ΑΓΟΡΑ TV 40+ (ΜΑΧ 900Ε) - ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ;;;;;

manager2507

New member
13 October 2013
7
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΥΓΧΥΣΗ, ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ GAMING, ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ (ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ 3D ΚΑΙ SMART TV ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩς ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ) ΚΑΙ ΜΑΤΣΑΡΕΣ CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ .

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ Ως ΕΞΗΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, Ο ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ PANASONIC ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΖ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ PHILLIPS ΚΑΙ ΤΟ AMBYLIGHT ,O ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ SAMSUNG ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ PANEL ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ SONY κλπ κλπ κλπ κλπ.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΕΧΡΙ 900 ΕΥΡΟΥΔΙΑ..(ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ :)!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Last edited:
Καλωσόρισες. Καλό είναι να μη γράφεις με κεφαλαία. Απόσταση θέασης ?

Ευχαριστώ για την βοήθεια και μετράτε και είστε ωραίοι γιατί μου απαντάτε και πάρα πολύ γρήγορα, επειδή όμως είμαι άσχετος και δεν ξέρω πολλά πράγματα όσον αφορά τις τηλεοράσεις γίνεται μήπως να μου εξηγήσετε και τα πλεονεκτήματα της κάθε μίας ξεχωριστά γιατί βλέπω να μπερδεύομαι ακόμα χειρότερα ...:) παράδειγμα ποια προσφέρει καλύτερη σάρωση εικόνας ,ή επίσης ανάμεσα σε 46 και 50άρα ,τι να διαλέξω με βάση τιμής ,την ποιότητα ή το μέγεθος;;;

Για το Gaming ουσιαστικά το μόνο σε απασχολεί είναι το input lag.
Τα παραπάνω *ψεύτικα ή πραγματικά* Hz δεν παίζουν κανένα μα κανένα ρόλο.
Ίσα ίσα που στο Game Mode η τηλεόραση όλα αυτά (όπως και κάποιες άλλες λειτουργίες) θα τις έχει απενεργοποιημένες.
Oι φετινές Sony από ότι διαβάζω όντως είναι πολύ γρήγορες και μπορούν να φτάσουν επίπεδα καλού Gaming Monitor (<20ms).
Sony W80 (KDL-47W805A) 3D LED LCD TV Review
Sony KDL-47W805A LED Smart TV Review

Στα τρία μέτρα για ταινίες ακόμα και οι 50" θα σου φαίνονται λίγες μετά από λίγο καιρό. Όλες οι πιο πάνω είναι στα 100 Hz, οπότε στα αθλητικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Καλό θα είναι να τις δεις από κοντά και να πάρεις όποια σου αρέσει περισσότερο. H F6100 υπερτερεί σε μαύρο, αντίθεση ενώ οι άλλες δύο σε γωνίες θέασης.

Ευχαριστώ για την βοήθεια και μετράτε και είστε ωραίοι γιατί μου απαντάτε και πάρα πολύ γρήγορα, επειδή όμως είμαι άσχετος και δεν ξέρω πολλά πράγματα όσον αφορά τις τηλεοράσεις γίνεται μήπως να μου εξηγήσετε και τα πλεονεκτήματα της κάθε μίας ξεχωριστά γιατί βλέπω να μπερδεύομαι ακόμα χειρότερα ...:) παράδειγμα ποια προσφέρει καλύτερη σάρωση εικόνας ,ή επίσης ανάμεσα σε 46 και 50άρα ,τι να διαλέξω με βάση τιμής ,την ποιότητα ή το μέγεθος;;;

Θα επιλέξεις ανάλογα με τις προτεραιότητες σου. Για gaming η Sony είναι μιά κλάση πάνω απ τις άλλες και κορυφαία σε αυτόν τον τομέα απο όλες τις τηλεοράσεις της αγοράς, έχει καλύτερη εικόνα παντού απ την 47" Panasonic αλλά λόγω τιμής τα βάζει με την 50" η οποία έχει 13% μεγαλύτερη επιφάνεια θέασης http://www.displaywars.com/47-inch-16x9-vs-50-inch-16x9 και αυτό στα 3 μέτρα τις δίνει οριακό προβάδισμα. Για την F6100 που έχω μια μικρή εμπειρία θα πώ ότι ενώ στις 40" που εγώ τέσταρα όλα ήταν καλά, υπάρχουν στο thread της παράπονα για την ποιότητα εικόνας στις 50" http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/107558-Samsung-UE-F6100-Reviews-%CE%95%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%A3%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1/page3 και δεν είναι smartTV. Δες τες από κοντά και αποφασίζεις..

Last edited:
Καλησπέρα παιδιά , διαβάζω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τα σχόλιά σας αλλά έχω μια απορία ,υπάρχει μήπως site που να κατατάσσει τις τηλεοράσεις ανάλογα με τις επιδόσεις της καθεμιάς ; και δεύτερον ένας φίλος μου ,με έχει τρελάνει με αυτό το ambylight της phillips ... θα με ενδιέφερε να μάθω και την γνώμη σας όσον αφορά τις LG ,ΣΥΓΝΩΜΗ manager αλλά ίσως να βοηθήσουν και εσένα αυτές οι πληροφορίες .

