Αγορα TV 4K 50''-55'' για PS4 PRO

vectrapearl

New member
20 November 2018
4
Οτι λεει ο τιτλος.αποκλειστικα για ps4 pro και καμια ταινια απο pc.καναλια βλεπω μονο απο ote tv με δορυφορο στην tv .θεαση περιπου απο τα 3 μετρα.να πω μονο οτι δεν ειμαι γνωστης σε tv και ξερω μονο οτι θελω καλο hdr και χαμηλο input lag για το ps3 pro.στα extra αν μπορω να βλεπω και netflix απο την tv θα ειναι τελειο.budget μεχρι 500 e.δεν εχω κοληματα με μαρκες απλα να ειναι μια καλη τηλεοραση.ενα vfm.αλλωστε η μεταβαση θα γινει απο μια 43αρα lg hd ready το 2008.οποτε θα ειναι τεραστια η διαφορα στην εικονα στα ματια μου.εχω χασει την μπαλα αυτον τον καιρο και καθε βοηθεια δεκτη.

Απάντηση: Αγορά TV 4K 50"-55" για PS4 Pro

Το "καλό HDR" το ξεχνάς. Τόσο απλά. Επίσης, ξεχνάς και την 4Κ ανάλυση, αφού χρειάζεσαι 65", για περίπου τρία μέτρα απόσταση θέασης. Οι καλύτερες επιλογές, κοντά στο budget σου, είναι οι 55" Samsung NU7xxx και Sony XF70xx, με VA panels, 50 Hz.

Σε μια τηλεόραση με 50/60 Hz ρυθμό ανανέωσης προβάλλονται έως 60 fps. Παραπάνω, απλά δε γίνεται. Τώρα, ακόμα και αν διαθέτουν κάποια ρύθμιση εξεργασίας για την κίνηση, για καθαρότητα ή judder, εξακολουθούν να έχουν 50/60 Hz ρυθμό ανανέωσης. Οι XF70xx είναι σε αυτήν την κατηγορία.

βρηκα την Samsung Ue55Nu7092 στα 480.ειναι κοντα σε αυτα που ζηταω η να κοιταξω για κατι αλλο?

και την Hisense H55N5700 στην ιδια τιμη..που γενικα δεν βλεπω κακες κριτικες.αρχιζω και μπερδευομαι!

Τίμια λύση, για το budget σου, η πιο πάνω Samsung. Αυτά "που ζητάς", θα τα βρεις σε τηλεοράσεις 65", με κόστος άνω των 1000 ευρώ. Συνεπώς, υπό τις περιστάσεις, είναι καλή αγορά.

τελικα πηρα την samsung ue55nu7172 και την περιμενω την βρηκα στα 469 στο e-shop και μετα απο αρκετα μοντελα και τιμες μοιαζει η ποιο συμφερουσα λυση.ελπιζω να επραξα καλα!!!

Re: Απάντηση: Αγορα TV 4K 50''-55'' για PS4 PRO

Καλορίζικη! Να ρωτήσω κάτι, και θα ήθελα την γνώμη του Michalis3, η ue55nu7172 είναι Edge-LED, δεν είναι κατώτερη μιας τηλεόρασης με ίδια χαρακτηριστικά αλλά με Direct-LED;

Θεωρητικά τουλάχιστον, μια Edge LED LCD με VA ή IPS panel και με 50/100/200 Hz ρυθμό ανανέωσης, υστερεί έναντι σε μια Direct LED LCD με τον ίδιο τύπο panel. Στην πράξη, μπορεί να μη διαφέρουν τόσο. Εξαρτάται και από τις... λάμπες στη δεύτερη. Πάντως, είναι πιο πιθανό είναι να παρατηρήσεις light bleeding στις πρώτες, ίσως και περισσότερο clouding.

Re: Απάντηση: Αγορά TV 4K 50"-55" για PS4 Pro

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση και κατατοπιστική σου απάντηση.
Ψάχνομαι και εγώ για 55", θα προτιμούσα 120Hz αλλά βλέπω ότι δεν έβγαλαν προσφορά Black Friday καμία που να αξίζει (σε budget κάτω των 600 τουλάχιστον).
Συγκριτικά, η προσφορά που πήρε ο vectrapearl ήταν η πιο φθηνή που βγήκε.

Οι Samsung MU7000 (2017) και NU8000 (2018) έχουν 100 Hz panels, όμως είναι ακριβότερες.

Re: Απάντηση: Αγορά TV 4K 50"-55" για PS4 Pro

500 ακριβότερες...
Να σου πώ την αλήθεια την συγκεκριμένη στα 470 την σκέφτομαι αρκετα..
Θα την πρότεινες για σύνδεση με PC για σειρές, ταινίες και λίγο gaming;

Για περίπου 2.5 μέτρα απόσταση, με τη θέαση να μην περιλαμβάνει συχνά θέαση αθλητικών, σαφώς και είναι καλή λύση. Η 55" MU7000 στοιχίζει γύρω στα 800 ευρώ, οπότε χάνει λίγο σε value for money, σε σύγκριση με μια επίσης 55", τόσο φθηνή.