Αγορα tv 46 ιντσων

dimigiou

New member
24 October 2008
10
Καλησπερα σε ολους και καλο μηνα. Μετα απο 3 χρονια ευχαριστης συνυπαρξης με μια 32αρα σονυ αποφασισα την αγορα μιας μεγαλυτερης τιβι. Με αποσταση θεασης τα 3 μετρα αυστηρα εκανα μια γρηγορη βολτα στα μαγαζια και ερωτευτηκα την samsung h7000. Πιστευετε οτι ειναι καλη επιλογη? Σαν τιβι τι λεει? Μου ειπαν οτι ειναι μοντελο 2014. Καθε γνωμη δεκτη

Στη θέση σου θα κοιτούσα αν μου ήταν εφικτό, αρχικά να πάρω 55 ίντσες για την απόστασή σου που είναι το minimum αποδεκτό μέγεθος κυρίως για HD υλικό. Στο λέω από πείρα γιατί στα 2,8μ έβλεπα για 3,5 χρόνια με 46αρα, και από τον πρώτο μήνα έψαχνα να βρω τρόπο να πάω σε μεγαλύτερη. Τελικά ικανοποιήθηκα με τις 55 σαν μια μέση κατάσταση για τηλεοπτικό που είναι για μένα το μάξιμουμ αποδεκτό με τα κανάλια που έχουμε, και για HD που εκεί θα ήθελα και 65αρα, αλλά τι να κάνουμε.....
Τώρα για το μοντέλο που ενδιαφέρεσαι δεν υπάρχουν ακόμη αρκετές πληροφορίες, πάντως και εγώ που την είδα σε πλαίσιο όμορφη συσκευή, από εικόνα δε μου είπε και πολλά πράγματα, αρύθμιστη βέβαια και δεν ασχολήθηκα μαζί της.
Πάντως αν αποφασίσεις για μεγαλύτερη πήγαινε καλύτερα σε κάποιο από τα κορυφαία μοντέλα του 2013, που τώρα έχουν και πολύ καλύτερες τιμές και πολύ καλή εικόνα :
- sony 55W905
- samsung 55F8000
- samsung 55F7000

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. Ειμαι σε πολλες σκεψεις. Πανω απο 46 δεν ξερω γιατι εχω πολυ μικρο χωρο.θα πρεπει να βγω εγω για να μπει η τηλεοραση

κι εγω κοταζω τις 46 ιντσες με αποσταση που κυμαινεται απο τα δυο μετρα μεχρι τα τρια, αναλογα με το που θα κατσει καποιος...

οποτε θα σου προτεινα να κοιταξεις καποιο μοντελο του 2013, που τωρα ειναι σε χαμηλες τιμες...

π.χ. την Samsung 46F6320... δεν εχω διαβασει πολλα για την εν λογω, αλλα ειναι ιδια με την 6400 με μονη διαφορα το χειριστηριο... στα 650 που κυκλοφορει, μια χαρα ειναι...

ας μας που και οι ειδικοι, την γνωμη τους, για να μην ανοιγω κι εγω νεο θεμα...

H H7000 ειναι χειροτερη απο την φ7000

χειροτερη σε ποιο τομεα μηπως γνωριζεις? εμενα μου την παρουσιασε σαν την νεα F8000 αλλα στα 800hz τα οποια μου ειπε οτι εχουν να κανουν με το 3d και μονο. Μουσια ακουσα?

Να τονισω μονο οτι την τιβι την θελω κατα 90% για περιεχομενο bluray και ps4 καθως και γιουροπα λιγκ στον αντ1.......(πλακα κανω.......μου εχουν πεταχτει τα ματια στον τοιχο)

Last edited by a moderator:
χειροτερη σε ποιο τομεα μηπως γνωριζεις? εμενα μου την παρουσιασε σαν την νεα F8000 αλλα στα 800hz τα οποια μου ειπε οτι εχουν να κανουν με το 3d και μονο. Μουσια ακουσα?
Τηλεοραση στα 800hz δεν υπαρχει,το maximum των αληθινων hz ειναι τα 200.

