Αγορά TV 46-47''

Και μεγειά το νέο Interface!
Δεν αλλάζει ρε παιδιά αυτό σε κάτι πιο φωτεινό?
Μόνο μαύρο έχουμε ως επιλογή?

Κοίτα κάτω κάτω αριστερά...
Όσο για την επιλογή του φίλου, εφόσον πάει για LED LCD μια εκ των Sony EX720 και Samsung D6530 θα ήταν πολύ καλή λύση.

Re: Απάντηση: Αγορά TV 46-47''

Ε ναι τετοια χαριτωμένα γράφονται για χρονια αλλα δε ειναι να τα παίρνεις σοβαρα.
Κωστα να δεν βαριέσαι δες τις φωτο ( εδω) που ανέβασα στο κειμενο με τις εντυπώσεις της vt30.
Μιλαμε για την κορυφαία plasma για φετος και επειδή συμπτωματικά εχεις δει την τηλεοραση μου αλλα απογευματινή προς νυχτερινή ωρα πες μου τι σχεση εχει αυτο που είδες με τις φωτο που ανεβασα.
Αν την έβλεπες μεσημέρι θα ειχες πολυ διαφορετική αποψη.

Πράγματι απίστευτη η διαφορά αυτό που είδα από κοντά με τη φωτό δεξιά.
Και μάλιστα ήταν το ίδιο κανάλι αν και τότε είχε ζωντανό πρόγραμμα ενώ στη φωτό είναι σειρά.
Και εμένα θα με στενοχωρούσε με τόσα λεφτά που δίνεις.
Βέβαια η δεξιά είναι υπό γωνία ενώ η Σκορδά είναι κάθετα τραβηγμένη.
Αν και στις plasma είπαμε δεν έχει σημασία αν θυμάμαι καλά.
Ο αισθητήρας φωτός σ'αυτές τις περιπτώσεις δε κάνει δουλειά?
Μη μου πεις πως δεν έχει?

Τι να κανει ο αισθητήρας;
Το φως που μπορει να βγαλει ειναι συγκεκριμένο και οσο και αν υπάρχει πρόοδος στο θεμα φωτεινότητας μιας πλασμα δεν μπορει να συγκριθεί με τις κορυφές μιας lcd.
Να σημειωσω πως οι φωτογραφίες που εχω ανεβάσει δεν ειναι με τον ήλιο πανω στο πανελ και η τηλεόραση δεν βρίσκεται απέναντι απο το παράθυρο ωστε το φως να πεφτει κάθετα πανω στο πανελ.

Με το φως κάθετα στο panel ούτε σε LCD δε μπορείς να δείς!

εντύπωση μου κανει αυτό που λές για τις lcd γιατί εγώ που έχω πλασμα και κάθομαι μεταξύ τιβι και παραθύρου που είναι στα 5m πίσω μου μπορώ να δώ
αν η κυρία στην κουζίνα της απέναντι πολυκατοικίας καθαρίζει φασολάκια ή μπάμιες

Το θαυμαστικό υποδηλώνει μια δόση υπερβολής.
Οπότε κι εσύ δηλαδή σε αρκετά φωτεινό χώρο βλέπεις άνετα σε plasma.
Απλά το αποτέλεσμα της εικόνας είναι χειρότερο απ'οτι σε σκοτεινό φαντάζομαι.