αγορά tv 46-47"

Και το ενεργητικό 3D καταρχήν έχει flicker και κατά δεύτερον έχει πολύ μειωμένη φωτεινότητα (ειδικά στις πλάσμα που δεν έχουν τόσο μεγάλα αποθέματα έτσι και αλλιώς).

Οπότε με λίγα λόγια στο 3D δεν γίνεται να υπάρχουν οι ίδιες απαιτήσεις ποιότητας με το 2D.

να ρωτήσω κάτι;....στις 47 ίντσες σε ποιά απόσταση δεν διακρίνουμε τις γραμμές....κατά προσέγγιση πάντα....

Θα πρέπει να είσαι πέρα από τα 2,5-3 μέτρα για να αρχίσουν να γίνονται αδιόρατες...

άρα αν πρέπει να είσαι πέρα από τα 3 μέτρα σε 47'' ...δεν είναι και τόσο ''πειστικό'' το 3d .....έτσι δεν είναι...;;

Σε οποιοδήποτε κατάστημα μπορείς να τσεκάρεις κατά πόσο βλέπεις τις γραμμές εσύ και αν σε ενοχλούν. Για εμένα η απόσταση είναι αρκετά μικρότερη (κάτω από 2 μέτρα) από αυτή που λέει ο Γιάννης παραπάνω.

συνφωνώ με τα παραπάνω αλλά πόσο 3d σε ποσοστό θα δει κάποιος? ούτε 10-20% οπότε το κύριο για μένα είναι η εικόνα σε 2d και μάλιστα σε sd κυρίως οπότε 2,5μ για 46αρα είναι καλά..γιατί σημειωτέον χειρότερο σήμα και μικρή ανάλυση απαιτουν μεγαλύτερη απόσταση για να μην φαίνονται οι ατέλειες

με βάση όλα τα παραπάνω σχόλια και ένα επαναπροσδιορισμό εκ μέρους μου σκέφτομαι να αφήσω στην άκρη το 3d και να αγοράσω μια tv 46-47" για digea-dvd-αθλητικά-bluray.
με όριο τιμής τα 750 ευρώ τι θα προτείνατε?

ευχαριστώ

Last edited:
Από τις φετινές για την ώρα μέσα στο budget σου είναι η Samsung F5000. Μπορείς να δεις επίσης και την LG PA5500. Καλό θα είναι και να πάρεις ένα εξωτερικό player όποια τηλεόραση και αν επιλέξεις.

Re: Απάντηση: αγορά tv 46-47"

. Καλό θα είναι και να πάρεις ένα εξωτερικό player όποια τηλεόραση και αν επιλέξεις.

ναι μάλλον έτσι θα γίνει.

από όσο ξέρω οι plasma έχουν καλύτερη ποιότητα εικόνας σε digea, dvd (σε όχι πολύ φωτεινό χώρο). Θα είναι μεγάλη η διαφορά μιας και κατά 70% αυτό θα παίζουν?
Επίσης από προβλήματα ποια τεχνολογία είναι πιο απροβλημάτιστη?

Last edited:

Καμιά, δυστυχώς...

σε ποιό ερώτημα είναι η απάντηση, στο πρώτο όσον αφορά την ποιότητα, στο δεύτερο όσον αφορά τα προβλήματα ή και στα δύο?

ΟΚ. κατάλαβα ότι και να πάρω περίπου στα ίδια είμαστε.

δίνω μικρό προβάδισμα στη Samsung 46EH6030

Last edited:
επίσης από plasma δίνω μικρό προβάδισμα στην LG 50PA5500.
τόσο αυτή όσο και η samsung 6030 κοστίζουν το ίδιο.

ποιά θεωρείται καλύτερη επιλογή με βάσει τη χρήση όπως έχω προαναφέρει?

LG και Panasonic θεωρώ ότι θα βρεις στα χρήματα που διαθέτεις...
στα skroutz kok έψαξες?

Απλά μην τη δεις από το πλάι... :smile: Φάτσα στην οθόνη αν τη δεις θεωρώ πως θα σε ικανοποιήσει.