Αγορα tv 40''-τη γνωμη σας!!!

yperion >

http://www.skroutz.gr/s/82621/Sony-Bravia-KDL-40Z5500-40".html

την δίνει σε 9 καταστήματα..

Στο ενα καταστημα...

Για διαθεσιμότητα του προϊόντος παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων...

Στο αλλο καταστημα πατωντας το λινκ μου βγαζει την ΗΧ700...

http://www.cld.gr/index.php?page=sh...ufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1

Το οτι την βγαζει η αναζητηση του skroutz δεν σημαινει οτι ειναι διαθασιμη κιολας...

Αλλα και διαθεσιμη να ειναι γιατι να μην παρει καποιος την καινουργια HX700?

Στο ενα καταστημα...

Για διαθεσιμότητα του προϊόντος παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων...

Στο αλλο καταστημα πατωντας το λινκ μου βγαζει την ΗΧ700...

http://www.cld.gr/index.php?page=sh...ufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1

Το οτι την βγαζει η αναζητηση του skroutz δεν σημαινει οτι ειναι διαθασιμη κιολας...

Αλλα και διαθεσιμη να ειναι γιατι να μην παρει καποιος την καινουργια HX700?

προτείνω Ζ5500 γιατί την έχω δει σε ποδόσφαιρο.
Θεωρητικά η HX700 είναι διάδοχός της, αλλά δεν την έχω δει όμως_
συνεπώς μου είναι λίγο δύσκολο να την προτείνω.
Εσύ την έχεις δει?

Δεν την εχω δει αλλα θεωρω οτι θα ειναι εστω λιγο καλυτερη απο την Ζ5500 και επισης επειδη τα μοντελα LCD εχουν μικρη διαρκεια ζωης (σχεδον καθε μηνα βλεπουμε καινουργια μοντελα) τουλαχιστον να εχει την χαρα για μερικους μηνες οτι εχει οτι πιο προσφατο κυκλοφορει...

Δεν την εχω δει αλλα θεωρω οτι θα ειναι εστω λιγο καλυτερη απο την Ζ5500 και επισης επειδη τα μοντελα LCD εχουν μικρη διαρκεια ζωης (σχεδον καθε μηνα βλεπουμε καινουργια μοντελα) τουλαχιστον να εχει την χαρα για μερικους μηνες οτι εχει οτι πιο προσφατο κυκλοφορει...

καμμία αντίρρηση.
απλά επειδή την Z5500 την έχω δει προσωπικά γιαυτο πρότεινα εκείνη.
τα μοντέλα LCD έχουν δεν έχουν μικρή διάρκεια ζωής.
Κάθε χρόνο απλά κυκλοφορεί νέο μοντέλο.
Λογικό εξάλλου αφού θεωρείται ακόμη τεχνολογία εν εξελίξει, με προβλήματα που οφείλει να λύσει.
Αλλά και τις plasma δεν τις κυκλοφορούν πλέον κάθε χρόνο ?

Ψαξε λιγο ποτε κυκλοφορησε η LH9000 , ουτε εξι μηνες δεν ειναι και ηδη βγηκε η LE9000...και η Sony πριν την κριση καθε εξι μηνες αλλαζε τα μοντελα οπως και η Samsung...

η LG μάλλον είναι παράδειγμα προς αποφυγήν, παρ'ότι επιμένεις να μου πετάς εκεινό το LG plasma 100.000 h , LG LCD 30.000 h

:HTEHETH63:

O δευτερος σε πωλησεις κατασκευαστης τηλεορασεων παγκοσμιως ειναι παραδειγμα προς αποφυγην?

Το ακουσαμε και αυτο...αν δεν σου αρεσει αυτο που λεει η LG ας δουμε αλλοι τι λενε...

On the minus side, it seems that the average life span of an LED TV is 40,000 hours, which is down on an LCD TV which averages 60,000 viewing hours.
If you watch TV 4 hours a day, 40,000 hours = 13.7 years and 8 hours a day viewin gtime = 6.85 years.

http://www.lcdtvcenter.com/category/philips-led-tv

LED television has about 40,000 hours' worth of viewing hours in its life span compared to LCD TV's sixty thousand viewing hours.

http://ezinearticles.com/?LED-Brings-Pleasure-to-Viewing-TV&id=2531230

Life expectancy - 40,000 hours

http://www.vizio.com/flat-panel-hdtvs/vf551xvt.html

εγω που εχω δει παντως Ζ5500 και ΗΧ700,η δευτερη ειναι σαφεστατα καλυτερη!

Συγνώμη που επεμβαίνω (ίσως και λίγο εκτός θέματος) αλλά οι υπολογισμοί που αναφέρονται παραπάνω είναι λίγο λάθος. Με λειτουργία 4 ώρες την ημέρα, έχουμε
40000/4=10000 μέρες
10000/365=27.4 περίπου
Είπα να το αναφέρω γιατι έχω ξαναδεί σε άλλο topic τα παραπάνω υπολογισμούς και δεν μου έβγαιναν.
Αν έχω κάνει κάπου λάθος παρακαλώ διορθώστε με.

