Αγορά ΤV 19' από amazon.co.uk. Θα είναι συμβατή ?

gianniskriti

Senior Member
26 December 2009
479
Ηράκλειο
Χαιρετώ!
Οπως αναφέρει ξεκάθα ο τίτλος, θέλω να παραγγείλω αυτή την samsung από amazon.co.uk, γιατί γλυτώνω αρκετά (160 με τα μεταφορικά, δείτε τιμές Ελλάδα ενδεικτικά εδώ κι εδώ).
Θα είναι όμως συμβατός ο ήχος και η εικόνα με Ελλάδα?
Καλά για το βύσμα του ρεύματος δεν υπάρχει θέμα-θα βάλω ανάπτορα.
Μη την πατήσω και τα κλαίω.
Όποιος είναι σίγουρος ας πει μια κουβέντα, ευχαριστώ.

Πρώτα απ´όλα, είσαι σίγουρος πως γίνονται αποστολές από το Amazon για ηλεκτρονικές συσκευές κάποιου μεγέθους στο εξωτερικό ? Μετά, 19" μόνο ? Για τι χρήση τη θέλεις ? Αν είναι για monitor μπορείς να κοιτάξεις και άλλες λύσεις όπως αυτή ή αυτή , οι οποίες έχουν και δέκτη τηλεόρασης.

Απάντηση: Re: Αγορά ΤV 19' από amazon.co.uk. Θα είναι συμβατή ?

Πρώτα απ´όλα, είσαι σίγουρος πως γίνονται αποστολές από το Amazon για ηλεκτρονικές συσκευές κάποιου μεγέθους στο εξωτερικό ? Μετά, 19" μόνο ? Για τι χρήση τη θέλεις ? Αν είναι για monitor μπορείς να κοιτάξεις και άλλες λύσεις όπως αυτή ή αυτή , οι οποίες έχουν και δέκτη τηλεόρασης.

Μα εγώ φίλε μου χρειάζομαι 19άρα και οχι 23' και 24´! Ξέρω τις ανάγκες μου!
Ρωτάω μόνο αν το συγκεκριμένο μοντέλο είναι συ,βατικό με Ελλάδα.
Πιστεύω οτι την φέρνουν Ελλάδα γιατι έκανα παραγγελία και με άφηνε κανονικά, μόνο οριστικοποιίηση πραγγελίας δεν πάτησα.
Ευχαριστώ

Μια χαρά παιζει. Τι σε χρεώνουν μεταφορικά? Γιατι με μια προχειρη αναζητηση στο Skroutz βγαινει με 199ευρώ εδώ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δηλαδή είνα συμβατή με Ελλάδα.
Μεταφορικά δεν έχει για το συγκεκριμένο προϊόν, δηλαδή έχει αλλά σου δίνει και την δυνατότητα για super free delivery που κανει παραπάνω μέρες να ερθει.

Η τηλεόραση είναι συμβατή, το φις του καλωδίου ρεύματος δεν είναι οπότε θα χρειαστείς άλλο καλώδιο ή αντάπτορα

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα την παραγγείλω το βράδυ, είναι πολύ καλή τιμή για samsung, στα ίδια περίπου λεφτά για 19άρα παίρνω μόνο shaub lorenz απο Ελλάδα (150 για την ακρίβεια από e-shop προσφορά).