Έχεις δίκιο φίλε sotto...και εγώ τα ίδια τραβάω με έναν συνάδελφό μου!Μέχρι τώρα δεν γνώριζα καν την επωνυμία philips όσον αφορά τις τηλεοράσεις...Και με έχει φάει ένας συνάδελφος ότι είναι οι καλύτερες...''ambilight μου λέει δεν το έχει καμία άλλη και 300Hz''....''Δεν την βλέπουν οι άλλες καν μου είπε με τέτοια χαρακτηριστικά που έχει''...και μου έδειξε αυτή http://www.skroutz.gr/s/3245379/Philips-47PFL5008M.html.....τελικά τι ισχύει ρε παιδιά...είναι όντως καλύτερη από τις άλλες που προαναφέραμε...θέλω τις γνώσεις σας και την βοήθειά σας...ευχαριστώ πολύ

Για να σου προτείνει τηλεόραση στη μέση της γκάμας της Philips με τιμή σχεδόν χίλια ευρώ πρέπει να είναι πολύ σχετικός με τις τηλεοράσεις ο συνάδελφός σου...

Όσον αφορά το ambilight, μην τρελαίνεσαι ιδιαίτερα...Το έχω δει στην πράξη σε φίλο που είχε μια τέτοια τηλεόραση αξίας (τότε) κοντά στα 4.000 ευρώ και δεν με εντυπωσίασε καθόλου.Ο ίδιος μάλιστα μετά από λίγο καιρό εξοικίωσης με την τηλεόραση, το απενεργοποιήσε τελείως.
Αν σώνει και καλά θες ambilight, δεν είσαι υποχρεωμένος να πας σε philips μιας και τα παιδιά σου εξήγησαν παραπάνω τους λόγους για να μην προτιμήσεις αυτή την εταιρία...
Στο νετ, έχουν βγάλει διάφορα κιτ μετατροπής μόνιτορ σε ambilight στα οποία τοποθετείς λεντοταινίες στην πλάτη του μόνιτορ περιφερειακά και καταλήγουν σε ένα box που αναλαμβάνει να στέλνει το αντίστοιχο χρώμα που χρειάζεται ανάλογα με το τι δείχνει η οθόνη εκείνη τη στιγμή.Για μόνιτορ υπολογιστή ξέρω σίγουρα οτι υπάρχει τέτοιο κιτ.Για τηλεόραση δεν είμαι 100% σίγουρος.
Πάντως εγώ πιστεύω οτι ακόμα και να πάρεις τv με τετοιο σύστημα, θα το βαρεθείς.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά είσασταν πολύ κατατοπιστικοί....Δεν με ενδιαφέρει το ambilight απλά ήθελα να μάθω από εσάς τι ακριβώς γίνεται με αυτό...Με το άρθρο κατάλαβα τι σημαίνει Philips και σας ευχαριστώ...Chinese και μακριά...Όσον αφορά τώρα αυτές που μου έχετε προτείνει παραπάνω...Επειδή θα προχωρήσω και σε αγορά tablet και μάλλον θα είναι Samsung θα ήταν προτιμότερο να πάρω και τηλεόραση Samsung για λόγους ευκολότερης επικοινωνίας τον 2;;ή δεν παίζει καθόλου ρόλο και επιλέγω ελεύθερα χωρίς να το σκέφτομαι αυτό!Ευχαριστώ για την βοήθεια σας

Εφόσον υπάρχουν κοινά πρότυπα επικοινωνίας (DLNA κλπ) μεταξύ των συσκευών δε νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα...

philips δεν σημαινει κινα και μακρια υπαρχει η σειρα 9 που ειναι η καλυτερη led lcd αν οχι μια απο τις καλυτερες απλα οι πιο κατω σειρες ειναι αυτο που εγραψε ο Μιχαλης.Πνακριβες γι αυτο που προσφερουν και σε βλαβη θα υπαρχει μπλεξιμο μεταξυ εσνα του καταστηματος και της ανυπαρκτης πλεον στην Ελλαδα philips στον τομεα των tv

Ακόμα και η σειρά 9 που μάλλον φτιάχνεται για να παίρνει η Philips κάθε χρόνο το βραβείο EISA καλυτερης τηλεόρασης είναι τόσο ακριβή που την έξετάζεις μόνο με απεριόριστο budget στις 65" συν του ότι έχουν βγάλει κάποια σοβαρά προβλήματα που αν σου κάτσουν στην Ελλάδα θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή..

Οκ παιδιά κατανοητό για τις Philips...Όσον αφορά τα κοινά πρότυπα επικοινωνίας (DLNA κλπ) μεταξύ των συσκευών που ανέφερε ο Μιχάλης παραπάνω τι ακριβώς πρέπει να ελέγξω στις 2 συσκευές;