Αγορά της Nova απο τον OTE;

Shadowfax

New member
22 April 2011
2
Παιδιά είχα πάει σήμερα σε κατάστημα, σχετικά με την επιδόρθωση της κεραίας μου, το οποίο είναι και επίσημος αντιπρόσωπος της Nova.

Αφού τα βρήκαμε με την ημερομηνία επιδιόρθωσης του προβλήματος της κεραίας μου, πιάσαμε την κουβέντα για την Nova και το Conn-x.

Ο κύριος Ταδε μου είπε κάποια στιγμή ότι ο ΟΤΕ έχει στις σκέψεις του να αγοράσει την Nova. Τώρα θα μου πείτε "πώς πού γιατί πότε;". Αυτές τις απορείες είχα και εγώ. Μου έφερε ένα απλό παράδειγμα ότι σε Γερμανία (και κάτι άλλες χώρες δεν συγκράτησα) ήταν 2 ανταγωνιστές αλλά τελικά κάποιος υπερίσχυσε ή συγχωνεύτηκαν. Τώρα με μπέρδεψε το παράδειγμα αυτό αλλά η πηγή ήταν εκπρόσωπος της Nova και προφανώς κάποιος ανώτερός του του το είχε πει.

Επίσης πιάσαμε και την κουβέντα για το Conn-X sat. Από ότι μου είπε το Conn-x sat (OTE...) έχει έτοιμες τις εγκαταστάσεις του και το σήμα παίρνει αναβολή απο μήνα σε μήνα. Σύμφωνα με τον ίδιο αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι ο ΟΤΕ έχει υπόψην να κάνει την κίνηση προς την Nova.

Θα μου άρεσε πολύ αυτή η ιδέα αλλά θα δείξει ! :)

ΥΣ.: Δεν θα ήθελα καποιος Mod να μου κλείσει το θέμα, επειδή είναι μόνο και μόνο φήμες... (αν και το άτομο το γνωρίζω χρόνια και δεν απεδείχθη ποτέ ανακριβής) Θα ήθελα να συζητηθεί λίγο :)

/discuss

Re: Αγοράς της Nova απο τον OTE;

Αν είναι να υπάρχει ένας παίκτης στην αγορά, προτιμώ να είναι η Nova από τον ΟΤΕ.

Τα υπόλοιπα είναι αρλουμπολογίες ενός τεχνικού, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο στο βραχυπρόθεσμο μέλλον.

μα τη νοβα την εχει αγορασει η φορθνετ...
δηλαδη ο οτε θα αγορασει και αυτην;
π@π@ρια μαντολες σου ελεγε....

Φιλε λάθος πληροφορίες έχεις και ο αντιπρόσωπος τα έχει λίγο μπερδεμένα. Ακούγονταν πριν από καιρό φήμες για προσέγγιση του ΟΤΕ από την πλευρά της Forthnet για εξαγορά της Nova, του στυλ μην ανοίγετε νέο πακέτο, πάρτε το δικό μας, αλλά ο ΟΤΕ αρνήθηκε. Από την άλλη τόσο τα οικονομικά της Nova, όσο και η πλεονεκτική θέση που έχει στην αγορά της συνδρομητικής TV, δεν νομίζουν ότι αφήνουν περιθώρια για σκέψη εξαγοράς του ΟΤΕ. Τονίζω ότι όλα αυτά είναι φήμες και επίσημα στοιχεία για αυτά δεν υπάρχουν.

Τι να πω.... όλα είναι πιθανά! Μέχρι και να αρχίσει το Just the 2 of us από βδομάδα και να πέσουν και τα πρώτα διαφημιστικά! :drummer:

Και που να φανει σε ολο το μεγαλειο η κριση που ερχεται , εκει να δειτε τι θα ακουσουμε.....

Όντως μεγάλος φιδέμπορας ο τύπος. :)

Ναι ε?
Και που το ξερετε εσεις?
Μπορει απο τωρα και μεσα στα επομενα 50 χρονακια να την αγορασει!!
Ποιος θα ειναι τοτε ο ψευτης,εσεις η ο τεχνικος,ε?

50 χρονάκια?
Πιστεύεις θα υπάρχει κάτι προς πώληση τότε??

Δεν στέκει η εξαγορά ΟΤΕ-NOVA. Γιατί να το κάνει άλλωστε?

