Αγορά tv 40-42"

nafoka

New member
24 July 2008
12
Ήμουν ανάμεσα στη samsung ue40d8000 και την lg 42lw650s. Κατέληξα στην lg γιατί το active 3d με κουράζει πολύ. Ωστόσο, το 3d δεν με ενδιαφέρει πολύ. Με ενδιαφέρει να έχει smart tv και στο touch control δεν θα πω όχι.
Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη χωρίς 3d αλλά με όλα τα παραπάνω και στα ίδια χαρακτηριστικά (ή καλύτερη) όσον αφορά το 2d? Δεν μπορώ να πάρω μεγαλύτερη από 42 λόγω διαμόρφωσης του χώρου.
Ευχαριστώ.

Η χρήση της θα είναι κυρίως τηλεοπτικό, nova (70%) και λίγες ταινίες (30%). Αυτές τις λίγες ταινίες όμως θέλω να της βλέπω καλά! Επίσης η τιμή θα προτιμούσα να μην ξεπερνάει τα 1400 .

Στην θεση σου θα κοιτουσα πλασμα και συγκεκριμενα την Panasonic 42G30 με εικονα καλυτερη και απο τις δυο αυτες κατα την αποψη μου.

Aν παλι θελεις να πας σε LED LCD κοιτα την Sony 40EX720.

1400 ευρω για μολις 40" ειναι υπερβολικο ποσο και καμια τηλεοραση του μεγεθους αυτου δεν εχει εικονα που να αξιζει τοσα λεφτα.

Μάλλον σε led-LCD θα πάω. Θα πάω να δω και την Sony από κοντά και θα αποφασίσω. Ευχαριστώ.

Η Sony 40EX720 απ´ ότι βλέπω έχει active 3d το οποίο με κουράζει πολύ, οπότε κοιτάω για κάτι άλλο. Ευχαριστώ πάντως.

Ετσι και αλλιως σε 40-42" το 3d ειναι πρακτικα αχρηστο καθως πρεπει να καθεσαι 1.5 μετρο απο την οθονη.

Τι τηλεοραση εχεις τωρα?

Τώρα έχω samsung LE40C650 αλλά πάω σε άλλο σπίτι και η c650 δεν θα έρθει μαζί μου!

μην δωσεις πολλα λεφτα...οι τηλεορασεις απαξιωνονται γρηγορα...ειδικα που την θες πιο πολυ για τηλεοπτικη εικονα.

πιστευω οτι αυτη εδω ειναι πολυ τιμια επιλογη.
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-42LW4500-3D-LED-TV-42-42LW4500.htm

χαμηλη τιμη,αψογο 3d χωρις να σε κουραζει,42 ιντσες και 100hz..λεπτη σαν μεγεθος και μικρη σε καταναλωση..σε σχεση με μια αντιστοχη plasma..

με ψηνει και εμενα αυτη.

Το ότι θα βλέπω περισσότερο τηλεοπτικό σήμα δεν σημαίνει ότι δεν με πειράζει αν δεν θα έχει καλή απόδοση στα blue ray και dvd. Το ανέφερα κυρίως επειδή ακούω ότι καμιά φορά τα λογότυπα των σταθμών δημιουργούν πρόβλημα στις plasma.
Σίγουρα θέλω κάτι καλύτερο απο την c650. Απλά επειδή οι περισσότερες βγαίνουν με 3d τώρα, κοιτάω κατά πόσο το 3d είναι κάτι που μπορώ να αποφύγω.
Επίσης, αυτή την τηλεόραση θα την κρατήσω 4-5 χρόνια οπότε δεν θέλω να τσιγκουνευτώ τώρα και να θέλω να την πετάξω του χρόνου.

Last edited:
Σ' ευχαριστώ πολύ. H LG 42LV5500 φαίνεται πολύ κοντά σε αυτό που θέλω και η διαφορά της τιμής είναι πολύ δελεαστική. Θα πάω να την δω κι από κοντά βέβαια.