Αγορα tv 42 ή 46 περσινα μοντελα αξιζουν??

mikele007

New member
29 April 2010
98
Γεια σας παιδια, ειμαι νεο μελος κ θα ηθελα την συμβουλη σας...

Πηγα χθες στο πλαισιο κ εχει σε προσφορα 2 πανασονικ και μια sony

Η μια ειναι η πανασονικ G10 σε 46 ιντσες στην τιμη των 640 ευρω

Η αλλη η πανασονικ 42PZ80E σε 42 ιντσες στην τιμη των 400 ευρω

και η αλλη η sony z5500 σε 40 ιντσες στην τιμη των 640 ευρω

και οι 3 ειναι εκθεσιακα κομματια κ παιζουν απο τον δεκεμβριο στο μαγαζι εκτος απο την πανασονικ 42PZ80E που παιζει απο τον νοεμβριο συμφωνα παντα με τον πωλητη.

Την ΤV την θελω για ταινιες μπαλα και κ και λιγο Τηλεοπτικα...η αποσταση ειναι στα 2 με 2.5 μετρα.

Αξισει να παρω καποια απο τις 3??? ή να παω σε κατι καινουργιο για το οποιο θα πρεπει να διαθεσω κοντα στα 1000 ευρω.

Απο τις τρεις αξιζει η G10 , η PZ80 ειναι μοντελο 2008 και η Sony ειναι πολυ ακριβη για 40"...

Πριν την αγορασεις ομως να σιγουρευτεις οτι δεν εχει παθει burn in γιατι στα καταστηματα τις κακομεταχειρίζονται...

πως θα το ελεξω αν εχει παθει burn in??? ή αν ειναι ετοιμη να παθει...υπαρχει καποιος τροπος????

αλλιως η αμεσως επομενη επιλογη μου ειναι η σονυ που ανεφερα πιο πανω....

και απο τις καινουργιες η samsung c650 αλλα 1000 ευρω για 40 ιντσες νομιζω ειναι πολλα!!!!

πως θα το ελεξω αν εχει παθει burn in??? ή αν ειναι ετοιμη να παθει...υπαρχει καποιος τροπος????

"Ετοιμη να παθει" δεν υπαρχει...το burn in ειναι μονιμο αποτυπωμα απο στατικες εικονες που μπορει να εχουν παιξει εκατονταδες η χιλιαδες ωρες...

Υπαρχει η λυση να την αγορασεις αλλα κατοπιν συμφωνιας αν την ελεγξεις σπιτι σου και εχει κατι να την επιστρεψεις πισω...

Η 46G10 στα 640 ευρώ νομίζω οτι ειναι μεγαλη ευκαιρία!
Εχει πολλές να το σφυρίξω και σε φίλο που το σκέφτεται;
(απο όσο ειδα εχει απο 1 απο την καθεμία....)

οχι μονο μια εχει στο καταστημα κ παιζει απο τον δεκεμβριο....με λιγο παζαρι μπορεις να την παρεις απο 550 μεχρι 600....

οσο για την samsung c650 το ξερω οτι εχει 822 σε αλλα καταστηματα απλως η αγορα πρεπει να γινει αποκλειστικα απο το πλαισιο λογο ανανεωσης συνδεσης κινητου κ 300 ευρω επιδοτησης....

για αυτο ειπα οτι η samsung c650 που μου αρεσει εχει περιπου 1000 ευρα....

κ δεν ξερω να περιμενω να πεσει η τιμη της μεχρι τον μαιο οπου λογω μουντιαλ λογικα θα βγαλουν πολλες προσφορες ή να παρω την πανασονικ την 46 g10.....ειδου η απορια!!!!!

Αν παίζουν από Δεκέμβριο '09, τότε νομίζω αξίζουν οι G10 ή Ζ5500.

