Αγορα TV 50-55 για δωματιο..

Christos_Tz

New member
6 December 2016
20
Μετα απο 11 μηνεs που επισκευασα σε μαστορα την LG LF37 fullHD μου που ειχε θεμα στα καλα καθουμενα(αναβε αλλα οχι εικονα..)..μου εκανε παλι τα ιδια..(11-12 αξιοπρεπεs χρονια την περασα μαζι τηs..ξερω οτι ξαναφτιαχνετε αλλα δεν ασχολουμαι αλλο..)..οποτε θελω να προβω σε αγορα καινουργιαs TV..το μπατζετ ειναι σχετικα ζορισμενα μικρο 350 ευρω..το υπνοδωματιο ειναι γκαρσονιεραs..με θεαση στα 2 προs 3 μετρα αποσταση απο το κρεβατι στο επιπλο που θα μπει..η στον τοιχο ευθεια με την υπαρχον βαση..
Εχω χαθει με τον χαμο στιs TV αλλα θελω κατι αξιοπρεπεs σε αυτα τα λεφτα με καλη εικονα σε ευθεια θεαση..(σπανια θα βλεπω υπο γωνια μιαs και η διαταξη του δωματιου ειναι τετοια..)..με ολεs τιs συγχρονεs συνδεσειs+καινουργιο προτυπο αποκωδικοποιητη για τα μελοντικα καναλια..wifi+bluetooth καλο σημα..το smart android menu + netflix κτλ να παιζουν απροβληματιστα..και γενικα σε αυτα τα λεφτα να πω οτι ειναι μια VFM αγορα..
Σαν μοντελα μου αρεσει το TLC 50EP640....δεν θα ελεγα οχι και σε HiSense H55B7100(στον γερμανο στα 319 ευρω)..αλλα θα ειθελα και την γνωμη σαs σε αυτο το μπατζετ αυστηρα αν κυκλοφορει σε 55 κατι απο Samsung η LG που να λεs οτι ειναι VFM...
Τελοs εννοειται οτι δεν θα με χαλαγε καθολου να πετυχω καποια με δωρο 5ετεs εγγυηση...(αλλα αυτο ειναι και τυχερο αν το κανει καποιο καταστημα για λιγεs μερεs και αρπαξειs την ευκαιρια ωστε να πειs οτι για 5 χρονια εχω μια καλυψη..(αλλο 2...αλλο 5..)
Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη..στο θεμα smart μακαρι να βγαινανε οι TV χωριs αυτο σκετεs....συνδεω λαπτοπ με περασμενα νετφλιξ μεσα...ταινιεs κτλ και ειμαι οκ...αλλα αφου ετσι ειναι πλεον τα πραγματα..το παιρνειs πακετο..
Παρακαλω τα φωτα σαs...με εβγαλε ασπρο προσωπο η FullHD LG μου μια 10ετια+...αλλα ειρθε η ωρα να παω αλλου...

Απάντηση: Αγορά TV 50"-55" για δωμάτιο

Κοντά στα 350 ευρώ βρίσκεις κάποιες 55" Samsung RU7xxx (2019) και TU7xxx (2020).

Re: Απάντηση: Αγορά TV 50"-55" για δωμάτιο

Michalis3 αν μου στειλειs και κανα λινκ σε pm να τα τσεκαρω....?..Να προτιμησω δηλαδη Samsung ετσι..?..ενταξει εγω εβαλα αυτεs τιs μαρκεs γιατι ξερω οτι το μπατζετ ειναι ζορισμενο..αλλα αν υπαρχει samsung μεχρι 350 σε 55 ε λεs θα παω εκει..δεν με πειραζει το 2019 μοντελο....δεν με καιει να ειναι 2020 τελευταια φουρνια..αρκει να εχει δοκιμαστει και να ειναι αξιοπρεπειs σε αυτα τα λεφτα....

Re: Απάντηση: Αγορά TV 50"-55" για δωμάτιο

Ευχαριστω για τα ινφο....τιs παιζω υπο παρακολουθηση....thanxs..