φίλος....εκτός από την ζώνη τιμής τπτ άλλο δεν είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου,στις προτάσεις που μου έχεις κάνει....
φίλος....εκτός από την ζώνη τιμής τπτ άλλο δεν είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου,στις προτάσεις που μου έχεις κάνει....
Κάποιος λόγος θα υπάρχει, εεε;
Αν επιτρέπεται γιατί πρέπει να πάρεις 37άρα; Είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις χρήματα με τα οποία αγοράζεις μια αξιοπρεπή τηλεόραση όπως αυτές που έχω στις συντομεύσεις.
Στην πραγματικότητα ήθελα να σου στείλω φθηνές 46άρες που μπορείς να βρεις είτε δίνοντας λίγα ευρώ παραπάνω ή ψάχνοντας κάποια προσφορά.
Την όποια "ποιότητα" θα έχει μια τηλεόραση μικρότερη από 40'' δεν θα τη δεις-απολαύσεις, εκτός κι αν κάθεσαι στο 1 μέτρο απόσταση, δηλαδή σαν οθόνη πάνω σε γραφείο... Τότε όμως θα σου πρότεινα άλλη κατηγορία, ακριβές οθόνες και όχι TV.
37'' & 600 ευρώ είναι το αντίθετο από την έννοια value for money που γράφεις αρχικά.
http://www.skroutz.gr/s/330949/LG-42LV4500.html
Αυτή που σου πρότεινε ο Yperion σε 42άρα.
Καί μέσα στο budget σου είναι, καί LED, καί μεγαλύτερη.
Στα 3 μέτρα ούτε συζήτηση, εκτός κι αν έχεις πρόβλημα χώρου εκεί που θα μπεί.
Σε μια εβδομάδα θα σου φαίνεται κανονική για να μη πω μικρή.
LG 37LV4500
ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ την 37LV5500???ειναι καλυτερη η χειροτερη????επισης εχουνε μια διαφορα της ταξης των 70ε αξιζει τον κοπο???και αν ξερεται ποσο κανει το στικακι για wifi
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.