Αγορά TV 46-50 ~1000-1200

mov-shadow

New member
8 April 2011
7
Χαιρετώ το forum.

Μετά τις πληροφορίες του forum και την αγορά της p42gt30 με την οποία είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, έρχεται μία νέα αγορά. Ενδιαφέρομαι για:

1. smart tv
  2. 46-50
  3. μέγιστο ποσό διαθέσιμο τα 1200 ευρώ
  4. 3d όχι απολύτως απαραίτητο

Η χρήση θα είναι κυρίως για τα κανάλια της τηλεόρασης (40%), ταινίες (30%), παιχνίδια και σερφάρισμα στο net το υπόλοιπο. Έχω διαβάσει και σε reviews από ξένα sites καλές αλλά και μέτριες κριτικές για την:

https://www.skroutz.gr/s/2925262/Panasonic-TX-L50ET60.html?keyphrase=Panasonic+TXL50ET60

Αν και νέα TV θα ήθελα την γνώμη σας, καθώς και για εναλλακτικές λύσεις. Ευχαριστώ!!!!

υγ: είμαι λίγο επιφυλακτικός για τις plasma, καθώς δεν θα της δίνουν την απαραίτητη προσοχή.....απλά θα είναι ανοιχτή και θα παίζει

Είδα όλες σχεδόν τις νέες Samsung (σειρά F6/F7/F8) στον Κωτσόβολο του Smart Park και γενικά μου φάνηκαν αρκετά καλές έως πολύ καλές σε εικόνα (όσο μπορεί καποιος να κρίνει σε κατάστημα) αλλά άλλο 50" και άλλο 46" οπότε ψηφίζω την 50ΕΤ60 που έχει και το μπόνους του παθητικού 3D.

Απ' ότι ακούω-διαβάζω, η σειρά F της Samsung είναι πολύ καλή.
Θα την έχω στα υπόψιν, μια και κάποια στιγμή θα κοιτάξω για καινούργια τηλεόραση.