καλησπερα παιδια,ολο αυτο το διαστημα παρακολουθω το forum κ εχω ενημερωθει αρκετα,παραληλα δε ξερω αν φταιει η κριση η ειναι εμπορικο τρικ αλλα βλεπω αρκετα καλες τιμες κ προσφορες.Αρχιζω κ κλεινω λιγο προς samsung κ εχω βρει καπιοες κατω απο 1000ευρω,οπως τις: le40b650-le 40b750 την c-650 και την led ue-40b6000.το ερωτημα μου ειναι η καινουργια σειρα c εχει τοσο μεγαλη διαφορα απο την b οστε να αξιζει τα σχεδον 200 ευρω διαφορα.εχει εμφανες διαφορες η διαφορες για πολυ ψαγμενους,πραγμα που εγω δεν ειμαι.

μιλαω για τα καταστηματα της πολης μου επωνυμα η μη οχι για ιντερνετικα,τη c-650 γυρω στο 1000ρικο κ βρηκα την Β650 στα 800..περα απο αυτο τι διαφορες εχουν σαν νεο με προηγουμενο μοντελο?κ στην ιδια τιμη με την c-650 μαλιστα 50 ευρω πιο κατω βρισκω κ την ue40-b6000..εκει σαν συγκριση τι γινεται?τι λες?οσο για τη προταση σου για την panasonic-plasma που μου προτεινες δυστηχως στη πολη μου διαπιστωσα αυτο που εγραφαν κ αλλα παιδια απο αλλες επαρχιακες πολεις κ μαλιστα πολυ μεγαλυτερες,οι πλασμα ειναι ειδος υπο εξαφανιση δε καταφερα να τη δω με τα ματια μου πουθενα!!

Re: Απάντηση: Αγορα tv 40''-τη γνωμη σας!!!

Καλα και οι Porsche αν το παμε ετσι ειδος προς εξαφανιση ειναι...δεν πιανουν μια μπροστα στα Toyota...

Με βοηθησε πολυ η απαντηση σου,ευχαριστω.οκ λοιπον εγω λοιπον που ειμαι ''ειδικος'' στα αυτοκινητα κ εχω ας πουμε τις αντιστοιχες γνωσεις που εχεις εσυ στις τηλεωρασεις σε πειθω να πας να παρεις ενα αυτοκινητο μονο με τα λογια(ας ειναι κ porsche)χωρις να εχεις τη δυνατοτητα να το δεις σε καποια αντιπροσωπεια.Πες'μου λοιπον αν θα πρωχορουσες σε μια τετοια αγορα?Θεωρω yperion οτι εχεις τις γνωσεις γνωριζεις καλα το χωρο της τηλεωρασης αλλα εισαι κολλημενος σε καποια θεμματα κ 'ειρωνικος'' σε καποιες απαντησεις σου οπως κ τωρα.

@john avgos

Σε ποιά πόλη βρίσκεσαι, μήπως μπορώ να σου πω που θα βρείς πλασμα.
ΟΙ νέες Samsung plasma θα ναι σύντομα στα καταστήματα του Κωτσόβολου και νομίζω κάποια μοντέλα LG και PAnasonic (παλιά)
Μάλλον πάντως θα'ταν καλύτερο να ρωτήσεις κάποιον φίλο που έχει πλασμα, να πήγαινες να την έβλεπες σε οικιακό περιβάλον.

Για τις LCD που αναφέρεις, προσωπικά δεν θα σε συνιστούσα να πήγαινες για παλιό μοντέλο. Οι τιμές τους είναι πραγματικά πολύ υψηλές, απλά διατηρούνται σε αυτά τα επίπεδα γιατι τα μοντέλα αυτά συγκριτικά αποτελούν ορισμένες από τις καλύτερες επιλογές σ'αυτη την κατηγορία. Καλύτερα απέκλεισε και την Β6000, παρότι εντυπωσιακή, οι σειρές αυτές αποδείχτηκε ότι έχουν μια σειρά από προβλήματα : clouding, τεχνουργήματα, πουσαρισμένη στα όρια του ψευτικου εικόνας, πρόβλημα στην κίνηση, Πολύ κακός ηχος.

Καλύτερα να πας για την C650 - C750.

Από πλασμα θα συνιστούσα την G20 και τις Samsung

Στο skroutz http://www.skroutz.gr/s/264717/Samsung-LE40C650-40''.html οι τιμές ξεκινάνε από 789 για την c650. Είναι μεγάλη η διαφορά με τα 1000 που την βρίσκεις. Πάρε κανένα τηλ. για να κερδίσεις την διαφορά. Όλο και κάποιος θα την στέλνει στην περιοχή σου. Η c650 ουσιαστικά είναι μια καλορυθμισμένη b650. Εγώ θα την προτιμούσα. Την 6000 άστη καλυτέρα. Μπορεί να έχεις προβλήματα με συννεφάκια και δεν σου δίνει και καλύτερη εικόνα.

