Αγορά TV 22" & 26" - Προτάσεις

jpgr5716

New member
16 April 2008
19
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους

Θα ήθελα τη βοήθεια σας στην επιλογή δυο τηλεοράσεων. Συγκεκριμενα προσανατολίζομαι για μια 22" περίπου η οποία θα πάρει τη θεση της στην κουζίνα και μια γύρω στις 26-27" για το υπνοδωμάτιο. Ειδικά για τη δευτερη υπάρχει περιορισμός στον χώρο και μπορώ να βάλω tv μόνο μέχρι 65-70 εκατοστά πλατος (οπότε δυστυχώς ξεχναω τις 32" που θα ήταν ιδανικη επιλογή).
Έχω δει κάποιες samsung αλλά δεν ξέρω τι λένε. Από θέμα budget δεν υπάρχει καποιο αυστηρό όριο αλλα μην την πληρωσουμε και χρυσάφ (ελέω κρίσης)

Ευχαριστώ εκ των προτερων

.... για τη δευτερη υπάρχει περιορισμός στον χώρο και μπορώ να βάλω tv μόνο μέχρι 65-70 εκατοστά πλατος (οπότε δυστυχώς ξεχναω τις 32" που θα ήταν ιδανικη επιλογή).
Έχω δει κάποιες samsung αλλά δεν ξέρω τι λένε. Από θέμα budget δεν υπάρχει καποιο αυστηρό όριο αλλα μην την πληρωσουμε και χρυσάφ (ελέω κρίσης)

Ευχαριστώ εκ των προτερων

Καλησπέρα και πάλι,

Επειδή ακόμα ψάχνομαι βλέπω ότι υπάρχουν αρκετές λύσεις σε tv-monitors για το μέγεθος που ψάχνω. Οι συγκεκριμένες όταν προορίζονται μόνο για tv υπολείπονται σε εικόνα των απλών μοντέλων ή είναι άσχετο αυτό που λεω (αν και από ότι καταλαβαίνω το Full HD σε 22-27" πρέπει να είναι ψιλοπαραμύθι);