεξα κ αυτην.το gaming ειναι η προταιρεοτητα μου κ μετα ταινιες.

2 και κάτι μέτρα δεν είμαι σίγουρος αν σε καλύπτει 42". Επίσης ψάξε να βρεις πόσο display lag έχει η συγκεκριμένη γιατί μπορει να μην κάνει για gaming.

ψαχνω αλλα δεν βρισκω τιποτα γι αυτην...θεωρεις οτι 42 ειναι λιγο για 2,10 μετρα?τοση ειναι η αποσταση.σκεφτομαι κ για την αμεσως μεγαλυτερη την 47 της αλλα δεν ξερω για αυτη την αποσταση.

Μια χαρά θα είσαι είτε με 47" είτε με 46" όπως αυτή που σου έχω προτείνει πιο πάνω. ;)

Κοίτα και την Panasonic 42TXL47E5 που δεν έχει μεγάλο lag και έχει παθητικό 3d ίδιο με της LG. Με την Lg όμως κερδίζεις και τον δορυφορικό της δέκτη ;-)

ναι την κοιταξα κ την panasonic κ ειναι τελεια.τι εννοεις οτι κερδίζεις και τον δορυφορικό δέκτη με την lg?

Εννοώ ότι έχει ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη, καλύτερο smart, player και βγαίνει και πιο φθηνά ;-) Όσο για την απόσταση, μια χαρά είναι οι 42 ίντσες. Εκτός κι αν είσαι από τους οπαδούς του "το μάτι συνηθίζει εύκολα..." αλλά αφού έχεις βάλει όριο τιμής μην παρασύρεσαι. Σε κάθε περίπτωση πήγαινε σε ένα κατάστημα και κάτσε στην ίδια απόσταση ώστε να δεις τι σε ικανοποιεί...

Η ΕΤ5 δεν έχει τον σχεδιασμό της σειράς LM και magic remote κτλ. αλλά σε εικόνα είναι καλύτερη από την 670 και κάτω (και πιθανόν και από την 760).

Σε θέμα lag είναι γύρω στα 30 ms που την κατατάσσει σε πολύ καλό επίπεδο για τηλεόραση 100 hz (κάποιες με 50 hz έχουν 15-16 ms βέβαια αλλά να συγκρίνουμε παρόμοια πράγματα).