Αγορά TV 32" - Προτάσεις παρακαλώ!

Καλησπέρα,ενδιαφέρομαι για αγορά οικονομικής tv 32''.Είμαι ανάμεσα στα εξής μοντέλα
1) Samsung UE32EH5000
2) Samsung UE32EH4000
3) LG 32LS5600
Έχω δει από κοντά σε κατάστημα τις 1) και 3).Μου φάνηκε πως η samsung 5000 είχε λίγο καλύτερη ευκρίνεια,λίγο καλύτερη ισορροπία ανάμεσα σε σκοτεινά και φωτεινά μέρη της εικόνας και πιο έντονα χρώματα,με καλύτερη απεικόνιση του κόκκινου και χειρότερη του πράσινου,σε σχέση με την lg.Θεωρητικά η lg από τα χαρακτηριστικά που είδα είναι 100 hz σε σχέση με την samsung που είναι 50 αλλά για μένα η εικόνα της samsung ήταν πιο ευχάριστη.Θα χάσω κάτι αν πάρω την samsung αντί της lg?Επίσης,αν πάρω την samsung EH4000 που δεν είναι full hd θα έχω κάποια ορατή διαφορά στην ποιότητα της εικόνας προς το χειρότερο?Η 4000 έρχεται περίπου 50 euro φθηνότερη και θα την προτιμούσα ως πιο συμφέρουσα οικονομικά αγορά.Η χρήση της tv θα είναι για παρακολούθηση αγώνων και ταινιών σε dvd.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση: Re: Αγορά TV 32" - Προτάσεις παρακαλώ!

Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο που προτείνεις και την PHILIPS 32PFL3517H/12. Αν και νομίζω ότι η Phillips δεν έχει media player, σωστά;;
Επίσης, η Samsung είναι 50 HZ ενώ η LG είναι MCI 1000 Hz. Παίζουν όντως ρόλο τα Hz σε αυτή τη διάσταση; Τα MCI τι είναι ακριβώς;;;
Να σημειώσω ότι δεν παίζω παιχνίδια, ούτε βλέπω ποδόσφαιρο. Για ταινίες ενδιαφέρομαι.

Οι τηλεοράσεις LED/LCD είναι έως τα 200 Hz πραγματικά και οι τηλεοράσεις πλάσμα έως 100 Hz.

Νούμερα που έχουν δίπλα αρχικά CMR , MCI , XR , PMR κτλ. είναι "μαϊμού".

Για εμένα η 32ΕΗ5000 είναι ίσως η καλύτερη επιλογή έως τα 350 ευρώ σε LED LCD. Είναι στα 50 hz όπως και η LS5600.

Αν δεν θέλεις χρήση ως μόνιτορ και gaming μπορείς να δεις και αυτήν...

http://www.skroutz.gr/s/443932/Samsung-PS43E450A1W.html