Αγορα TV 42"-46" led

gioko

New member
14 January 2010
21
Καλησπερα στην παρεα του avclub.Θα ηθελα την βοηθεια σας για αγορα τηλεορασης 42" ή 46" led με τιμη εως 1600 .Fan του 3D δεν ειμαι αλλα δεν θα με πειραζε αν ειχε.Μια τηλεοραση που εχω σταμπαρει ειναι η philips 46PFL8605H.Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας.

Ωραια σαν σχεδιασμο. Ωραιο τηλεκοντρολ. Μετρια σαν εικονα.

Κοιτα την Sony 46ΗΧ800 που καποια μελη την εχουν παρει στα 1400-1500 τις τελευταιες ημερες. Eπισης κοντα στην τιμη αυτη θα βρεις την Panasonic 50V20 την καλυτερη 2D τηλεοραση του 2010.

Απ'οτι βλεπω πολυ καλη επιλογη η Sony στην θεσσαλονικη την βλεπω στα 1600 περιπου.

Ο Κωτσοβολος (σε γενικες γραμμες "φαρμακειο" στις τιμες) την ειχε στα 1441 πριν 2 ημερες σε προσφορα.

Αλλο μελος αγνωστο σε εμενα που την βρηκε 1400.

Γενικα αν εχεις στο χερι μετρητα μπορεις να κανεις διαφορα παζαρια.

Αν μπορεις να περιμενεις κανα μηνα θα βγουν και ενα μοντελα...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=72499

Θα με ενδιεφερε και κατι χωρις 3D αλλα με καλη εικονα και στα ιδια λεφτα.Μπορειτε να μου πειτε κανενα καλο μοντελο;

http://www.skroutz.gr/s/267698/Panasonic-TX-P50V20E-50.html?keyphrase=50V20

Ξεκινα τηλεφωνα. Αν δεν την βρεις μην ανησυχείς γιατι σε ενα μηνα ερχονται τα νεα μοντελα.

Ναι αλλά με τα νέα μοντέλα θα έρθουν κ νέες τιμές... το θέμα είναι να βρούμε καμιά εκπτωσούλα...

Μπορείς να (ξάνα) γράψεις ποια η σειρά των μοντέλων ως προς την ποιότητα εικόνας :ernaehrung004:

Για να μην μπερδευουμε τo πραγμα:

1- Για καποιον που ψαχνει τηλεοραση για αναλογικα , ψηφιακα , NOVA , DVD , BR , mkv παει σε πλασμα. Toσο λογω κοστους οσο και λογω εικονας.

2- Για καποιον που θελει να παιζει και παιχνιδια αν μιλαμε εως 2-3 ωρες την ημερα παει ειτε σε πλασμα Panasonic (πιο ανθεκτικες σε στατικες εικονες) ειτε σε LCD/LED LCD.

3- Για καποιον που θελει χρηση ως μονιτορ και ατελειωτο gaming παει αποκλειστικα σε LCD (LED η κλασσικη).

Βεβαια υπαρχει και το θεμα του μεγεθους. LCD/LED πανω απο 46" δεν "τραβανε" λογω ομοιομορφιας και κινησης.

Σε γενικες γραμμες.Για την V20 παρε ενα τηλ. και εδω...

http://www.ihoekfrasi.gr/

(Το συγκεκριμενο καταστημα (που δεν το εχω επισκευει ουτε εχω αγορασει τιποτα απο εκει ποτε) διαφημιζεται στο φορουμ με banner οποτε δεν κανω διαφημιση).

Last edited:
Eγω μπορει να γραφω τα δικα μου.

Το θεμα ειναι ποιες ειναι οι δικες σου αναγκες και τα δικα σου γουστα.

Δεν με κατάλαβες... Η πανασονικ έχει διάφορες σειρές... την σειρά από την καλύτερη στην χειρότερη θέλω...δηλ VT>V> εδώ το χάνω λίγο

Απάντηση: Re: Αγορα TV 42"-46" led

Δεν με κατάλαβες... Η πανασονικ έχει διάφορες σειρές... την σειρά από την καλύτερη στην χειρότερη θέλω...δηλ VT>V> εδώ το χάνω λίγο
πρόχειρα γι' αυτές που ενδιαφέρουν περισσότερο VT>V>G>S>U

Oταν βλεπεις 2 γραμματα με το "T" ως δευτερο γραμμα τοτε μιλαμε για 3D (Three D).

Οπως λεμε πχ. VT30 , GT30 , ST30 στα μοντελα 2011.

Αλλιως η σειρα ειναι αυτη που γραφει ο Αχιλλεας παραπανω.

Σημερα πηγα σε ενα καταστημα για την Sony 46ΗΧ800 και την εχει 1799 (ακριβη μου φανηκε) και εχει δωρο λεει τα γυαλια,τον πομπο 3D,και ενα playstation3.Νομιζω ειναι μονο για σημερα τι λετε;

Ο Κωτσοβολος την ειχε προσφορα πριν μια εβδομαδα στα 1441 ευρω χωρις PS3 ομως.

Εκτος δηλαδη και θελεις και το PS3 αλλιως δεν εχει νοημα.

Ουσιαστικα ειναι σαν να πληρωνεις το PS3 δεν ξερω τι να κανω,να περιμενω τα καινουρια μοντελα που σιγουρα θα ειναι ακριβοτερα ή και παλι να περιμενω μηπως πεσουν οι τιμες στις παλαιοτερες βγαινοντας τα καινουρια μοντελα;

Οι τιμες δεν πεφτουν στα παλια μοντελα , απλως καταργουνται και δεν θα τα βρισκεις εκτός ισως απο κανα εκθεσιακο.

Αφου εχουμε φτασει στο παρα πεντε καλυτερα θα σου ελεγα να περιμενεις καθως η HX800 θεωρειται πλεον παλιο μοντελο.

Τα μοντέλα, παιδιά, αναμένεται να αλλάξουν μέσα στο Φεβρουάριο για όλες τις εταιρίες ή συγκεκριμένα για την Panasonic στην οποία αναφερθήκατε πιο πάνω;
Αν είναι καλή ιδέα να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα πριν ξεκινήσουμε την "έρευνα"... γι' αυτό ρωτάω.
Το budget μου βέβαια είναι σαφώς χαμηλότερο αλλά υποθέτω θα υπάρξουν αλλαγές στα μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες τιμής.
τνκς