Αγορα TV 40-50"

PurpleNinja

New member
2 August 2011
49
Ξεκίνησα να δω τηλεοράσεις γύρω στα 400-500ε και είδα αυτή LG 42LK430.

Mετά είδα την Samsung UE40D8000 40" έπαθα την πλάκα μου!! Ξέρει κανείς για εγγύηση για pixel γιατί ξέχασα να ρωτήσω. +απ ότι κατάλαβα μόνο στο "movie mode" έχει καλή εικόνα..

Για τις παρακάτω τι άποψη έχετε (δεν τις έχω δει από κοντά)?
LG 50PZ550 50"
LG 50PZ570S 50"
LG 50PZ950 50"

Eάν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη καλύτερη και ίσως και πιο φτηνή δεκτή θα είναι
smile.gif
, ή πάνω σε αυτές ξέρετε εάν έχουν προβλήματα?

Ψάχνω tv που να είναι κατάλληλη και για να να βλέπεις ταινίες(dvd/bluray), κανάλια και παιχνίδια με κονσόλες και να έχει τέλεια χρώματα και αν είναι και γαϊδούρι στην αντοχή του χρόνου ώστε να μην αλλάξω σύντομα..

Aν βαριεσαι να απαντησεις ή εισαι καπως, αστο και το ξαναβλεπεις καποια αλλη στιγμη.
Δηλαδη αυτη η επιδειξη ειρωνιας τι προσφερε στο θεμα του φιλου;
ολοι καταλαβαμε τι εννοει, ας μην πιανομαστε απο μια λεξη..........
τι εγινε; η πανασονια αρχισε να γινεται βαρετη ε;

Ξεκίνησα να δω τηλεοράσεις γύρω στα 400-500ε και είδα αυτή LG 42LK430.

Mετά είδα την Samsung UE40D8000 40" έπαθα την πλάκα μου!! Ξέρει κανείς για εγγύηση για pixel γιατί ξέχασα να ρωτήσω. +απ ότι κατάλαβα μόνο στο "movie mode" έχει καλή εικόνα..

Για τις παρακάτω τι άποψη έχετε (δεν τις έχω δει από κοντά)?
LG 50PZ550 50"
LG 50PZ570S 50"
LG 50PZ950 50"

Eάν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη καλύτερη και ίσως και πιο φτηνή δεκτή θα είναι
smile.gif
, ή πάνω σε αυτές ξέρετε εάν έχουν προβλήματα?

Ψάχνω tv που να είναι κατάλληλη και για να να βλέπεις ταινίες(dvd/bluray), κανάλια και παιχνίδια με κονσόλες και να έχει τέλεια χρώματα και αν είναι και γαϊδούρι στην αντοχή του χρόνου ώστε να μην αλλάξω σύντομα..

Στα πόσα χρήματα περίπου ? Γιατί αναφέρεις 400-500 αρχικά αλλά τα μοντέλα για τα οποία ρωτάς κοστίζουν τα διπλάσια και τα τριπλάσια ;)

Οι πλάσμα θελουν προσοχή με gaming ειδικά οι LG που είναι πιο ευαίσθητες.

Δηλαδη αυτη η επιδειξη ειρωνιας τι προσφερε στο θεμα του φιλου;
ολοι καταλαβαμε τι εννοει, ας μην πιανομαστε απο μια λεξη..........
τι εγινε; η πανασονια αρχισε να γινεται βαρετη ε;

Γιατι τα περνεις ολα στα σοβαρα? Δεν μπορουμε να κανουμε και λιγο πλακα.

ΥΓ. Αν χρειαστεις ποτε να βαψεις τα Vivecryl ειναι πολυ καλα.-bye-

Στο θεμα μας τωρα για gaming σε 40-42" κοιτα την Samsung 40D550 , την 42LK430 που αναφερεις ενω αν ανεβεις στα λεφτα μπορεις να δεις την Panasonic G30 σε 46" η και 50" απλως θελει λιγο προσοχη με τις στατικες εικονες των παιχνιδιων λογω πλασμα.

ξεκίνησα σε κάτι οικονομικό (400-500 ) και να μου καλύπτει ικανοποιητικά αυτά που θέλω αλλά όταν είδα την διαφορά ποιότητας στις πιο ακριβές είπα να σκάσω τα διπλά, από την άλλη σκέφτομαι να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα που όλες αυτές οι ακριβές για την εποχή αυτή, λογικά θα έχουν τα μισά λεφτά, αλλιώς θα ψάξω να την πάρω σε πολλές δώσεις που θα συμφέρει γιατί νομίζω πλέον σε θέμα επιπέδου ποιότητας (αν και δεν είμαι σίγουρος εάν οι led έχουν φτάσει το επίπεδο εικόνας των plasma).

έχω μια sony kv-29cl11e τώρα.

ξεκίνησα σε κάτι οικονομικό (400-500 ) και να μου καλύπτει ικανοποιητικά αυτά που θέλω αλλά όταν είδα την διαφορά ποιότητας στις πιο ακριβές είπα να σκάσω τα διπλά, από την άλλη σκέφτομαι να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα που όλες αυτές οι ακριβές για την εποχή αυτή, λογικά θα έχουν τα μισά λεφτά, αλλιώς θα ψάξω να την πάρω σε πολλές δώσεις που θα συμφέρει γιατί νομίζω πλέον σε θέμα επιπέδου ποιότητας (αν και δεν είμαι σίγουρος εάν οι led έχουν φτάσει το επίπεδο εικόνας των plasma).

έχω μια sony kv-29cl11e τώρα.

Για value αγορά τώρα θα μπορούσες να δεις κάποιο από τα περσινά μοντέλα που πλέον οι τιμές τους έχουν πέσει σημαντικά πχ Samsung 46C650, 46C750, Sony 46HX800

Οι τιμές των φετινών μοντέλων D7000, D8000 θα πέσουν αισθητά μετά από καμιά 10ρια μήνες που θα έχουν κυκλοφορήσει οι σειρές του 2012.

απόσταση θέασης ??? (για έχεις αναφέρει και δεν τη βλέπω). για τιμές έχουν πέσει αρκετά - δε νομίζω να δούμε κάτι συνταρακτικό στο μέλλον εκτός αν έχουμε μια μείωση φπα από 23 σε 20 και πάλι δεν ξέρω αν πέσουν.

απόσταση θέασης ??? (για έχεις αναφέρει και δεν τη βλέπω). για τιμές έχουν πέσει αρκετά - δε νομίζω να δούμε κάτι συνταρακτικό στο μέλλον εκτός αν έχουμε μια μείωση φπα από 23 σε 20 και πάλι δεν ξέρω αν πέσουν.
2,5-3 μέτρα