Στο κατάστημα του Ταύρου, στο Athens Heart, είχα ρωτήσει για εκθεσιακό κομμάτι και δεν υπήρχε διάθεση για παζάρια. Δεν μας λες σε ποιο πήγες;

Πλάκα-πλάκα για το Μουντιάλ θα έχουμε καμια έκπτωση;;;

οχι μονο μια εχει στο καταστημα κ παιζει απο τον δεκεμβριο....με λιγο παζαρι μπορεις να την παρεις απο 550 μεχρι 600....

οσο για την samsung c650 το ξερω οτι εχει 822 σε αλλα καταστηματα απλως η αγορα πρεπει να γινει αποκλειστικα απο το πλαισιο λογο ανανεωσης συνδεσης κινητου κ 300 ευρω επιδοτησης....

για αυτο ειπα οτι η samsung c650 που μου αρεσει εχει περιπου 1000 ευρα....

κ δεν ξερω να περιμενω να πεσει η τιμη της μεχρι τον μαιο οπου λογω μουντιαλ λογικα θα βγαλουν πολλες προσφορες ή να παρω την πανασονικ την 46 g10.....ειδου η απορια!!!!!

κατσε γιατί μπερδεύτηκα... η c650 κάνει 822 στα καταστήματα αλλά εσύ επειδή έχεις επιδότηση 300 για κινητό θα την πάρεις 1000 - την επιδοτηση? Τότε τη επιδότηση σου δίνουν??? γιατί δεν στη δίνουν όσο κάνει και την επιδότηση που είναι για κινητό να στη δώσουν σε κάτι σχετικο με το κινητό?? Αυτό με τις "επιδοτήσεις" σε μερικές περιπτώσεις δεν το καταλαβαίνω...

^^^
Εννοεί ότι έχει πιστωτικό 300 ευρώ από Πλαίσιο (λόγω της επιδότησης) και θέλει να ψωνίσει από εκεί.

Ακριβως οπως το λεει ο φιλος λογο πιστωτικου απο το πλαισιο.....

Τωρα παιδια οποιος ενδιαφερεται τις προσφορες αυτες της βρηκα στο πλαισιο της Ευκαρπειας στην θεσ/νικη.....

Μην νομιζετε οτι ειμαι και παρτακιας...χεχεχεχε

Αλλα με χαλαει που ειναι εκθεσιακα κομματια.....κ δεν ξερω πως εχουν φερθει στην πλασμα την πανασονικ.....

για την samung την 40C650 τι γνωμη εχετε??? αξιζει τα 1000 ευρω που την εχει στο πλαισιο????

Ακριβως οπως το λεει ο φιλος λογο πιστωτικου απο το πλαισιο.....

Τωρα παιδια οποιος ενδιαφερεται τις προσφορες αυτες της βρηκα στο πλαισιο της Ευκαρπειας στην θεσ/νικη.....

Μην νομιζετε οτι ειμαι και παρτακιας...χεχεχεχε

Αλλα με χαλαει που ειναι εκθεσιακα κομματια.....κ δεν ξερω πως εχουν φερθει στην πλασμα την πανασονικ.....

για την samung την 40C650 τι γνωμη εχετε??? αξιζει τα 1000 ευρω που την εχει στο πλαισιο????

Είναι αρκετά καλή. Απόγονος της B650 που ήταν από τις καλύτερες lcd για πέρση στην κατηγορία της.
Δες και εδώ http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=58923.
Αν την αγοράσεις πάντως προτίμησε από κανένα μαγαζί του skroutz. Γλιτώνεις αρκετά χρήματα. Με το πιστωτικό πάρε κάτι άλλο από το plaisio.
Η διαφορά από 40 σε 46 είναι μεγάλη. Μήπως να μας πεις και τίποτα για το χώρο σου και τη απαιτήσεις έχεις από την TV.

κοιταξε να δεις την ΤV θα την εχω κλασσικα για ταινιες απο το internet....σε μορφη απλη αλλα κ mkv αρχεια....και για μπαλα.....Τηλεοπτικα καναλια δεν πολυ βλεπω...κ καμια φορα ερχονται φιλαρακια κ παιζουμε κανα προ κανα nba στο playstation to 3...

