Αγορά TV 46"

Το βασικότερο που ψάχνω πέρα απο το μέγεθος της TV που το βάζω πρώτο,είναι να μπορέσω να δω επιτέλους σε ταινίες σκοτεινές σκηνές της προκοπής.Ξέρω οτι με τη λογική αυτή η σε plasma θα πρέπει να πάω άρα στη G10,ή σε Led ή στην Kuro.Όσο για Led απο οτι έχω καταλάβει πρέπει να κοιτάξω κάποια με local dimming,που σημαίνει να κοιτάξω την 9704 η οποία όμως ξεφεύγει δραματικά στην τιμή της(όπως και η Kuro)...Απλά πιστεύω οτι η 9664 σε σχέση με τις άλλες οχι Led Lcd λόγω του ambilight μπορεί να σου δίνει την ψευδαίσθηση του καλύτερου μαύρου..Αλλά και πάλι δε νομίζω να συγκρίνεται με plasmaτικές καταστάσεις...

Ακομη και μια W5500 η μια B750 να παρεις μια χαρα δειχνουν στις σκοτεινες σκηνες , αλλωστε το μαυρο πλησιαζει παρα πολυ το αντιστοιχο της G10 και ισοφαριζει αυτο της V10...

Εγω , παλι , εγραψα και στο νημα με τις εκπτωσεις για την τιμη που βρηκα για 46Β650 Samsung (1200 ευρω στο expert Κερατσινιου) , την ξαναειδα να παιζει αναμεσα σε αλλες και πραγματικα , δεν ξερω τι παραπανω πρεπει να ζητησω απο μια τηλεοραση ωστε να πληρωσω περισσοτερα...
-bye-

Στο μαγαζί πάντως που ρωτάς μου είπε οτι από βδομάδα η Samsung λογικά θα ρίξει τις τιμές...Οπότε περιμένω μήπως έχει νόημα να κοιτάξω και καμιά B8000 αν ειναι λίγο πιο προσιτή η τιμή της...

H 8000 δεν εχει ομως local dimming , ετσι δεν ειναι?
Η 8500 δεν ειναι που θα εχει ?
Ποσο καλυτερη ειναι η 8000 απο την 750 για να δικαιολογει 500 ευρω παραπανω?

Και για να μην παρεξηγηθω, να διευκρινησω...
Σιγουρα ειναι τεχνολογια led , αλλα τελικα στο ματι που θα βλεπει , ποσο θα ειναι αντιληπτη η εξτρα τιμη ?
:grinning-smiley-043

Αποψη μου οτι μεταξυ συμβατικων και LED μοντελων της Samsung η κυρια διαφορα ειναι ο σχεδιασμος , σε εικονα αν συγκρινουμε πχ. B750 με Β8000 (και οι δυο με 200 Hz) οι διαφορες ειναι ελαχιστες υπερ του ενος η του αλλου μοντελου...

H 8000 δεν εχει ομως local dimming , ετσι δεν ειναι?
Η 8500 δεν ειναι που θα εχει ?
Ποσο καλυτερη ειναι η 8000 απο την 750 για να δικαιολογει 500 ευρω παραπανω?

Ναι η 8000 δεν έχει δυστυχώς... Για το άλλο που ρωτάς εξαρτάται και τι απαιτήσεις έχεις από την τηλεόραση.Θα έδινες π.χ. τα 500 ευρώ παραπάνω για να πάρεις την 46"Β8000 ή για να πάρεις την 52"Β750?Τι σε κερδίζει περισσότερο?Ίντσες ή η λίγο καλύτερη εικόνα?Εγώ πάντως καταλήγω σιγά σιγά όσο περισσότερες ίντσες στα ίδια λεφτά τόσο καλύτερα..Και μιλάμε για 6"διαφορά...

Ασχετο:το χωρις φπα που ειχε η ηλεκτρονικη για Παρασκευη κ Σαββατο στις τηλεορασεις ηταν μουφα.Ρωτωντας τον υπαλληλο μου ειπε να υπολογιζω -16% εκτος απο τις sony (-8%).Παντως η 46 B650 εβγαινε 1370 ευρω..και παιζει στα 1200 απ'οτι ειδα αλλου...

Ασχετο:το χωρις φπα που ειχε η ηλεκτρονικη για Παρασκευη κ Σαββατο στις τηλεορασεις ηταν μουφα.Ρωτωντας τον υπαλληλο μου ειπε να υπολογιζω -16% ............