Αναιρείται με απλό σκεπτικό. Γιατί ο ΟΤΕ να συμμετέχει σε διαγωνισμούς / εκθέσεις για να αποκτήσει δικαιώματα για αθλητικά ή κινηματογραφικά. Δεν είναι μυστικό ότι ρίχνει λεφτά και ανεβάζει το κόστος δικαιωμάτων (δείτε τι έκανε ο ΑΝΤ1 με την Φόρμουλα 1..., έσκασε σχεδόν το διπλάσιο από αυτά που έδινε ο ALPHA, ασχέτως που έβγαλε τα ματάκια του στην πορεία).

Γιατί λοιπόν να ρίχνει λεφτά σε δικαιώματα, όταν θα μπορούσε να αναπαυτεί στο υπάρχον iptv και να ρίξει 300-400 εκατομμύρια Ευρώ αργότερα για να αποκτήσει έτοιμο... συνδρομητικό μπουκέτο και με έτοιμα πνευματικά δικαιώματα σε τιμή κόστους (αφού κατά το σκεπτικό ο ΟΤΕ αναπαύεται και δεν ρίχνει λεφτά για να αποκτήσει δικαιώματα).

Επιπλέον γιατί να φέρει τον Γιώργο Γαμπρίτσιο και δεν αφήνει το τμήμα ως έχει? Αφού έτσι κι αλλιώς -κατά το σκεπτικό του τεχνικού- πάει για αγορά?

Νομίζω πως συγχώνευση θα δούμε με OTE και CYTAVISION. Άλλωστε τώρα που δεν υπάρχει κανένα -επισήμως νόμιμο- δορυφορικό συνδρομητικό μπουκέτο στο νησί για το CONNX-Sat θα ήταν ένα καλό πείραμα, για την CYTA θα σήμαινε αύξηση στην διείσδυση και για τους Γερμανούς η Κύπρος μία δελεαστική εμπορική πρόγευση της ανατολικής Μεσογείου (στόχος Ισραήλ, Τουρκία, Αρμενία κτλ. κτλ.).

Σε μένα φαίνεται πιο πιθανό να εκπέμψει κάποια στιγμή και ο ΟΤΕ δορυφορικά, παρά να αγοράσει τη NOVA.

Απάντηση: Re: Αγοράς της Nova απο τον OTE;

Αν είναι να υπάρχει ένας παίκτης στην αγορά, προτιμώ να είναι η Nova από τον ΟΤΕ...

Δεν νομίζω να αμφέβαλε κανείς! ;)

Μήπως τελικά η Nova αγοράσει τον ΟΤΕ???? :ADFADF1:
Πάντως και εγώ τη Nova προτιμώ αν είχα να διαλέξω!

Ποιο πολλοι θα βολευόταν, με προσφορες οτε+νοβα, παρα forthnet, στα αυτια μου ακουγεται σαν να αγορασει ο Ολυμπιακος τον Παναθηναϊκο.

Παντως με βάση τους αντιμονοπωλιακούς Νόμους της Ε.Ε. αν ο ΟΤΕ ξεκινήσει το δορυφορικό του πακέτο και στο μελλον θελήσει να συνεννωθεί με την Nova, ειναι πολύ πιθανόν να μην το επιτρέψει η επιτροπή ανταγωνισμού, γιατι θα δημιουργηθεί ισχυρό μονοπώλιο (οπότε εγω δεν αποκλείω κάποιες συζητήσεις ...όσο ειναι καιρός)

Αν ο ΟΤΕ αγορασει την ΝΟΒΑ τοτε εγω ειμαι ο SPIDERMAN,με συγχωρεις ρε φιλαρακι που ξεκινησες αυτο το θρεντ αλλα τι ΜΠΟΥΡΔΕΣ ειναι αυτες!!!

Αν ο ΟΤΕ αγορασει την ΝΟΒΑ τοτε εγω ειμαι ο SPIDERMAN,με συγχωρεις ρε φιλαρακι που ξεκινησες αυτο το θρεντ αλλα τι ΜΠΟΥΡΔΕΣ ειναι αυτες!!!
:SFGSFGSF: κι εγώ ο SUPERMAN!
άλλος ήρωας που να συμφωνεί?

συμφωνώ ότι λένε μπούρδες...το ακούσαμε και αυτό ακόμα και από έναν ανύπαρκτο πάροχο ότι θα αγοράσει έναν άλλο. τουλάχιστον δεν αφήνατε πρώτα να βγει και μετά να πετάγατε καμιά κοτσάνα? :firstprize: