Αγορά TV 37'' LED μέχρι 600 ....

KBrutZ

Established Member
7 January 2009
111
Μετρημένα τα κουκιά λοιπόν...οπότε δώστε μου προτάσεις ώστε να έχω το καλύτερο συνδυασμό value/money....η TV θα παίζει Nova κατά κύριο λόγω κ κανένα ταινιάκι DvD ....κ Mkv αν υπάρχει κάποια tv που να υποστηρίζει το usb port της....

Re: Απάντηση: Αγορά TV 37'' LED μέχρι 600 ....

φίλος....εκτός από την ζώνη τιμής τπτ άλλο δεν είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου,στις προτάσεις που μου έχεις κάνει....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά TV 37'' LED μέχρι 600 ....

φίλος....εκτός από την ζώνη τιμής τπτ άλλο δεν είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου,στις προτάσεις που μου έχεις κάνει....

Κάποιος λόγος θα υπάρχει, εεε; ;)

Αν επιτρέπεται γιατί πρέπει να πάρεις 37άρα; Είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις χρήματα με τα οποία αγοράζεις μια αξιοπρεπή τηλεόραση όπως αυτές που έχω στις συντομεύσεις.
Στην πραγματικότητα ήθελα να σου στείλω φθηνές 46άρες που μπορείς να βρεις είτε δίνοντας λίγα ευρώ παραπάνω ή ψάχνοντας κάποια προσφορά.
Την όποια "ποιότητα" θα έχει μια τηλεόραση μικρότερη από 40'' δεν θα τη δεις-απολαύσεις, εκτός κι αν κάθεσαι στο 1 μέτρο απόσταση, δηλαδή σαν οθόνη πάνω σε γραφείο... Τότε όμως θα σου πρότεινα άλλη κατηγορία, ακριβές οθόνες και όχι TV.
37'' & 600 ευρώ είναι το αντίθετο από την έννοια value for money που γράφεις αρχικά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά TV 37'' LED μέχρι 600 ....

Κάποιος λόγος θα υπάρχει, εεε; ;)

Αν επιτρέπεται γιατί πρέπει να πάρεις 37άρα; Είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις χρήματα με τα οποία αγοράζεις μια αξιοπρεπή τηλεόραση όπως αυτές που έχω στις συντομεύσεις.
Στην πραγματικότητα ήθελα να σου στείλω φθηνές 46άρες που μπορείς να βρεις είτε δίνοντας λίγα ευρώ παραπάνω ή ψάχνοντας κάποια προσφορά.
Την όποια "ποιότητα" θα έχει μια τηλεόραση μικρότερη από 40'' δεν θα τη δεις-απολαύσεις, εκτός κι αν κάθεσαι στο 1 μέτρο απόσταση, δηλαδή σαν οθόνη πάνω σε γραφείο... Τότε όμως θα σου πρότεινα άλλη κατηγορία, ακριβές οθόνες και όχι TV.
37'' & 600 ευρώ είναι το αντίθετο από την έννοια value for money που γράφεις αρχικά.

δεν θα διαφωνήσω φίλος με τα λεγόμενα σου αλλά νομίζω ότι δεν μετράει μόνο το μέγεθος σε μια TV....μπορεί να έχεις ένα μέρος δίκιου αλλά δεν το θεωρώ κ πολύ σοφό να πάρω μια tv παρωχημένη τεχνολογικά απλά κ μόνο επειδή είναι 42''+....οπότε νομίζω ότι με 500 για μια 37-40'' TV είναι τίμια απαίτηση.

Το θεμα δεν ειναι ποια τηλεοραση ειναι "παρωχημενη" η "προχωρημενη" (αυτες αλλωστε ειναι σχετικες εννοιες , μπορει καποιος να εκφερει την γνωμη οτι οτιδηποτε κυκλοφορει σε επιπεδο καταναλωτη ειναι ηδη παρωχημενο , τα προχωρημενα βρισκονται ακομη στα εργαστηρια ερευνων) , το θεμα ειναι με ποια τηλεοραση θα παρεις την καλυτερη εικονα.

κάπως έτσι είναι τα πράγματα....
δεν νομίζω την καλύτερη εικόνα να την καθορίζει αποκλειστικά το μέγεθος.

Οχι αλλα αν παρεις μικρο μεγεθος για την αποσταση που εχεις τοτε χανεις και οποιο πλεονεκτημα υπαρχει μεταξυ μιας λιγο καλυτερης τηλεορασης.

Πχ. Απο τα 3 μετρα σε 37" ολες ειναι ιδιες.

http://www.skroutz.gr/s/330949/LG-42LV4500.html

Αυτή που σου πρότεινε ο Yperion σε 42άρα.
Καί μέσα στο budget σου είναι, καί LED, καί μεγαλύτερη.
Στα 3 μέτρα ούτε συζήτηση, εκτός κι αν έχεις πρόβλημα χώρου εκεί που θα μπεί.
Σε μια εβδομάδα θα σου φαίνεται κανονική για να μη πω μικρή.

τότε ποια είναι η πιο καλή πρόταση σε αυτά τα λεφτά....ανεξάρτητα από το μέγεθος?η οποία βέβαια να μην είναι από το χρονοντούλαπο της γιαγιας?

http://www.skroutz.gr/s/330949/LG-42LV4500.html

Αυτή που σου πρότεινε ο Yperion σε 42άρα.
Καί μέσα στο budget σου είναι, καί LED, καί μεγαλύτερη.
Στα 3 μέτρα ούτε συζήτηση, εκτός κι αν έχεις πρόβλημα χώρου εκεί που θα μπεί.
Σε μια εβδομάδα θα σου φαίνεται κανονική για να μη πω μικρή.

αυτή έχει μπει στα υπόψιν.....

LG 37LV4500

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ την 37LV5500???ειναι καλυτερη η χειροτερη????επισης εχουνε μια διαφορα της ταξης των 70ε αξιζει τον κοπο???και αν ξερεται ποσο κανει το στικακι για wifi

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ την 37LV5500???ειναι καλυτερη η χειροτερη????επισης εχουνε μια διαφορα της ταξης των 70ε αξιζει τον κοπο???και αν ξερεται ποσο κανει το στικακι για wifi

???

καλημέρα, θ αήθελα κι εγώ να μάθω κάποιες περισσότερες πληροφορίες γι ατα δύο μοντέλα από τους ειδικούς!!!

συγγνώμη, το στικάκι δεν πάει μαζί;; δεν είναι αυτή η διαφορά στην τιμή;;

γενικά σαν τηλεοράσεις τις γνωρίζει κανείς, τις έχει λειτουργήσει;;