αγορα tv 32'' lg ή philips

@962fm@

Established Member
8 November 2008
216
παιδια καλημερα...
ειμαι μεταξυ των δυο παρακατω tv ,
η χρηση τους θα ειναι καθημερινη θεαση επιγειου (αναλογικου) αλλα και δορυφορικου sd & hd σηματος .
dvd σπανια, πιο συχνα αναπαραγωγη αρχειων video απο εξωτερικο σκληρο.
δεν γνωριζω τιποτα απο την ποιοτητα εικονας που μπορουν να προσφερουν
και δεν υπαρχει η δυνατοτητα να τις δω απο κοντα σε καποιο καταστημα.
το κοστος δεν θελω να ξεπερνα τα 650 ευρω
οποιες αλλες προτασεις δεκτες
θα με βοηθουσατε πολυ αν ειχατε αποψη πανω στο θεμα
ευχαριστω πολυ !!!
LG 32LD750 LCD TV 32''

Philips 32PFL5605H/12 LED TV 32''

Samsung 32C550,32C650,από τις καλύτερες η δεύτερη.Για την LG δεν έχω σχηματίσει γνώμη,η philips,παρότι με led οπίσθιο φωτισμό,δεν είναι από τις ''λεπτές''.

φιλε Ανδρεα !
ευχαριστω για την ανταποκριση...

δεν εχω ριξει ματια ακομη σε Samsung... θα τις δω κι αυτες..
ευχαριστω και παλι !!

Μπορώ να σου πω και σε Sony,αλλά 2 μοντέλα είναι σε αυτήν την τιμή και δεν θα στα πρότεινα,όχι ότι δεν είναι καλά αλλά δεν συγκρίνονται με την 650.

Re: Απάντηση: αγορα tv 32'' lg ή philips

Μικρη δεν ειναι η 32"?

Με τα λεφτα αυτα παιρνεις μια 42U20 (και μαλιστα με πολυ καλυτερη εικονα απο τις παραπανω) και ενα WD Live για αναπαραγωγη αρχειων...

Απάντηση: Re: Απάντηση: αγορα tv 32'' lg ή philips

Μικρη δεν ειναι η 32"?

Με τα λεφτα αυτα παιρνεις μια 42U20 (και μαλιστα με πολυ καλυτερη εικονα απο τις παραπανω) και ενα WD Live για αναπαραγωγη αρχειων...

...αφου το κανεις το ποστ που το κανεις ....(και σ'ευχαριστω) .... :grinning-smiley-043
πηγαινε το και λιγο παρακατω...σιγουρα κατι χρησιμο θα εχεις να προτεινεις

δλδ, δωσε λιγες παραπανω πληροφοριες για οσα λες πιο πανω...

ευχαριστω πολυ !!!

H Panasonic 42U20 είναι μια από τις πιο αξιόλογες προτάσεις σε 42 ίντσες(δεν μας είπες πως έχεις χώρο και για 42)Και μπορείς να την συνδιάσεις με το Western Digital Live ώστε να ικανοποιεί όλες σου τις απαιτήσεις.Μπορείς να δεις και το θέμα των κατόχων για περισότερες πληροφορίες.

δεν ανεφερα παραπανω ιντσες επειδη εχω χωρο μεχρι 32''
ενα ατιμο ντουλαπι που πρεπει να πεισω το ετερον 1/2 να δεχθει τροποποιησεις....
θα ηθελα ομως να μαθω περισσοτερα γιατι αν αξιζει πραγματικα τον κοπο
ισως πρεπει να το παλεψω...
βλεπω ομως οτι ειναι plasma η 42U20 και απο plasma εχω πληρη μεσανυχτα...στρωσιματα κτλ

ευχαριστω ανδρεα