Αγορα TV 48-50 ιντσες

argrd

New member
29 February 2016
3
Θελω να αγορασω μια TV, 48-50 ιντσες με budget εως 800 ευρω περιπου. Με ενδιαφερει η http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-TV-50-UE50JU6400-WXXH.htm, ομως επειδη τη θελω κυριως για ταινιες και αθλητικους αγωνες (εχω OTE ΤV) με προΒληματιζει οτι διαβασα οτι τα hz της ειναι ανεπαρκη και προκαλειται θολουρα στις γρηγορες σκηνες και φασεις αγωνων. Ισχυει αυτο με το συγκεκριμενο μοντελο της Samsung???Κι αν ναι τι προτεινετε σαν εναλλακτικη επιλογη???

Με budget 800 ευρώ μπορείς να δεις και επιλογές στις 55", όπως η Samsung J6200. Αν η απόσταση θέασης είναι περίπου τρία μέτρα, αποτελεί ιδανικότερο μέγεθος τηλεόρασης. Με 100 Hz panel, σε αντίθεση με τις JU6xxx Samsung.

Ευχαριστω και τους 2 για τις απαντησεις σας. Ο χωρος μου ειναι μικρος για 55''. Απλα προβληματιζομαι για το αν η καινουρια μου τηλεοραση θα πρεπει να ειναι 4Κ ή όχι (την παλια μου samsung 40'' 100hz την εχω 7 χρονια περιπου ηδη, τοσο σκοπευω να κρατησω και την καινουρια). Αν και δεν βλεπω συντομα να υπαρχει ευρεως περιεχομενο 4Κ σε ταινιες κλπ...Αλλιως οι τηλεορασεις που μου προτεινατε ειναι ιδανικες με 100 hz πανελ.

Εξαρτάται από την απόσταση θέασης, όχι από τον χώρο το μέγεθος και η ανάλυση.

Re: Απάντηση: Αγορα TV 48-50 ιντσες

Ειναι λιγοτερος απο 3 μετρα νομιζω. Οριακα για 55'' πιστευω. Θα μετρησω το μεσημερι ομως ξανα και θα επανελθω.