Υ.Γ. αν έπαιρνες porsche σε τιμή fiat τότε και θα προχωρούσες στην αγορά και θα ήσουν και χαρούμενος.

Με βοηθησε πολυ η απαντηση σου,ευχαριστω.οκ λοιπον εγω λοιπον που ειμαι ''ειδικος'' στα αυτοκινητα κ εχω ας πουμε τις αντιστοιχες γνωσεις που εχεις εσυ στις τηλεωρασεις σε πειθω να πας να παρεις ενα αυτοκινητο μονο με τα λογια(ας ειναι κ porsche)χωρις να εχεις τη δυνατοτητα να το δεις σε καποια αντιπροσωπεια.Πες'μου λοιπον αν θα πρωχορουσες σε μια τετοια αγορα?Θεωρω yperion οτι εχεις τις γνωσεις γνωριζεις καλα το χωρο της τηλεωρασης αλλα εισαι κολλημενος σε καποια θεμματα κ 'ειρωνικος'' σε καποιες απαντησεις σου οπως κ τωρα.

Δεν ειναι ειρωνικο και ουτε ειμαι "κολημενος"...απλως δεν ειναι αληθεια οτι οι πλασμα ειναι προς καταργηση...ισα ισα ειναι η μονη λυση για ποιοτικη εικονα σε λογικη τιμη...

Η Β650 ηταν απο τις καλυτερες LCD του 2009 και "κοντραρε" ανετα πολυ ακριβοτερα μοντελα , πχ. αν την εβαζες διπλα με την Β8000 αδυνατουσες να πιστεψεις οτι η δευτερη ειχε διπλασια τιμη...

Και η C650 φαινεται οτι θα ειναι απο τα best seller του 2010...

Την διαφορα απο μια πλασμα (δυστυχως στις 42" υπαρχουν Full HD plasma μονο Panasonic) οπως η S20 ισως να μην ειναι εμφανης σε ενα καταστημα (λογω και μεγεθους 40-42" που δεν ειναι αρκετα μεγαλο για να φανουν ξεκαθαρα οι διαφορες των δυο τεχνολογιων) αλλα υπαρχει...κυριως στο μαυρο και στην αντιθεση που επηρεαζει ποσο "τρισδιαστατη" φαινεται η εικονα...

Παντως και B650/C650 να παρεις δεν θα χασεις...

ΥΓ. Σπιτι μου εχω και 46" LCD και 50" πλασμα , η εικονα δεν συγκρινεται...

οκ σας ευχαριστω για τις πληροφοριες θα περιμενω soundholic να δω αυτο που ειπες για το Κωτσόβολο αλλιως υπαρχει περιπτωση λογω υποχρεωσεων να ανεβω πατρα κ εκει πιστευω να δω κ την panasonic.yperion αυτο με τη porsche k toyota το πηρα σαν ειρωνια αλλα οκ ολα καλα.Δεν ειπα για καταργηση απλα η αληθεια ειναι οτι τις πλασμα δε τις βρισκεις ευκολα στα καταστηματα,μπορει να υπαρχουν στη λιστα τους να τις παραγγειλεις αλλα να τις εχουν διαθεσιμες κ να πεζουν να τις δεις δεν!!θα το ψαξω ομως

οκ σας ευχαριστω για τις πληροφοριες θα περιμενω soundholic να δω αυτο που ειπες για το Κωτσόβολο αλλιως υπαρχει περιπτωση λογω υποχρεωσεων να ανεβω πατρα κ εκει πιστευω να δω κ την panasonic.

Δεν μας έχεις αναφέρει ωστόσο απόσταση θέασης. Αν σε περιορίζει το ποσό κοντά στα 1000 ευρώ τότε δες αυτές
http://www.skroutz.gr/s/259761/Panasonic-TX-P42G20E-42".html 1010e 42”
http://www.skroutz.gr/s/264716/Samsung-LE46C650-46''.html 1090e 46”

οχι ενταξει στην αποσταση θεασης ειμαι οκ στα 2.5 μετρα..κ κανοντας μια μικρη ερευνα εχω ψιλοκαταληξει στη Sony KDL-40EX500 κ στη Samsung LE40C650.το θεμα ειναι οτι τη Sony τη βρισκω σε τοπικο καταστημα στα 750 ευρω ενω τη Samsung καλυτερη τιμη στα 880 ευρω.(δε μπλεκω με ιντερνετικο καταστημα)θα θελα τη βοηθεια σας αν τα αξιζει αυτα τα 130ε διαφορας η Samsung η' αν προκειται για ισσαξιες t.v η' εχουν ελαχιστες διαφορες κ να προτιμησω τη Sony.