Τωρα αμα παρω 40...σκεφτομουνα την βαλω στην κρεβατοκαμαρα....

ενω την 46 αναγκαστικα στο σαλονι...οπου η αποσταση ειναι απο 2 εως 3 μετρα...αναλογα που καθεσαι.....

Και ειμαι αναμεσα στην πανασονικ την 46g10, την σονυ 40 z5500 (και τα 2 εκθεσιακα κομματια στα 640 ευρω)

Κ την samsung 40 ή 46 c650.....

και δεν μπορω να αποφασισω!!!!

Κοίτα μεταξύ 46 και 40, 46 wins. Δες αν μπορείς να κάνεις αυτό που σου είπε ο Yperion στο post 5. Αν δεν έχει burn in είναι καλή ευκαιρία. Η z5500 είναι πολύ καλή tv αλλά είναι κρίμα να χάσεις την 46αρα. Τα 2,5 μέτρα είναι ότι πρέπει για 46.
Αν πας για καινούργια η θέλεις να αποφύγεις τις plasma η c650 είναι αρκετά καλή αλλά δεν νομίζω να σου δώσει περισσότερα από την g10. Προσπάθησε να τις δεις να παίζουν για να έχεις μια ιδέα.

Η Ζ5500 ηταν απο τις καλυτερες LCD περυσι αλλα καμια σχεση με την G10 που ως πλασμα υπερεχει σε κινηση , μαυρο , ομοιομορφια οθονης , χρωματα κτλ.

Επισης το σιγουρο ειναι οτι 46">>>>40" , ειδικα για θεαση DVD και HD οι 40" με τις μαυρες μπαρες στις ταινιες γινονται απευθειας 36-37"...

^^^
Εννοεί ότι έχει πιστωτικό 300 ευρώ από Πλαίσιο (λόγω της επιδότησης) και θέλει να ψωνίσει από εκεί.

ναι παιδιά δεν διαφωνώ σε κάτι. Εχεις πιστωτικό 300 και αν πάρεις κάτι που κάνει 300 δεν πληρώνεις τίποτα. Σωστά? Τώρα αν το προιον κάνει πχ σε άλλα καταστήματα 820 και εσύ το παίρνεις 1000 έχεις δεν έχεις πιστωτικό το θέμα είναι οτι το ίδιο προιον το παίρνεις ακριβότερα. Σωστά?

περιπου αυτο σημαινει....αν την παρω απο το πλαισιο...και κανει 1000 τους πληρωνω τα 700....

τωρα που πηγα κ πηρα την πανασονικ που εκανε 640 εγω τους εδωσα 340 κ την πηρα....

ελπιζω να μην μου βγαλει κανα προβλημα!!!!

ααα και κατι ακομα...εκανα ενα μικρο λαθος νομιζα οτι ηταν η πανασονιψ 46 g10 αλλα ηταν η πανασονικ s10....αλλα νομιζω οτι ειναι εξισου καλη....

αυτα...σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας....

κ αναρωτιεμαι αν μπορειτε να μου πειτε τι ρυθμισεις να βαλω στην TV δεδομενου οτι δουλευε στο καταστημα 5 μηνες....

640 την είχε το Saturn καινούργια. Για s10 500 και πολλά είναι με 5 μήνες πάνω της. Για g10 θα ήταν καλή η τιμή.

Σχετικα με τηλεορασεις που εχουν παιξει στα καταστηματα .

Μπορουμε να δουμε ποσες ωρες εχουν παιξει ?
Ξερω για τις Panasonic οτι μπορουμε να το δουμε .
Στις αλλες εταιριες μπορουμε να το δουμε ?
Θα ηθελα αν καποιος γνωριζει , να μου αναφερει σε ποιες εταιριες , ειναι αυτο δυνατον .

Ευχαριστω .