η h7000 φοραει επεξεργαστη mstar οπως και οι σειρες 6 αντιθετως με την περσινη που ειχε το τσιπακι της σαμσουνκ.Μια 40αρα που ειδα ηταν στα 100 πραγματικα hz, 800 εγραφε και αυτη με το αναβοσβημα του οπισθιου.Στην 46 νομιζω υπαρχει ultra clear panel 200αρi, της 40 ηταν αυτο που φοραει και η σειρα 6 antiglare.Γιατι εφοσον θελεις 46 δεν κοιτας σε f7000 η f8000 αν και θα ναι μικρη.Tα 100hz σε καλυπτουν ανετα σε 2d τα 200 σε υπερκαλυπτουν σε συνδυασμο με το αναψε σβησε του οπισθιου ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις σε lcd panel

Βρηκα τρομερη προσφορα την f6320. Αξιζει να γλυτωσω σχεδον 1000 ευρω η θα χασω πολλα?

Βρηκα την 8000 τελικα σε τρελη τιμη αλλα ειναι εκθεσιακη με 2 χρονια εγγυηση. Να το κανω το εγκλημα?

Βρηκα τρομερη προσφορα την f6320. Αξιζει να γλυτωσω σχεδον 1000 ευρω η θα χασω πολλα?

σε σχεση με την φετινη 7 δεν χανεις πολλα.Αλλα εισαι η του υψους η του βαθους

Last edited by a moderator:
Βρηκα την 8000 τελικα σε τρελη τιμη αλλα ειναι εκθεσιακη με 2 χρονια εγγυηση. Να το κανω το εγκλημα?
Σαν εκθεσιακή να είναι κάτω από τα 1300 και σε άριστη κατάσταση, εγώ θα το << έκανα το έγκλημα >>, για τη 55αρα μιλάμε πάντα έτσι;

Αν κάνεις συμφωνία ότι στην περίπτωση που διαπιστώσεις πρόβλημα επί τόπου την πας πίσω τότε γιατί όχι ? Έλεγξε την και εξωτερικά βέβαια για τυχόν γρατσουνιές κτλ.

Λοιπον βρηκα την f7000 στα 1000 ευρω ακριβως και 5 χρονια εγγυηση για οποιοδηποτε προβλημα επισκευη και αν δεν περνει επισκευη αντικατασταση με καινουργιο εργαλειο φετινο μοντελο αντιστοιχο της f7000. Ακουω γνωμες

Φανταζομαι εννοεις την f7000 εκθεσιακη και αυτη στα 1000 ευρω ετσι?Εγω δυσκολα θα επαιρνα εκθεσιακη,παντως η τιμη της ειναι εξαιρετικη.Ενδελεχη ελεγχο και βουρ,προκειται για μια απο τις καλυτερες τηλεορασεις του 2013!

Φανταζομαι εννοεις την f7000 εκθεσιακη και αυτη στα 1000 ευρω ετσι?Εγω δυσκολα θα επαιρνα εκθεσιακη,παντως η τιμη της ειναι εξαιρετικη.Ενδελεχη ελεγχο και βουρ,προκειται για μια απο τις καλυτερες τηλεορασεις του 2013!
Συμφωνώ απόλυτα.

τελικα την πηρα. samsung f7000 εκθεσιακη στα 1000 ευρω. Και 5 χρονακια εγγυηση οτι παθει. Ελπιζω να εκανα καλη κεντα

τελικα την πηρα. samsung f7000 εκθεσιακη στα 1000 ευρω. Και 5 χρονακια εγγυηση οτι παθει. Ελπιζω να εκανα καλη κεντα
Με γειά καλοθέατη και απροβλημάτιστη.

Με γεια φιλε και να εισαι καλα να τη χαρεις!!!