ΑΓΟΡΑ ΤV 40" EX720 H' HX 720 H' LW570S H' TOSHIBA TL838G

λες να παω σε πλασμα 42??46 δεν θα με χωραει.με εβαλες σε διλιμα μιχαλη.πες μου λιγο σε 2D K 3D τι διαφορεσ εχει απο μια led??exei uema me την διαρκεια ζωης?ειναι ανθεκτικη??και ποιεσ προτινεις σε κατι οικονομικο και καλο???μεχρι στα 700 το πολυ,και λιγοτερα ακομα καλυτερα.αα και κατι αλλο ειναι πολυ γιαλιστερη μια πλασμα τηα κανει ανακλαση μεγαλη και θα μ,ε ενοχλει??

και κατι ακομα.παθητικο η ενεργο 3d ειναι καλυτερο???η πλασμα τι εχει??

Πόσο διαθέσιμο πλάτος έχεις ? Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά μεταξύ 42" και 46". Όσο για το 3D στις plasma, είναι ενεργό σε όλες. Ανακλάσεις σαφώς και θα υπάρχουν αλλά ενδεχομένως να έχεις το ίδιο πρόβλημα και με μια LCD με γυαλιστερή επιφάνεια.

θα επιμεινω σε 42.μου εχει κολησει καλυτερα για το χωρο μου.πες μου λιγο σε 2D K 3D τι διαφορεσ εχει απο μια led??exei uema me την διαρκεια ζωης?ειναι ανθεκτικη??και ποιεσ προτινεις σε κατι οικονομικο και καλο???μεχρι στα 700 το πολυ,και λιγοτερα ακομα καλυτερα.

θα επιμεινω σε 42.μου εχει κολησει καλυτερα για το χωρο μου.πες μου λιγο σε 2D K 3D τι διαφορεσ εχει απο μια led??exei uema me την διαρκεια ζωης?ειναι ανθεκτικη??και ποιεσ προτινεις σε κατι οικονομικο και καλο???μεχρι στα 700 το πολυ,και λιγοτερα ακομα καλυτερα.[/QUOT

καλησπερα.τελικα σκευτομαι να παρω μεταχυ την εχ 720 η ηχ720 αλλα με εβαλες σε τριπακι μιχαλη και κοιταω και πλασμα.εχεισ να μου προτεινεις καμια μεχρι 700 ευρω με αντιστοιχες δυνατοτητεσ η και καλυτερες απο τις 2 λεντ που προανεφερα??να μην ξεπερναν τα 700 ευρω αν γινεται και λιγοτερο γυρω στα 600 ευρω σε 42.μια που να την παρω με κλειστα ματια.βαρετηικα ν απηγενω και ν ακοιταω ολη την ωρα στα καταστηματα.

Σε 42" ουσιαστικά βρίσκεις την Panasonic UT30 και τις HD ready LG PA4500, Samsung E450.[/Q

σε ευχαριστω ρε μιχαλη.ποια θεωρεις ποιο καλη???απο ποιοτητα εικονας???σε 2δ και εδ???ειναι οντως καλητερη απο την εχ 720 και την ηχ 720???σορρυ αν γινομαι κουραστικος αλα η γνωμη απο δω μμεσα την θεωρω πολυ καλητερη απο ενα ποωλητη που θελει να πουλησει οτι να ναι

Θεωρώ την UT30 αρκετά καλή επιλογή, με μειονεκτήματα τον ενσωματωμένο player και τις αντανακλάσεις που θα έχεις λόγω γυαλιστερής επιφάνειας. Βέβαια, τα μειονεκτήματα αυτά ισχύουν και για τη Sony HX720. Επίσης, έχουν μια σημαντική οικονομική διαφορά. Επιμένω πάντως για το μέγεθος, να κοιτάξεις για μεγαλύτερη... :smile:

Θεωρώ την UT30 αρκετά καλή επιλογή, με μειονεκτήματα τον ενσωματωμένο player και τις αντανακλάσεις που θα έχεις λόγω γυαλιστερής επιφάνειας. Βέβαια, τα μειονεκτήματα αυτά ισχύουν και για τη Sony HX720. Επίσης, έχουν μια σημαντική οικονομική διαφορά. Επιμένω πάντως για το μέγεθος, να κοιτάξεις για μεγαλύτερη... :smile:

καλητερη ποιοτητα εικονας εχει απο την ηχ 720??/?γαι τηλεοπτικο σημα κανει???

Ελαφρώς καλύτερη εικόνα και στο τηλεοτπικό μια χαρά είναι, αφού έχει και IFC. Δες την όμως και από κοντά να έχεις μια άποψη για την εικόνα της.

Ελαφρώς καλύτερη εικόνα και στο τηλεοτπικό μια χαρά είναι, αφού έχει και IFC. Δες την όμως και από κοντά να έχεις μια άποψη για την εικόνα της.

θα παω αυριο να δω αν ειναι.και θα καταληξω.τηα σε πω φιλε εντυπωσεισ μετα την αγορα.σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου.