ΑΓΟΡΑ ΤV 32'' ΕΩΣ 300 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ -VALUE FOR MONEY

Πάρε την Panasonic E5 και έναν εξωτερικό media player.

Οι ενσωματωμένοι είναι της πλάκας μπροστά σε έναν καλό εξωτερικό (είμαι κάτοχος Samsung με media player και WD Live SMP).

Οι ενσωματωμένοι είναι της πλάκας μπροστά σε έναν καλό εξωτερικό (είμαι κάτοχος Samsung με media player και WD Live SMP).
Η προταση σου ειναι καλη αλλα εγω θελω μια λυση all in one αλλιως συμβιβαζομαι με το laptop και τη συνδεω στην tv και παιζει τα παντα.
Να παρω τη panasonic και μονο και μονο που δεν υποστηριζει ntfs να παρω ξεχωριστω media player δεν λεει, διοτι ολα τα αλλα τα παιζει κανονικα και dts.
Την ειχε διαθεσιμη τη panasonic(1 κομματι μαλιστα στο public) αλλα θα μετανιωνα αν την επαιρνα παρ ολο που μου αρεσει σε ολα τα υπολοιπα.
Η Samsung αντιθετα μου αρεσε συνολικα σε ολα τα επιπεδα και τα παιζει ολα.
Ενδιαμεσα πηρα αποκωδικοποιητη διοτι η tv μου στο υπνοδωματιο ειναι 3ετιας χωρις υποστηριξη mpeg4 και δεν ηθελα να μπαινω σε αυτη τη διαδικασια.....

Last edited:

Μεταξύ της Ε5 και της Sasmung EH6030 θα προτιμούσες κάποια?

Μεταξύ της Ε5 και της Sasmung EH6030 θα προτιμούσες κάποια?
Να σου πω θα προτιμουσα τη E5 πορολο το μειονεκτημα με το ntfs,η συγκεκριμενη Samsung εχει πιο μπαουλο στυλ και δεν μου αρεσε καθολου παρ 'λο τα 100Hz,αν και δεν την ειδα σε κανενα καταστημα(public-κωτσοβολο-πλαισιο) μονο απο τις φωτο στο ιντερνετ δεν μου αρεσε πισω
in_UA40EH6030RMXL_106_Left-90-Angle_Black
UE32EH6030KXXU-86924-0.jpg

Το πίσω μέρος δε με νοιάζει,δε θα το βλέπω συχνά,το θέμα είναι όταν κοιτάζω μπροστά τί θα βλέπω :)

Το πίσω μέρος δε με νοιάζει,δε θα το βλέπω συχνά,το θέμα είναι όταν κοιτάζω μπροστά τί θα βλέπω :)
Δεν την ειδα σε κανενα καταστημα για να σου πω πως ειναι η εικονα της πρεπει να ειναι ισαξια πανω-κατω με τη ES5500,αλλα δεν παιρνω ορκο.

Τελικα παρηγγειλα απο amazon de την 32ρα UE32ES5700 και μεσα στην εβδομαδα με το καλο θα την εχω.
Ειχα στειλει στη Samsung Γαλλιας mail αν οι τηλεορασεις απο Γαλλια ειναι συμβατες με Ελλαδα για να επαιρνα την ES5500 απο το γαλλικο amazon αλλα βαρεθηκα να περιμενω,λογω του θεματος με SECAM σημα στη Γαλλια και αν θα ειχα θεματα εδω.
Εντυπωσεις οταν παραλαβω