Αφαιρώντας από το τελικό ποσό το 16% ή διαιρώντας το τελικό ποσό με 1,19 παίρνεις την αρχική τιμή χωρίς τον ΦΠΑ (όταν ο ΦΠΑ είναι 19%).
Αρα, σωστά σου είπε ο υπάλληλος....
-bye-

Σημερα παντως πηγα και χαζευα να παιζουν διπλα , η 46Β7000 με την 46Β650
σε χωρο επιδειξης μιας αλυσιδας
Καλιμπραρισμενες και οι 2 , για το βελτιστο αποτελεσμα στις συνθηκες του καταστηματος...
Να πω την αμαρτια μου...ηταν απειροελαχιστα εως καθολου καλυερο το μαυρο της 7000 και αισθητα καλυτερη η "ζωντανια" της 650...
-bye-

Αποψη μου οτι μεταξυ συμβατικων και LED μοντελων της Samsung η κυρια διαφορα ειναι ο σχεδιασμος , σε εικονα αν συγκρινουμε πχ. B750 με Β8000 (και οι δυο με 200 Hz) οι διαφορες ειναι ελαχιστες υπερ του ενος η του αλλου μοντελου...

Ακριβως το ιδιο διαπιστωνω κι εγω φιλε ...
-bye-

Αφαιρώντας από το τελικό ποσό το 16% ή διαιρώντας το τελικό ποσό με 1,19 παίρνεις την αρχική τιμή χωρίς τον ΦΠΑ (όταν ο ΦΠΑ είναι 19%).
Αρα, σωστά σου είπε ο υπάλληλος....
-bye-
σωστό:grandpa:πάντως ηθελα να σταθώ πιο πολυ στις τιμες αφου ναι μεν ειχαν το υποτιθεμενο χωρις ΦΠΑ αλλα οι τιμες ηταν τσιμπημενες και δεν ισχυε και για sony η προσφορα....

Καλημερα , επειδη το ψαχνω και εγω αρκετο καιρο, θα ηθελα να ρωτησω αν εχουμε καμια συγκριση την Β7000 με την Β750 γιατι ειναι αρκετα κοντα στην τιμη, αξιζει να δωσεις περιπου 200€ για την Β7000

Καλημερα , επειδη το ψαχνω και εγω αρκετο καιρο, θα ηθελα να ρωτησω αν εχουμε καμια συγκριση την Β7000 με την Β750 γιατι ειναι αρκετα κοντα στην τιμη, αξιζει να δωσεις περιπου 200 για την Β7000

Η κυρια διαφορα ειναι στο design...σε εικονα σε καποιους τομεις υπερτερει λιγο η μια σε αλλους λιγο η αλλη...περιπου στα ιδια επιπεδα δηλαδη για να μην πω οτι η B750 ειναι και λιγο καλυτερη συνολικα...-bye-

Η κυρια διαφορα ειναι στο design...σε εικονα σε καποιους τομεις υπερτερει λιγο η μια σε αλλους λιγο η αλλη...περιπου στα ιδια επιπεδα δηλαδη για να μην πω οτι η B750 ειναι και λιγο καλυτερη συνολικα...-bye-

Ευχαριστω για την απαντηση και μια τελευταια , οσον αφορα την συγκριση samsung B750 και sony w5500 τι προτεινεις ;

Επειδή με βλέπω τελικά να καταλήγω σε 50" και πάνω και προβλέπω να ξεφεύγει το ποσό μάλλον με βλέπω να δίνω τη sony μου(μάλλον)...Αν ενδιαφέρεται κανείς για W5500 40" ας μου στείλει pm...

Ευχαριστω για την απαντηση και μια τελευταια , οσον αφορα την συγκριση samsung B750 και sony w5500 τι προτεινεις ;

H B750 ειναι λιγο καλυτερη σε εικονα συνολικα και εχει και πιο πολλες δυνατοτητες αναπαραγωγης multimedia αρχειων...

ωραια υπογραφη YPPERRRIOOONN!!!! ΧΑΧΑΧΧΑ

η 7000 εχει side led για να ειναι σλιμ , η πλακα ειναι πως η 786 περσινο μοντελο εχει πολυ καλυτερο μαυρο απο την 7000 επειδη εχει back light leds.