Αγορα ΤΩΡΑ !! ή μετααα...

δεν μπορω να καταλαβω προς τι ολο αυτο το αγχος?

με 1500 ευρω παιρνεις την LG μια τηλεοραση 50" που εχει αποσπασει παντου καλες κριτικες.

γιατι να δωσεις 2900 την στιγμη που οταν βγουν οι νεες κουρο θα κανουν τις παλιες να μοιαζουν με κακες lcd και θα σε τρωει παλι να παρεις την καινουρια...

στις πλασμα οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες..αν βαλουμε διπλα διπλα μια PX80 και μια κουρο (μονο τα πανελ) δυσκολα θα βρεις διαφορες...παρε λοιπον 50 ολοκληρες ιντσες μιας κομψοτατης τηλεορασης (εγω αυτο το μετραω παρα πολυ) για την οποια καποιο κακο δεν εχει ακουστει ως τωρα η περιμενε το μεγαλο μπαμ των νεων pio (που θα τιναξει και την τσεπη σου ταυτοχρονα στον αερα αλλα τουλαχιστον θα αξιζει τον κοπο-μεχρι να βγουν οι νεες LG κοκ κοκ)

Και πάνω από όλα, προσπάθησε να τις δεις να παίζουν........Τα μάτια είναι ο καλύτερος σύμβουλος (κλεμμένο το έχω αυτό, κάποιος άλλος το έχει πει στο forum πριν από εμένα αλλά δε θυμάμαι ποιος). Μόνο τότε θα είσαι σίγουρος για την επιλογή σου

:behead:

Απάντηση: Re: Αγορα ΤΩΡΑ !! ή μετααα...

Τα μάτια είναι ο καλύτερος σύμβουλος

ε..οχι και παντα,υπαρχουν περιπτωσεις που δεν μας τα λενε καλα

τι να τα κάνω τα λεφτά
και τα ψηλά παλάτια
τίποτα δεν αξίζουνε
μπροστά στα δύο σου μάτια"

:flipout::flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορα ΤΩΡΑ !! ή μετααα...

Θελω μια τηλεοραση που αν την πληρωσω 2900 να τα αξιζει πχ pioneer 5080xd
που ομως παρολο τα 2900 που δινω ειναι χαμηλης αναλυσης.Πραγμα που προς το παρον δεν προβληματιζει. Στο μελλον ομως ???

Τα χρώματα, το μαύρο, η άψογη κίνηση και η καλύτερη επεξεργασία που υπάρχει σε flat panel θα υπάρχουν ότι σήμα και να στέλνεις.

Για αυτο και η δευτερη επιλογη μου ειναι στα μισα λεφτα LG PG6000.
Δεν ξερω αν σκεφτομαι σωστα , για αυτο απευθηνομαι σε εσας

Σίγουρα η LG δεν παίζει στα επίπεδα της Kuro. Μπορεί να ισχύει και αυτό που είπε ο Γιάννης ότι παίρνεις το 90% της απόδοσης με τα μισά χρήματα. Αλλά θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος πως και από την Samsung C96 παίρνεις το 90% της απόδοσης της LG με τα 3/4 των χρημάτων και πάει λέγοντας.

Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό όσο ανεβαίνεις τιμολογιακά. Όπως αναφέρθηκε και πριν. Δες και αποφάσισε αν τα παραπάνω χρήματα που ζητάει η Pioneer δικαιολογούνται στα δικά σου μάτια.