αγορα tv 50" 52"

stavrosvour

New member
13 February 2010
11
1175 Philips 52PFL5604Η --------1000 Sony KDL-52EX1 52''--------------870 Panasonic TX-P50U10E------793 Panasonic TX-P50C10------920 LG50PS8000-----1000 Samsung PS50B650 παιδια θέλω τιν γνομι σασ, τι θέλω για να βλεπο NOVA κ τενιεϛ τιποτα αλλο θα προτιμουσα 52" θα εμπιστεφτο τιν γνομι σαϛ σιγνομι για τιν ορθογραφια αλλα εινε μεταφρασι απο greeklish

AΓΟΡΑ TΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 50"- 52"

Προτεινετε μου μια τηλεοραση στα 950 - 1100 ευρω χρήση Nova - ταινιεϛ κ να βαζο κ το laptop επάνω για να βλέπω ταινίεϛ online πιστεuο να γίνεται αυτό

Στις 50"+ η πρωτη επιλογη ειναι πλασμα λογω κινησης και ομοιομορφιας οθονης...

Κοιτα ειτε την 50U10 ειτε την 50B650 , η πρωτη υπερτερει με σηματα 1080p η δευτερη λιγο καλυτερη με τηλεοπτικο σημα...

παιδιά σαϛ ευχαριστw ολουs.τελικα θα καταλιξο στη SAMSUNG B650 που προτινετε εσείϛ που ασχολιστε με τέτοια θεματα, που ξέρετε περισοτερα από μένα τον άσχετο τελιοϛ ευχαριστο πολύ

Μπορεί κάποιος να μου πεί πού στην ευχή υπάρχει διαθέσιμη η 50B650 στην Αθήνα ?

Αρχες του αλλου μηνα θα ερθουν και οι νεες Panasonic (G20 , S20 κτλ)...

Αφου περιμενες τοσο καιρο περιμενε και 2 εβδομαδες ακομη...

Αρχες του αλλου μηνα θα ερθουν και οι νεες Panasonic (G20 , S20 κτλ)...

Αφου περιμενες τοσο καιρο περιμενε και 2 εβδομαδες ακομη...

Όπως θα έχεις διαβάσει και στα άλλα νήματά μου, η U10 με απογοήτευσε όσες φορές την είδα από κοντά, ενώ η 50B650 μου άρεσε πολύ περισσότερο..

Για διαθέσιμη το βλέπω δύσκολο, με παραγγελία τι σου λένε?

Ότι έρχονται τα καινούρια μοντέλα και η συγκεκριμένη έχει καταργηθεί, δηλ. δεν ξανάρχεται.. Την βρήκα μόνο στον Κωτσόβολο της Κηφισίας και στην Ηλεκτρονική Αθηνών του Ηρακλείου Κρήτης.. Στην Κηφισίας ήταν εκθεσιακό κομμάτι και μάλιστα με τιμή 1500 euros, ενώ πιθανότατα εκθεσιακό ήταν και στο Ηράκλειο, αλλά με 1150 euros μέχρι χθες Σάββατο. Και, αν δεν απατώμαι, υπήρχε και στο Saturn Συγγρού (εκθεσιακό κι εκεί, δεν ξέρω αν είχαν stock), αλλά γύρω στα 1600 euros !!

Όπως θα έχεις διαβάσει και στα άλλα νήματά μου, η U10 με απογοήτευσε όσες φορές την είδα από κοντά, ενώ η 50B650 μου άρεσε πολύ περισσότερο..

Θα μπορουσε να ειναι και αναποδα...εξαρταται απο που την ειδες...

Πχ. στο Saturn του Γερακα η Β650 επαιζε σαν χαλασμενη ,ενω η U10 ηταν μια χαρα...

Όταν έκανα και γω έρευνα αγοράς όπου και αν είδα τις panny είχαν απίστευτο noise (αυτό μπορεί να οφειλόταν στον διαμοιρασμό σήματος) και γενικά στα μάτια μου σχεδιαστικά ήταν πολύ πίσω από τις sammy...

Παρόλαυτά στο Saturn Γέρακα την Β650 την είχαν/έχουν κάτω από μια απίστευτη λάμπα φθορίου δεν ξέρω και γω πόσα lux, είναι λογικό να την θάψουν...

Σχεδιαστικα ειναι αληθεια οτι οι Panasonic ειναι σε μετρια επιπεδα , οτι χανουν ομως σε σχεδιασμο το κερδιζουν με την πολυ στιβαρη ποιοτητα κατασκευης που κανει αλλες τηλεορασεις σε συγκριση να μοιαζουν πλαστικουρες Β' διαλογης...

Και η B650 παντως εχει αρκετα καλη κατασκευη εκτος απο την βαση που δεν ειναι πολυ σταθερη...

ΥΓ. Δεν ξερω τι εννοει "θορυβο" ο Στελιος παντως pwm noise οι Panasonic εχουν το λιγοτερο απο ολες τις εταιρειες που βγαζουν πλασμα...

Για τη βάση δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα μιας και την έχω βάλει στον τοίχο... Αλλά αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι γυάλινη και πολύ βαριά, δεν νομίζω να μην είναι σταθερή...

ΥΓ. Δεν ξερω τι εννοει "θορυβο" ο Στελιος παντως pwm noise οι Panasonic εχουν το λιγοτερο απο ολες τις εταιρειες που βγαζουν πλασμα...

noise = εξαιρετικά μικρά σωματίδια που κινούνται άτακτα σε όλο το πάνελ...:D:D
(εξήγησα όμως ότι μπορεί να ευθύνεται το μοίρασμα του σήματος)

Το πρωτο τεστ της G20 απο Γερμανικο site...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54660&page=28

Χαρακτηριζεται τηλεοραση αναφορας στην εικονα παροτι η τιμη της ειναι μολις 1000 ευρω...

Σαυτή την τιμή πάλι την Β650 θάπαιρνα...:grinning-smiley-043

Το πρωτο τεστ της G20 απο Γερμανικο site...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54660&page=28

Χαρακτηριζεται τηλεοραση αναφορας στην εικονα παροτι η τιμη της ειναι μολις 1000 ευρω...

Το μεγάλο μειονέκτημα της U10 που είδα ήταν οι εντονότατες αντανακλάσεις.. (ναι, οκ, μπορεί να μην ήταν κατάλληλο το περιβάλλον αλλά και οι άλλες TV που είδα στο ίδιο περιβάλλον λειτουργούσαν και ήταν πολύ πιο εντυπωσιακές !!)..Και απ'ότι φαίνεται στο review, το πρόβλημα αυτό δεν έχει λυθεί.. (σε μια από τις φωτογραφίες η αντανάκλαση είναι τόσο έντονη που μπορείς να χτενιστείς μπροστά στην TV !!)

Προσωπικα δεν με ενοχλουν οι ανακλασεις εφοσον η ποιοτητα της εικονας ειναι καλυτερη σε μια τηλεοραση απο μια αλλη...

Αλλωστε και οι Pioneer Κuro που ειναι η κορυφαια σειρα τηλεορασεων ολων των εποχων εχουν αρκετες ανακλασεις αλλα και παλι ειναι οτι καλυτερο σε ποιοτητα εικονας...