αγορα tv 37 - 40

leon300idas

New member
27 October 2010
3
καλως σας βρηκα παιδεια! θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας πανω σε μια αγορα τηλεoρασης lcd ? ! η χρηση θα ειναι για κυριως για gaming αλλα θα βλεπω προγραμματα και ταινιες σε λογικη χρηση! θα την τοποθετησω στο σαλονι μου με αποσταση απο τον καναπε,γυρω στα 2.5 μετρα ! (τωρα εχω μια crt AKAI 15ετιας) και τα λεφτα που μπορω να διαθεσω παροτι θα παει με δοσεις ειναι maximum τα 700 euro, μετα απο ψαξιμο στο site μαλλον τεινω αρκετα προς της samsung, απο εδω και περα θελω την βοηθεια σας ! πιο μοντελο? στο site hdtest διαβασα οτι η c650 παροτι ανωτερη απο την c 530 εχει λεει αρκετο input lag ! αυτο ειναι κατι που φαινεται η ειναι μια λεπτομερεια που θα την δει ο απαιτητικος gamer ?(γιατι μου εχει κολλησει στο μυαλο!) ευχαριστω για τον χρονο σας και συγνωμη γα το μεγαλο post !(την c530 την βρηκα στα saturn - mediamark στα 599, 37'' και 40'' την ειχαν ιδια τιμη!)

Αν σε ενδιαφέρουν περισσότερο τα games τότε καλύτερα την 530 καθώς έχει μόνο 14ms input lag σε αντίθεση με την 650 που έχει 45. Στα 2.5m εγώ θα κοίταζα για 46 ίντσες. Τώρα κατά πόσο θα δεις την διαφορά του input lag εξαρτάτε από πολλά πράγματα όπως το πόσο απαιτητικός είσαι, τι παιχνίδια παίζεις κτλ. Για παράδειγμα στα online παιχνίδια σίγουρα θα έχεις καμία 100ms lag από το ιντερνέτ. Γενικά για παιχνίδια ισχύει όσο μικρότερο input lag τόσο καλυτέρα. Από την άλλη με την c650 θα έχεις καλύτερη απόδοση σε ταινίες και τηλεοπτικό.
Για τιμές ρίξε και μια ματιά εδώ
http://www.skroutz.gr/c/12/television.html?keyphrase=c530
Καλωςήρθες στην παρέα.

Καλώς μας ήρθες καταρχήν. Συμφωνώ για τη C530 μόνο που πιστεύω πως η 40άρα θα είναι εντάξει απ'αυτήν την απόσταση ειδικά αν η tv προορίζεται κυρίως για gaming. Επιπλέον η 46άρα υπερβαίνει κατά πολύ το budget σου απ'ότι είδα.

κάνε τον κόπο να διαβάσεις τα προηγούμενα thread έχει απαντηθεί το ερώτημα.
Εν συντομία C530

"Delivered FREE in the UK" βλεπω. Για Ελλαδα ποσο ειναι τα μεταφορικα?

Δωρεαν εδω και λιγο καιρο.

edit : για οσα προιοντα γραφουν "Dispatched from and sold by Amazon.co.uk" και "Delivered FREE in the UK"

Last edited:
Δωρεαν εδω και λιγο καιρο.

edit : για οσα προιοντα γραφουν "Dispatched from and sold by Amazon.co.uk" και "Delivered FREE in the UK"

Φίλε ενδιαφερον αυτό για το amazon. Μήπως μπορείς να δώσεις και κάποιο link που να δείχνει ξεκάθαρα πως είναι free τα μεταφορικά για Ελλάδα? Χωρίς να αμφισβητώ αυτό που γράφεις. Η τιμή είναι super πάντως.

Φίλε ενδιαφερον αυτό για το amazon. Μήπως μπορείς να δώσεις και κάποιο link που να δείχνει ξεκάθαρα πως είναι free τα μεταφορικά για Ελλάδα? Χωρίς να αμφισβητώ αυτό που γράφεις. Η τιμή είναι super πάντως.

http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=524836

Αν καποιο αντικειμενο ειναι πολυ βαρυ στο 3ο βημα της παραγγελιας σου λεει οτι το αντικειμενο δε μπορει να αποσταλει αλλα πχ για την LE46C530 δεν υπαρχει προβλημα. Για παραδειγμα τα Logitech Z5500 δεν τα στελνει.

Κανε ενα account και δες και μονος σου :)

τελικα αποφασισα να παρω την c530 40'' 530 euro απο saturn ! νομιζω πως πετυχα καλη προσφορα! ευχαριστω ολους για το χρονο που μου διαθεσατε !

http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=524836

Αν καποιο αντικειμενο ειναι πολυ βαρυ στο 3ο βημα της παραγγελιας σου λεει οτι το αντικειμενο δε μπορει να αποσταλει αλλα πχ για την LE46C530 δεν υπαρχει προβλημα. Για παραδειγμα τα Logitech Z5500 δεν τα στελνει.

Κανε ενα account και δες και μονος σου :)

Αυτό είναι, το ότι πρέπει να κάνεις account και να φτάσεις στο 3ο βήμα για να δεις αν αποστέλλεται αυτό που σ'ενδιαφέρει. Anyway, ευχαριστώ για την πληροφορία.